Njoftim nga KEDS-i për punimet në rrjet

24 nëntor 2023 | 16:35

Njoftimet nga KEDS për punimet në rrjet

26.11.2023

Punime në projekte investive

Gjakovë

1.

TS 35/10 kV Gjakova I do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Skivjani (kodi: 80080009) nga ora 09:00 deri 11:00

Vendet: fshatrat: Bitesh, Dobrixhë, Dujakë, Firajë, Hereç, Jasiq, Novosellë e Epërme, Novosellë e Poshtme, Osek Hilë (një pjesë), Osek Pashë, Plançor dhe Skivjan.

Arsyeja: Projekte investive,  vendosja në punë e kthinave të reja 10(20)kV.

2.

Dalja 10 kV Dalja Erenikut (kodi: 80080011) nga ora 09:00 deri 11:00

Nga TS 35/10 kV Gjakova I do të ndërprehet:

Vendet: Fehmi Agani, Lugbunari (1konsumator), Nënë Tereza (1 konsumator), UÇK, Sadik Pozhegu dhe Wesley Clark.

Arsyeja: Projekte investive, vendosja në punë e kthinave të reja 10(20)kV.

3.

Nga TS 35/10 kV Gjakova I do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Dalja 5 (kodi: 80080013) nga ora 09:00 deri 11:00

Vendet: rrugët: 14 Qershori, Bajram Curri, Bujar Roka, Demush Taha, Dërgut Vokshi, Hasan Dashi, Luigj Gurakuqi, Mark Malota, Mihail Grameno, Mithat Frashëri, Nënë Tereza, Përmet Vula, Shefki Shasivari dhe Tahir Efendija.

Arsyeja: Projekte investive, vendosja në punë e kthinave te reja 10(20)kV.

4.

TS 35/10 kV Gjakova I do te nderprehet:

Dalja 10 kV Dalja11 (kodi: 80080014) nga ora 09:00 deri 11:00

Vendet: 5 konsumatorë komercial në rrugën Sadik Pozhegu.

Arsyeja: Projekte investive, vendosja në punë e kthinave te reja 10(20)kV.

5.

Nga NS 35/10 kV Gjakova I do të ndërprehet:

Dalja 10kV Piskota (kodi: 80080008) nga ora 09:00 deri 18:00

Vendet: rrugët: Adonis Byci, Ahmet Korenica, Carapatok, Dedë Gjon Luli, Dardania, Fehmi Agani, Gjon Sereqi, Ibrahim Fehmiu, Lekë Dukagjini, Lidhja e Prizrenit, Luigj Gurakuqi, Mark Lleshi, Mark Malota, Mihail Grameno, Minatori, Mithat Frashëri, Nënë Tereza, Pashko Vasa dhe Tivarit.

Arsyeja: Projekte investive, vendosja në punë e kthinave të reja 10(20)kV.

6.

Nga NS 35/10 kV Gjakova I do të ndërprehet:

Dalja 10kV Beci (kodi: 80080010) nga ora 09:00 deri 18:00

Vendet: fshatrat: Bec, Janosh, Lugbunari, Novosellë e Epërme, Novosellë e Poshtme, Osek Pashë, Palabardhë, Qerim, Sopot dhe Trakaniq dhe rruga Mark Malota (një pjesë).

Arsyeja: Projekte investive, vendosja në punë e kthinave të reja 10(20)kV.

7.

Nga NS 35/10 kV Gjakova I do të ndërprehet:

Dalja 10kV Cërmjani (kodi: 80080012) nga ora 09:00 deri 18:00

Vendet: fshatrat: Bardhaniq, Bare e Madhe, Bec, Bërdosana, Cermjan, Doblibarë, Gërgoc, Jabllanicë, Kodrali, Kralan, Meqe, Netiç, Qerim (2 konsumatorë), Rashkoc, Sukë, Vraniq, Zhabel dhe Zhdrellë.

Arsyeja: Projekte investive, vendosja në punë e kthinave të reja 10(20)kV.

27.11.2023

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Prishtina

1.

Nga TS 35/10kV Mazgit do të ndërprehet:

LP 35kV Koliq  (H04) pa tension mbesin daljet 35kV – bizneset Koliq prej orës 10:00  deri në ora 15:00.

Vendet: SH.P.K.-LLC”APOLLONIA”  Fabrikë e Tjegullave dhe Europlast-Siqevë.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrimi i izolatorëve 35 kV.

Gjakovë

1.

Nga NS 35/10[kV] Malisheva  do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Kijeva (kodi: 82082007) nga ora 10:30 deri 15:00

Vendet: Fshatrat: Balincë, Bubavec, Drenoc, Gollubovc, Kijevë, Llazicë, Lubizhdë, Mleqan, Plloçicë, Polluzhë dhe Stapanicë.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, vendosja e ndarësve linjor- fshati Mleqan.

