Njoftim nga KEDS-i, për punimet  në rrjet

07 korrik 2023 | 16:35

08.07.2023

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Prishtinë

1.

Nga NS 35/10[kV] Mazgiti  do të ndërprehet:

TS 10/0.4 kV Te Barakat (kodi: 15019002023 ) nga ora 10:00 deri në ora 15:30

Vendet: lagjja Barakat në Shkabaj.

Arsyeja:  Ndërprerje për siguri, instalimi i daljes se re 0.4 kV ne NS 10/0.4 kV Barakat Shkabaj

2.

Nga NS 35/10[kV] Mazgiti  do të ndërprehet:

TS 10/0.4 kV Te Bahollet  (kodi: 15019002022 ) nga ora 10:00 deri në ora 15:30

Vendet: lagjja Bahollet në Shkabaj, rr.Qemal Shala ( nje pjese)

Arsyeja:  Ndërprerje për siguri, instalimi i daljes se re 0.4 kV ne NS 10/0.4 kV Barakat Shkabaj

Mitrovicë

1.

Stabilimenti degëzues 10[kV] Shupkovci do të ndërprehet:

LP Shala – ndarsi Linjor te autobusi  prej orës 10:00 deri në ora 14:00

1.TS 10/0.4[kV] Bajgor-Musa me kod: 70000101030

2.TS 10/0.4[kV] Kovaqic me kod: 70000101031

3.TS 10/0.4[kV] Kaqanoll me kod: 70000101032

 1. TS 10/0.4[kV] Kaqanoll me kod: 70000101033
 2. TS 10/0.4[kV} Fabrika e Ujit me kod: 70000101054

Vendet:  Fshatrat: Bajgorë, Kovaçicë (një pjesë), Kovaqicë, Kaqanoll dhe fabrika e ujit.

Arsyeja: Mirëmbajtje Preventive.

09.07.2023

Punime në projekte investive

Gjakovë

1.

TS 35/10[kV] Gjakova I do të ndërprehet:

Dalja 10kV Skivjani (kodi: 80080009) nga ora 08:00 deri 18:00

Vendet: fshatrat: Bitesh, Dobrixhë, Dujakë, Firajë, Hereç, Jasiq, Novosellë e Epërme, Novosellë e Poshtme, Osek Hilë(një pjesë), Osek Pashë, Plançor, Skivjan.

Arsyeja: Projekte Investive, Punime ne projekte investive në kuader te LOT 10 Feeder 1 Gjakove.

09.07.2023

Punime nga palët e treta

Ferizaj

1.

Nga TS 35/10[kV] Ferizaji 1 do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV TS Drebangu  (kodi: 40000031001 ) nga ora 10:00 deri 15:00

Vendet: Hotel Breza dhe Junior,Vikendicat,Jazhinca,Sevce,Verbishtica dhe bizniset private.

Arsyeja: punët që duhet te kryhen sipas PEE dhe Projektit te aprovuar,

2.

TS 35/10 kV Ferizaj 3 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Varoshi  (kodi: 40042005) nga ora 08:40 deri 09:40

Vendet: Fshatrat: Elezaj (një pjesë), Gërlicë (një pjesë), Greme, Qardak-Kaçaniku i Vjetër (një pjesë), Magj. Ferizaj-Kaçanik (një pjesë), Rakaj dhe Varosh.

Arsyeja: punët që duhet te kryhen sipas PEE dhe Projektit te aprovuar,

Prishtinë

1.

TS 35/10kV Fushë Kosovë  do të ndërprehet:

LP 10kV J15 Bresje (kodi: 10012004) prej ores 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: Fsh.Bresje ,Rr.Naim Syla,rr.e Pejes ( nje pjese), rr.Dedë Gjoluli

Arsyeja: zhvendosja e trafostacionit 10(20)/0.4kV, sipas ZT

10.07.2023

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Prishtinë

NS 110/10 [kV] Prishtina 5

Nga Dalja 10[kV] J06 Rezervoaret KFOR do të ndërprehet:

NS 10/0.4[kV] TS Prugovc Kaqurët (kodi: 13000002045) nga ora 10:30 deri në ora 15:30

Vendet: Një pjesë e rr. Blinishta dhe një pjesë e rr. Ilir Maloku,një pjesë e rr. Qazim Dragusha.

