Njoftim nga KEDS-i, për punimet në rrjet

08 qershor 16:31

09.06.2023

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Prishtinë

NS 110/10 [kV] Prishtina 5 do të ndërprehet:

TS 10/0.4[kV]  Prugovc Kaqurët (kodi: 13000002045) nga ora 10:30 deri në ora 15:30

Vendet: Një pjesë e rr. Blinishta dhe një pjesë e rr. Ilir Maloku, një pjesë e rr. Qazim Dragusha.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri, ndërrimi i shtyllave të tensionit të ulët, zëvendësimi i përçuesve me kabell ABC.

10.06.2023

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Prishtinë

1.

NS 35/10 kV Koliq do të ndërprehet:

Dalja  10 kV J06 Koliq-Ballaban (kodi: 14016002) prej orës 10:30 deri në ora 15:00

Vendet: Koliqi, Ballabani dhe Nishevci.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, vendosja dhe premontimi i shtyllave, shtrëngimi i përçueseve.

Ferizaj

TS 110/35/10[kV]  Lipjani do të ndërprehet:

Dalja 10kV Gadime (kodi 41000013)  nga ora 10:30 deri 15:00

Vendet: Fshati  Gadime e Eperme.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrimi i shtyllave të tensionit të mesëm, konzollave, izolatorëve dhe bartja e rrjetit ne shtylla te reja.

2.

Nga TS 35/10kV Ferizaj II do të ndërprehet:

Dalja 10kV J10 Bablaku Bizneset (kodi: 40041005) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: Bablak, Magjistralja .Ferizaj-Prishtinë, Babush i Muhaxherëve, Babushi i Ri, Mirash, Cërnillë dhe Surqinë.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, rregullimi i unazës Lipjan – Ferizaj.

3.

Nga TS 110/35/10kV Ferizaj 1 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Komogllava (kodi: 40000009) nga ora 13:00 deri në ora 14:30

Vendet: Fshatrat: Bibaj (4 konsumatorë), Fshati i Vjetër, Gërlicë, Komogllavë, Magjistralja Ferizaj-Kaçanik (një pjesë), Magjistralja Prishtinë-Ferizaj (1 konsumatorë) dhe Varosh.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri, rregullimi i kabllos jashtë matjes.

4.

Nga TS 35/10kV Kaçaniku do të ndërprehet:

Dalja 10kV J02 Pylltarija (kodi: 40043004) nga ora 15:00 deri 16:00

Vendet: Kërbliq dhe Leskovicë, Drenusha, Rakoci, Sanatoria, Llanishta, Gjurgjedelli, Runjeva, Hekurudha, Kisi dhe Lagjja e re.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri, rregullimi i transformatorëve të dëmtuar matës rrymor.

Pejë

1.

Nga TS 110/10 kV  Klina do të ndërprehet:

Dalja 10kV Gremniku  (kodi:52000011) prej orës 11:00 deri në ora 14:00

Vendet: Fshatrat: Dollc, Gremnik, Kpuz, Perlina, Perqevë, Qeskovë, Qupevë, Qupevë e Ulët, Qupevë e Epërme, Rastok (një pjesë), Sferkë, Sferkë e Gashit dhe Volljakë.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrim i shtyllave te thyera dhe përforcim rrjeti.

2.

Nga TS 110/10 kV  Istog do të ndërprehet:

Dalja 10kV Rakoshi (kodi:54000001) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: Fshatrat: Zhakovë, Rakosh, Cërkolezi, ,Sine, Mojstir, Shushicë, Uqë dhe Suriganë.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrim i shtyllave të tensionit të mesëm, bartje e rrjetit, shtrëngimi i përçuesve, ndërrimi i konzollave dhe izolatorëve.

Gjakovë

1.

Nga NS 110/35/10 kV] Rahoveci do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Opterusha  (kodi: 82000010)  nga ora 10:00 deri ora  14:00.

Vendet: Fshatrat: Bellacërkë, Brestoc, Celinë, Hoçë e Vogël, Hoçë e Madhe, Nagavc, Opterushë, Hoca e Madhe dhe Zoçishtë.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, demontimi i shtyllave të temsionit të mesëm afër Pompa clori.

Mitrovicë

Nga TS 35/10 kV Shupkovc do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Betonjerka  (kodi: 70000104) prej orës 09:00 deri në ora 16:00

Vendet: Rrugët: Agim Ramadani, Kemajl Ataturku, Fan Noli (një pjesë), Maria Shllaku (një pjesë), Nystret Musa (një pjesë), Shemsi Ahmeti (një pjesë), Bislim Bajgora (një pjesë), Brigada 141 Mehë Uka (një pjesë), Esat Meholli (një pjesë), Kalabria (një pjesë), Rifat Dedia (një pjesë), Halim Bajgora (një pjesë), Nezir Miftari (një pjesë), Kadri Bistrica (një pjesë) dhe Boletin (një pjesë); fshatrat: Zabërxhë (një pjesë), Selac (një pjesë), Lisicë (një pjesë) dhe Melenicë.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, pastrimi i linjave shpërndarëse nga vegjetacioni.

10.06.2023

Punime nga palët e treta

Prishtinë

Nga 35/10[kV] Mazgiti do të ndërprehet:

Dalja 10(kV) Shkabaj (kodi:15019002) nga ora 09:00 deri 15:00

Vendet: Shkabaj, Mazgit një pjesë, Obiliq një pjesë, Reforma dhe Al Petroli.

Arsyeja: Zhvendosja e rrjetit 10(20)kV, sipas zgjidhjes teknike.

2.

Nga 35/10[kV] Mazgiti do të ndërprehet:

Dalja 10(kV) Montingu (kodi:15019007) nga ora 09:00 deri 15:00

Vendet: TS Bajram Avdullahu, NNT Noti, Monting, Newpremix, NTP Dalma, Lagjja Shaqiri dhe TS Ismajl Jakupaj

Arsyeja: Zhvendosja e rrjetit 10(20)kV, sipas zgjidhjes teknike.

Prizren

Nga 35/10[kV] Dragash do të ndërprehet:

Dalja 10(kV) Sharri 2  (kodi:30036003) nga ora 10:00-10:30 dhe 17:00-17:30.

Vendet:  rrugët: 480 Rruga e Dëshmorëve, 481 Rruga e Restelicës (një pjesë), 483 Rruga e Brodit (një pjesë), 484 Rruga e Radeshës (një pjesë) dhe 485 Adem Jashari (një pjesë).

Arsyeja: Krijimi i kushteve të punës pa tension, manipulim me ndarësit e tensionit të mesëm.

2.

Nga 35/10[kV] Dragash do të ndërprehet:

TS 10/0.4 kV Lirim Kamberi NPT AEG Sharr (kodi:30036003006) nga ora 10:00-17:30.

Vendet:  NPT AEG Sharr.

Arsyeja: Zhvendosja e trafostacionit 10(20)/0.4kV, sipas zgjidhjes teknike.

 

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Drejtori i Inspekcionit në Komunën e Drenasit, Petrit Gashi, së…