Prizren

1.

Nga TS 35/10 kV Dragash do të ndërprehet:

Dalja 10kV Rapqa (kodi: 30036009) nga ora 09:00 deri 16:00

Vendet: Rapça e Ulët, Rapça e Epërme, Fabrika Meka, Brezne, Krsteci ult, Krsteci i Naltë, Rrenci, Ferma  TS- Berham Jonuzi,TS- Qendra Petroll, Buqe, Pllavë dhe TS Ujësjellësi Brezne.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, pastrimi i linjave shpërndarëse nga vegjetacioni.

2.

TS 110/10[kV] Prizreni 3 do të ndërprehet:

LP 10[kV]  Ushtria e Kosovës (kodi: 31000018) nga ora 10:30 deri 15:30

Vendet: Konsumatorët komercial dhe buxhetor (F.S.K.) në rrugët 2 Ukë Bytuqi, Dardania dhe Tranzit. Arsyeja: Ndërprerje për shkak të sigurisë – ndërrimi i përçuesve nga 35 në 70mm2 në daljen 10 kV Ushtria e Kosovës.

3.

Nga TS 110/10[kV]  Prizreni 3 do të ndërprehet:

DaljaLP10(kV) Dardania (kodi 31000017) nga ora 10:30 deri 11:00 dhe nga ora 15:30 deri 16:00

Vendet: Lubizhda, Skorobizhda dhe Dardania.

Arsyeja: Ndërprerje për shkak të sigurisë – ndërrimi i përçuesve nga 35 në 70mm2 në daljen 10 kV Ushtria e Kosovës.

Ferizaj

1.

Nga NS 35/10[kV] Ferizaj III do të ndërprehet:

Dalja 10 [kV] Gaçka (kodi: 40042002) nga ora 10:00 deri 15:00

Vendet: fshatrat: Bajnicë, Burnik, Gaçkë, Gaçkë e Epërme, Gërlicë, Gërlicë e Epërme, Gjelbin, Greme (një pjesë), Izhancë, Koshtanë, Semajë dhe Varosh (një pjesë).

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrimi i shtyllave të tensionit të mesëm, konzollave, izolatorëve dhe bartja e rrjetit ne shtylla të reja.

Gjilan

1.

Nga TS 35/10 kV Kllokot do të ndërprehet:

Dalja 10kV Tërpeza (kodi: 61065012) nga ora 10:30 deri 15:00

Vendet: Zhiti, Tërpezë, Çifllak, Devajë, Kravaricë, Ballancë dhe T.S Privat 1.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrimi i shtyllave te drurit te kalbura me shtylla te reja me beton.

27.11.2023

Punime në projekte investive

Gjakovë

1.

Nga 35/10[kV] Malisheva do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Caralluka (kodi: 82082001)  nga ora 09:00 deri 11:00 dhe nga ora 16:00 deri 17:00

Vendet: rr.603 Adem Jashari (një pjesë), rr.605 Rilindja Kombëtare (1 konsumator), Rr.606 Pavarësia (1 konsumator), Rr.610 Hisni Mazreku (1 konsumatorë); fshatrat: Carallukë, Dragobil, Drenoc, Panorc, Shkarashnikë, Tërpezë e Poshtme, Vërmicë dhe Vërmicë e Malishevës.

Arsyeja:  Krijimi i kushteve të punës pa tension, largimi i urave  të tensionit të mesëm.

2.

NS 35/10[kV] Malishevë do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV TS SHKARASHNIK II (kodi: 82082001021) nga ora 09:00 deri ora 17:00

Vendet: TS SHKARASHNIK II

Arsyeja:  Projekte investive.

3.

NS 35/10[kV] Malishevë do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV TS EDORIDA (Kodi: 82082001002) nga ora 09:00 deri ora 17:00

Vendet: TS EDORIDA

Arsyeja:  Projekte investive.

28.11.2023

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Prishtinë

1.

Nga TS 220/35/10(20)kV Podujeva do të ndërprehet:

Dalja 10kV Bajqinë-Pollatë (kodi: 14000014) nga ora 10:30 deri 15:00

Vendet: Buzëllap, Doberdol, Kërpymeh, Metehi, Repë, Pollat, Dvorisht, Zhiti, Sylevic, Brecë, Tërnavicë, Marinc, Bradash, Peran, Bajqinë, Murgull, Pakashtic e Poshm dhe rr,Vlora.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, vendosja dhe premontimi i shtyllave, shtrëngimi i përçuesve.

2.