Arsyeja: ndërprerje për siguri, Ndrimi i shtyllave TU.-Zavendsimi i perqusve me kabell ABC.

Gjilan

1.

Nga TS 110/10 kV Kamenica do të ndërprehet:

Dalja 10kV J04-Strezovci (kodi: 62000005) prej orës 10:30 deri në ora 15:00

Vendet: Kamenicë (T.S.P.Bazeni, Lagja Qamëria, Ujësjellsi, Kollarët, Malësia), Moqari i ulët, Reqan, Hajnoc, Meshinë, Bugjenica, Strezoci, Kosovica, Carevci, Bushinca, Tirincë, Krileva, Leshtar, Boleci, Vaganeshi, Kremenatë, Rahovica

Arsyeja: Mirembajtje preventive . Ndërrimi i trasformatorëve për shkak të mbingarkesave TS-nr-26 me TS-nr-028.

Mitrovicë

1.

Nga TS 110/10 kV Vushtrria 2 do të ndërprehet:

Dalja 10kV Novolani (kodi: 73000005) prej orës 10:30 deri në ora 15:00

Vendet: Një pjesë e Bukoshit,Novolani,Kolla,Vërnica,Rezniku,Shallci,Druvari,,Mihaliqi

Arsyeja: Mirembajtje preventive – Vendosja e shtyllave 10kV degëzimi për Mihaliq.

Ferizaj

1.

Nga  NS 35/10 [kV] Shtime do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV  J04 Carraleva-Degezimi I Bjeshkes  nga ora 09:30 deri 14:30

 1. NS 10/0.4kV Gurëthyesi – Asllani  kodi: kodi: 41046004051
 2. NS 10/0.4kV TS GURI Asllan Bilalli kodi: 41046004110
 3. NS 10/0.4kV GURI COMPANY SH.P.K. Asllan Bilalli kodi: 41046004127
 4. NS 10/0.4kV Ranca kodi: 41046004052
 5. NS 10/0.4kV Topilla I kodi: 41046004053
 6. NS 10/0.4kV Topilla II kodi: 41046004054
 7. NS 10/0.4kV Topilla III kodi: 41046004055
 8. NS 10/0.4kV Devetak kodi: kodi: 41046004056
 9. NS 10/0.4kV Llanishti kodi: kodi: 41046004057
 10. NS 10/0.4kV TS-Reshanët-Grajqevc kodi: 41046004093

Vendet: Pjesë e Caraleva Topilla, Llanisht, Devetak, Grejqevc,

Arsyeja: Mirëmbajtje Preventive, Zëvendësimi i shtyllave të thyera me të rejat ndërrimi i perquesve, ndërrimi i izolatorëve, riparimi i shtylles

2.

Nga  NS 35/10[kV] Ferizaj 3 do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV  TS SWIS INVEST (kodi: 40042037210) nga ora 09:00 deri 10:30

Vendet: Objekt banesore ne rr.Dimitri Tuqeviq

Arsyeja: Mirembajtja Preventive, Testimi i transformatorit të fuqisë

3.

Nga NS 35/10[kV] Ferizaj 3 do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV  TS “Inxhinjering” Ndertesa te Sh.Xh.Sereqi (kodi: 40042037032) nga ora 10:00 deri 11:30

Vendet: Objekt banesore ne rr.Dimitri Tuqeviq

Arsyeja: Mirembajtja Preventive, Testimi i transformatorit të fuqisë

4.

Nga  NS 35/10[kV] Ferizaj 3 do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV  TS Kreshnik ISLAMI ARCH POINT (kodi: 40042037296) nga ora 11:00 deri 12:30

Vendet: Objekt banesore ne rr. Ali Pashë Tepelena

Arsyeja: Mirembajtja Preventive, Testimi i transformatorit të fuqisë

5.

Nga NS 35/10[kV] Ferizaj 3 do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV  TS Besim Sylejmani (kodi: 40042037209) nga ora 12:00 deri 13:30

Vendet: Objekt banesore ne rr. Gjon Serreqi

Arsyeja: Mirembajtja Preventive, Testimi i transformatorit të fuqisë

6.

Nga  NS 35/10[kV] Ferizaj 3 do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV  TS ” Gjimnazi ” (kodi: 40000034010) nga ora 13:00 deri 14:30

Vendet: Objekt banesore ne rr Dimitri Tuqeviq, afer Gjimnazit Kuvendi I Arbërit.

Arsyeja: Mirembajtja Preventive, Testimi i transformatorit të fuqisë.

7.

Nga NS 35/10[kV] Ferizaj 3 do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV  TS Royal Residence Merita Sejdija (kodi: 40000034297) nga ora 14:00 deri 15:30

Vendet: Objekt banesore

Arsyeja: Mirembajtja Preventive, Testimi i transformatorit të fuqisë

8.

Nga NS 35/10 kV Shtime do të ndërprehet:

LP 10kV Koshare (kodi: 41046005) nga ora 11:00 deri 12:00

Vendet: Fshatrat: Gllavicë, Koshare, Lagja e Salihajve (Poredime) (një pjesë) dhe Lubovci.

Arsyeja: Mirembajtja Preventive, Testimi i Ndërprerësit.

9.

Nga NS 35/10 kV Shtime do të ndërprehet:

LP 10kV Maksiti (kodi: 41046006) nga ora 12:00 deri 13:00

Vendet: maksiti putz Shpk.Doni Fruits, Pike studio,Agrocop.

Arsyeja: Mirembajtja Preventive, Testimi i Ndërprerësit.

10.

Nga TS 35/10 kV Shtime do të ndërprehet:

LP 10kV Petrova  (kodi: 41046002) nga ora 13:00 deri 14:00

Vendet: Rrugët: 2 Korriku (një pjesë), Ahmet Shtimja (dhe sheshi), Imer Devetaku (një pjesë), Kompleksi Memorial Raçak, Qesta e Reçakut, Sheshi i Uçk-së (një pjesë), Skender Salihaj (një pjesë). Fshatrat: Mollopolc, Petrovë, Reçak dhe Shtime (një pjesë).

Arsyeja: Mirembajtja Preventive, Testimi i Ndërprerësit.

11.

Nga NS 35/10 kV Shtime do të ndërprehet:

LP 10kV Banesat-Fitorja (kodi: 41046007) nga ora 14:00 deri 15:00

Vendet: Objekt ne afersi te Shtepia e Kultures

Arsyeja: Mirembajtja Preventive, Testimi i Ndërprerësit.

Gjakovë

Nga NS 35/10 [kV] Gjakova III do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Dalja 40 (kodi: 81084023) nga ora 10:00 deri 14:00

Vendet: Rrugët: Bajram Curri (2 konsumatorë), Dërgut Vokshi, Ismail Qemali (5 konsumatorë), Marin Barleti (një pjesë), Nënë Tereza, Pjetër Budi, Rruga e UÇK-së, Sadik Pozhegu (5 konsumatorë), Sadik Stavileci, Skënderbeu (2konsumatorë), Sylejmon Vokshi.

Arsyeja: Mirëmbajtje Preventive, kontrollimi i transformatorëve në degzimin 31-30

Pejë

1.

Nga NS 110/10[kV] Peja 2 do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Loxha(Kodi: 51000008) prej orës 11:00 deri në ora 14:00

Vendet: Fshatrat: Graboc, Lubeniq, Loxhë, Raushiq, Raushiq i Ri (një pjesë), Strellc i Epërm, Zagerme (një pjesë) dhe Zllopek (një pjesë), si dhe një pjesë e rrugës Dardanija 2.

Arsyeja: Mirëmbajtje Preventive, Ndërrim i shtyllave bartje e rrjetit

10.07.2023

Punime në projekte investive

Gjakovë

1.

Nga TS 110/10(20)[kV] Gjakova 2 do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Ura e Terezive (kodi: 81000004) nga ora 09:00 deri në ora 17:00

Vendet: fshatrat: Damjan (një pjesë), Fshaj Kushavec, Muhader, Pnish, Rogovë, Smaq, Ujz.

Arsyeja:  Projekte investive,  Nderrimi i transformatorëve, projekti – LOT 12 -Ura e Terezive .

2.

Nga TS 110/10(20)kV Gjakova 2 do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Bistazhini (kodi: 81000005) nga ora 09:00 deri në ora 17:00

Vendet: Fshatrat: Bistrazhin, Damjan (një pjesë), Dol, Fshaj (një pjesë), Gërqinë, Kusar, Kushavec (një pjesë), Lipovec, Marmull, Marash, Pjetërshan, Raç (një pjesë), Ramamat, Rrezinë, Smaq (një pjesë)

Arsyeja:  Projekte investive, Ndërrimi i konzollave, izolatorëve nën tension dhe ndarëve për trafoshtyllë!