Nga TS 35/10kV Fushë- Kosova II do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Bardhi i Madh (kodi: 15018018) nga ora 09:00 deri 14:00

Vendet: Lagjja 28, pjesa e Fushë-Kosovës pas Hekurudhës, Kuzmini dhe Bardhi i Madh.

Arsyeja:  Mirëmbajtje preventive.

Mitrovicë

 3.

Nga TS 110/10[kV] Vushtrria 2 do të ndërprehet:

Dalja 10kV Maxhunaj (kodi: 73000011) nga ora 09:00 deri 14:00

Vendet: Dumnica, Samadrexha, Cicilia, Sllakovci,  Ropica, Vilanci dhe një pjesë e fshatit Maxhunaj

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, shtrëngimi i përçuesve, riparimi dhe pastrimi i trasesë.

Pejë

1.

Nga TS 110/10(20)kV Peja 2 do të ndërprehet:

Dalja 10kV Loxha (kodi: 51000008) nga ora 10:00 deri 15:00

Vendet: Loxha Qerhane, Loxha3, Loxha2, Graboc, Loxha1, Loxha e reja,Elezaj Raushiq, Raushiq Ademajt, Strellci I Ulët, Raushiq xhamija, Raushiqi ri, Raushiq, Molika, Gazmend Shabanaj, Zagerma, Lubeniq, Strellci Ulët, Lufajt, Sali Likaj, Raushiq Mahalla, Likaj dhe Raushiq Kulla.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive – ndërrim i shtyllave të tensionit të mesëm, bartje e rrjetit, shtrëngimi i përçuesve, ndërrim i konzollave dhe izolatorëve.

Gjakovë

1.

Nga TS 35/10 kV Malisheva do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Dragobili (kodi: 82082006) nga ora 11:00 deri 15:00

Vendet: rr.605 Rilindja Kombëtare (3 konsumatorë), rr.608 Hamdi Berisha (1 konsumator), rr.557 Bedri Berisha (1 konsumator), fshatrat: Astrazub, Dragobil, Drenoc, Guriq, Janqishtë, Kërvasari, Marali, Maxharrë, Pagarushë dhe Shkozë.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri, ndërrimi i transformatorëve të mbingarkuar.

2.

Nga TS 35/10 kV Malisheva do të ndërprehet:

Dalja 10kV Bellanica (kodi: 82082005) nga ora 09:00 deri 16:00

Vendet: rr.605 Rilindja Kombëtare (1 konsumator), rr.608 Hamdi Berisha (1 konsumator); fshatrat: Balincë, Bardhë, Bellanicë, Javor, Lladroc, Lladroviç, Lubizhdë, Lluzhnicë, Ngucat, Senik dhe Temeqinë.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, pastrimi i linjave shpërndarëse nga vegjetacioni.

28.11.2023

Punime në projekte investive

Prishtinë

1.

Nga NS 220/35/10 [kV] Podujeva do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Fshatrat 2 (kodi: 14000010) nga ora 09:00 deri 16:00  

Vendet: fshatrat: Sibofc, Lluzhan, Penuhë, Lupç i Epërm, Llugë, Majac dhe Popovë.

Arsyeja:  Projekte investive, ngritja dhe montimi i shtyllave te tensionit të mesëm dhe të ulët, projekti LOT 3.

2.

NS 220/35/10 [kV] Podujevë do të ndërprehet: Degëzimi  10[kV] nga ora 09:00 deri 16:00 

1.NS 10/04[kV] Pompa Dini private (Kodi: 14000009088)

2.NS 10/04[kV] Konushec 1 (Kodi: 14000009089)

3.NS 10/04[kV] Burricë (Kodi: 14000009091)

4.NS 10/04[kV] Konushefc -Visoket bashkë-investim (Kodi: 14000009222)

5.NS 10/04[kV] Konushevc Berishët ZPR 2015 (Kodi: 14000009254)

6.NS 10/04[kV] Sibovc Llapi (Kodi: 14000009365)

7.NS 10/04[kV] Sibovc Zeka (Kodi: 14000009366)

8.NS 10/04[kV] Sibovc i Epërm (Kodi: 14000009224)

9.NS 10/04[kV] Sibovc i Ulët (Kodi: 14015001018)

Vendet: fshatrat: Konushec, Buricë dhe Sibovc i Ulët – nga një pjesë.

Arsyeja:  Projekte investive, ngritja dhe montimi i shtyllave te tensionit të mesëm dhe të ulët, projekti LOT 3.

Punimet në rrjet, linku: https://www.keds-energy.com/shq/punimet-ne-rrjet/njoftohu-per-punime-ne-rrjet/

Harta e punimeve në rrjet, linku: https://outage.keds-energy.com/Main.aspx?lan=al&trh=

Fjalët Kyçe:

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Komuna e Rahovecit ka njoftuar se është përuruar parku në…