Prishtinë

1.

Nga TS 110/10(20)[kV] Prishtina 7 do të ndërprehet:

TS 10/04kV TS Bajram Krasniqi L. Janina (kodi: 19000030061) prej orës 09:00 deri në ora 14:00

Vendet: Lagj.Janina.

Arsyeja: Projekte investive, Nderrimi i transformatorit., në projektin LOT 35(2021) Feeder

10.07.2023

Punime nga palët e treta

Prishtinë

1.

Nga TS 110/35/10[kV] Prishtina 1 do të ndërprehet:

LP 10kV Aragoniti  (kodi: 10000009) nga ora 11:00 deri 15:00

Vendet: Eulex, Aragoniti, Fakulteti i Bujqesise

Arsyeja: zhvendosja e trafostacionit 10(20)/0.4kV, sipas ZT

NS 110/10(20) [kV] Prishtina 2 do të ndërprehet:

LP 10kV J14 Dalja PR 2 Nr.8  (kodi: 11000079) prej orës 09:00 deri ne ora 13:00

Vendet: Pjesë të rrugëve:Dëshmorët e kombit, Sokol Sopi , Ndue Përlleshi, Qendresa, Isa Kastrati, Shaqir Igrishta

Arsyeja: punët që duhet te kryhen sipas PEE dhe Projektit te aprovuar,

10.07.2023

Punime nga KOSTT-i

Prishtinë

Nga  LP 110kV (1807 dhe 1808) – Kosova A do të ndërprehet TS 110/10(20)kV Prishtina 5:

TR 1 (J08) dhe TR 2 (J23) dhe pa tension mbesin të gjitha daljet 10kV  prej orës 09:00  deri në 14:00

Vendet: Rrugët: Kodra e Trimave 10, Kodra e Trimave 11, Kodra e Trimave 6 dhe Nexhmi Llumnica, Kodra e trimave, Kolovica e re, Kolovica e vjetër, Kodra e Trimave (te Zjarrfiksat), Çamëria 3, Xhemajl Ibishi (1,3), Abedin Rexha, Fusha e Pajtimit 2, Shkolla e Gjelbër dhe Hasan Brahimi, Pompat e ujësjellësit, Kodra e Trimave 3, Kodra e Trimave 4, Kodra e trimave 1/1, Kodra e trimave ½ , Xhamia e Llapit I, Lidhja e Dytë e Prizrenit, Sh.F. Emin Duraku, Spitali i mushkërive I, Bardh Humolli- N.N.P. B&F Shpk, Hashim Deshishku-Deshishku Constraction, Kodra e Trimave 5, Xhamia e Llapit II, Qendra e Panaireve, Shaban Shala.

Fshatrat: Bardhosh, Baci Pertoll, Trudë, Milevc, Bërnicë e Epërme, Siqevë, Sharban, Bardhoshi dhe  Bërnica e Ulët,Barilevë Sheshivarët,Shaljanët,te Xhamia,Drenovc Gashët,”Kuvilab” private,Rub Shpk-Samir Rexha,ndriqimi publik për autostradë,Prugovc –Kaqure, Baci Pertoll, Trudë, Milevc, Bërnicë e Epërme, Siqevë, Sharban, Llukar, Makovc, Sinidol.

Arsyeja: Punime nga KOSTT-i, Punime në zhvillimin e Projektit “Furnizimi dhe montimi i shenjave për sinjalizim të linjave sipas kërkesave të Autoritetit të Aviacionit Civil të Kosovës”

2.

Nga  TS 110/10kV Prishtina 3 do të ndërprehet:

TS 10/0.4 kV Ismet Krasniqi  (Kodi: 12000014127 ) prej orës 09:00  deri ne ora 14:00

TS 10/0.4 kV  Arberia 9 (Kodi: 12000014111 ) prej orës 09:00  deri ne ora 14:00

TS 10/0.4 kV  Arberia 6/1 (Kodi: 12000013129 ) prej orës 09:00  deri ne ora 14:00

Vendet: Rr.Ismet Krasniqi, rr.Hys Popova, rr.Xhafer Deva, rr.Selman Kadria, rr.Milan Shuflaj,rr.Naser Sekiraqa,rr.Islam Bulliqi, rr.Fitush Kukaj,rr.Jonuz Zeneli,rr.Ismet Rraci, rr.Albaniku, rr.Uliiam Shekspir, rrAli Ajeti,rr.Azem Jashanica,rr.Bajram Curri( nje pjese)

Arsyeja: Punime nga KOSTT-i, Punime në zhvillimin e Projektit “Furnizimi dhe montimi i shenjave për sinjalizim të linjave sipas kërkesave të Autoritetit të Aviacionit Civil të Kosovës”

3.

Nga TS 110/10 kV Prishtina 3 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV J21 Arbëria 5 (kodi: 12000014) prej orës 09:00 deri në ora 14:00

Vendet: Lagjja Arbëria (një pjesë).

Arsyeja: Ndërprerje për siguri, kalimi i furnizimit të daljeve nga Prishtina 3 me unaza alternative per shkak te investimeve ne NS 110kV Prishtina 3.

4.

Nga TS 110/10 kV Prishtina 3 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV J31 Mark Isaku (kodi: 12000022) prej orës 09:00 deri në ora 14:00

Vendet: Bahollët dhe  Tophanja,Meto Bajraktari,Bicurri,Art konstruksion,”BH-Home” Shpk Mentor Pllana-Dardania.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri, kalimi i furnizimit të daljeve nga Prishtina 3 me unaza alternative per shkak te investimeve ne NS 110kV Prishtina 3.

5.

Nga TS 110/10 kV Prishtina 3 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV J20 Arbëria 6 (kodi: 12000013) prej orës 09:00 deri në ora 14:00

Vendet: Lagjeja Arberia ni pjes, Pandora , Banesat e novosellve,

Arsyeja: Ndërprerje për siguri, kalimi i furnizimit të daljeve nga Prishtina 3 me unaza alternative per shkak te investimeve ne NS 110kV Prishtina 3.

11.07.2023

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Pejë

1.

Nga TS 110/10[kV] Deçani do të ndërprehet:

Dalja 10kV Juniku (kodi: 53000007) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: Lloqan, Dranoc, Sllup, Voksh, Polana, Poberxh, Prilep, Rastavic, Baballoq, LA Ramadani, Junik, Jasiq, Gjocaj.

Arsyeja: Mirembajtje preventive Ndërrim i transformatorëve të mbingarkuar.

Prishtinë

1.

NS 220/35/10[kV] Podujevë do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Fshatrat 2  (Kodi: 14000010) nga ora 10:30 deri 15:00

Vendet: Fshatrat:Sibofc,Lluzhan,Penuhë,Lupç i Epërm,Llugë, Majac dhe Popovë.

Arsyeja: nderpremje per siguri- Ndërrimi i transformatorit energjetik. Rritja e kapaciteteve transformuese në NS 10/0.4 kV MBTS Shakovice Shkolla-1..

2.

Nga  NS 35/10[kV] Palaj do të ndërprehet:

LP 10kV Prelluzha (kodi: 18024003) nga ora 09:00 deri ora 14:00

Vendet: Fidanishte,Fidanishte,Kastriot,Hashant,Elektro monti,Palaj.Stanovci i ulet-Durakt,Prelluzha,,GllavotiniBivolaku,Zhilivoda,Strovci dhe Bequku.

Arsyeja: Mirëmbajtje Preventive, Nderrimi i izolatorve, nderrimi i konzollav

Prizren

1.

Nga TS 110/10kV Prizreni 3 do të ndërprehet:

Dalja 10kV Levisha (kodi: 31000012) prej orës 10:30 deri në ora 15:00

Vendet: Levisha, Sporti, Njegoshi, Aradha e Sharrit, Ujesjellesi, Qyteti, Jabllanica, Novoselan

Arsyeja: Mirembajtje preventive  Ndërrim i shtyllave të dëmtuara, shtërngimi i perçuesve ndërrimi i izolatoreve.

2.

TS 35/10[kV] Dikanca do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Brodi (kodi: 30037003) prej ores 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: Fshati Brod dhe afariste:N.P.T “Kuk Comerc”(Motel Argjena), TS- IPKO Brod, TS- Penda HC Dikance.

Arsyeja: Mirëmbajtje Preventive, Ndërrimi i shtyllave të dëmtuara, shterngimi i perçuesve, ndërrimi i izolatoreve

Ferizaj

1.

Nga TS 110/35/10kV Ferizaj 1 do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV  TS Atdhe Lohaj (kodi: 40000034261) nga ora 09:00 deri 10:30

Vendet: Rruga Astrit Bytyqi

Arsyeja: Mirembajtja Preventive, Testimi i transformatorit të fuqisë.

2.

Nga TS 110/35/10kV Ferizaj 1 do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV  TS Sylejman Rrahmani 2 (kodi: 40000034245) nga ora 10:00 deri 11:30

Vendet: Rr. Rr. Halim Spahiu

Arsyeja: Mirembajtja Preventive, Testimi i transformatorit të fuqisë.

3.

Nga TS 110/35/10kV Ferizaj 1 do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV  TS Ndetese- Intercon  (kodi: 40000034281) nga ora 11:00 deri 12:30

Vendet:Rr. Halim Spahiu

Arsyeja: Mirembajtja Preventive, Testimi i transformatorit të fuqisë.

4.

Nga TS 110/35/10kV Ferizaj 1 do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV  TS Fatmir Grainca (Banesa) -HIT PETROL Sh.p.k (kodi: 40000034258) nga ora 12:00 deri 13:30

Vendet: Rruga Astrit Bytyqi

Arsyeja: Mirembajtja Preventive, Testimi i transformatorit të fuqisë.

5.

Nga TS 110/35/10kV Ferizaj 1 do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV   TS Sami Nuha  “Vizioni” (kodi: 40000034255) nga ora 13:00 deri 14:30

Vendet: Rruga Astrit Bytyqi

Arsyeja: Mirembajtja Preventive, Testimi i transformatorit të fuqisë.

6.

Nga TS 110/35/10kV Ferizaj 1 do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV   TS jeton Sejdiu” (kodi: 40000034256) nga ora 14:00 deri 15:30

Vendet: Rruga Astrit Bytyqi

Arsyeja: Mirembajtja Preventive, Testimi i transformatorit të fuqisë

7.

Nga TS 110/35/10kV Ferizaj 1 do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV  TS Hit Petroll, F.Grainca (kodi: 40000034284) nga ora 15:00 deri 16:30

Vendet: Rruga Astrit Bytyqi

Arsyeja: Mirembajtja Preventive, Testimi i transformatorit të fuqisë.

Gjilan

Nga TS 35/10[kV] Kllokot do të ndërprehet:

Dalja 10kV Lp.Industrial Kllokot (kodi: 61065005) nga ora 10:30 deri 14:00

Vendet: Fsh.Mogille, nje pjese te Vitis, te Zahirt, Tafa-benzin, Leo-com, Zefi BlindMlini-“Loni”, Migrosi, Erabi, Xhela-mobileria, Betonjerka, Gashi-P, Augustini-P, TSSH-betoni, Fab.Ujit-Natyral, Njazi Mjekra, Art-Projekt, Liridon Mustafa, Ridvan Aliagiq, BUJKU.

Arsyeja: Mirëmbajtje Preventive, Ndërrim i shtyllave bartje e rrjetit

Mitrovicë

TS 110/10(20)[kV] Vushtria 2 do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Martiraj (kodi: 73000009) nga ora 09:30 deri 13:30

Vendet: Rrugët: Bahri Kuqi, Ismajl Qemajli  (një pjesë). Fshatrat: Begaj, Gojbulë, Gumnishtë,

Karaçë, Novosella e Begut  (një pjesë), Shilovicë, Skroma, Studime, Studime e Ulët dhe Studime e

Epërme.

Arsyeja: Mirëmbajtje Preventive, Kontrollimi i TR per vaj dhe kontrollimi i linjes.

Pejë

1.

Nga TS 110/10[kV]  Klina do të ndërprehet:

Dalja 10kV Gremniku  (kodi:52000011) prej orës 11:00 deri në ora 14:00

Vendet: Fshatrat: Dollc, Gremnik, Kpuz, Perlina, Perqevë, Qeskovë, Qupevë, Qupevë e Ulët, Qupevë e Epërme, Rastok (një pjesë), Sferkë, Sferkë e Gashit dhe Volljakë.

Arsyeja: Mirëmbajtje Preventive, Ndërrim i shtyllave të thyera, përforcim rrjeti, Kpuz Gremnik.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
“Elkos Group” me pronar biznesmenin Ramiz Kelmendin, sjellë në Kosovë…