Njoftim nga KEDS-i për punimet në rrjet

07 dhjetor 2023 | 16:35

08.12.2022

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Prishtinë

1.

TS 35/10[kV] Mazgit  do të ndërprehet:

Dalja 10kV Lumi i Madh-Prugovc  (kodi:15019008) nga ora 10:00 deri 10:10 dhe nga ora 11:50 deri në orën  12:00

Vendet: Raskovë, Bakshi, Mulliri Prugovc, Nici Petrol, Te Sherifi, Bazeni Halim Thaqi, Amazona, Lumi i Madh. Stanovc i Epërm, Stanovc i Ulët, Berishët, Bujaria, Pllashnikët dhe Burimi.

Arsyeja: Krijimi i kushteve të punës pa tension, ndarja e urave të tensionit të mesëm.

2.

TS 35/10[kV] Mazgit  do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV TS te Magazina (kodi: 15019008081) nga ora 10:00 deri 12:00

Vendet: Te Magazina.

Arsyeja: Ndërprerje për shkak të sigurisë – ndërrimi i kabllos së dëmtuar në aset.

3.

Nga TS 35/10[kV] Koliqi do të ndërprehet:

Dalja 10kV Grashticë – Radashec (kodi: 14016001) nga ora 10:00 deri 15:00

Vendet: Keqekollë, Prapashtice, Hajkobillë, Dabishevc dhe Mutivodë.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri, vendosja e shtyllave.

Pejë

1.

Nga TS 110/10{kV} Deçani do të ndërprehet:

Dalja 10kV Lumbardhi (kodi: 53000005) prej orës 11:00 deri në ora 13:00

Vendet: Lluka e Epërme, Lluke Gecaj, Pozhari, Gllogjan, Shaptej, Lumbardh, Irzniq, Ratishë, Gramaçel dhe Maznik.

Arsyeja: Ndërprerje për shkak të sigurisë – montimi i kthinës matëse në stabilimentin shpërndarës në Irzniq.

Gjilan

1.

TS 110/35/10[kV] Vitia do të ndërprehet:

Dalja 10kV Gërmova

Nga NS 10/0.4kV stabilimenti për Binq do të ndërprehen nga ora 10:45 deri 15:00:

1.NS 10/0.4kV Kabash-te Kisha (kodi: 61067003063)

2.NS 10/0.4kV Buzovik-Te Bilalli (kodi: 61067003064)

3.NS 10/0.4kV Kabash-blind  (kodi: 61067003075)

4.NS 10/0.4kV kabash-Kulla (kodi: 61067003076)

5.NS 10/0.4kV Binqa (kodi: 61067003078)

6.NS 10/0.4kV Shushët (kodi: 61067003079)

7.NS 10/0.4kV Buzovik-Te Bilalli (kodi: 61067003080)

8.NS 10/0.4kV Debëlldeh-Hyrje (kodi: 61067003081)

9.NS 10/0.4kV Debelldej-Hasani  (kodi: 61067003082)

10.NS 10/0.4kV Arena Sport (kodi: 61067003083)

11.NS 10/0.4kV Binqa-e re (kodi: 61067003084)

12.NS 10/0.4kV Kabash – te varrezat (kodi: 61067003087)

13.NS 10/0.4kV  Debëlldeh-Qendra e skijimit (kodi: 61067003088)

14.NS 10/0.4kV Islam Ferat Hyseni, Hidrocentrali te Shushtë (kodi: 61067003351).

Vendet: Kabash, Buzovik, Kabash, Binqë, Shushtë dhe Debëlldeh.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrim i shtyllave të drurit të kalbura me shtylla të reja të drurit.

Dalja ka BRRE!

09.12.2022

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Prishtinë

1.

TS 110/10(20)[kV] Drenas do të ndërprehet:

NS 10/04kV Sankofc te Ajazet (kodi: 16100009095) prej orës 08:00 deri në orën 14:00

Vendet:  Sankofc te Ajazet

Arsyeja: Ndërprerje për siguri, ndërrimi i 5 shtyllave të drurit – të tensionit të ulët në Sankovc.

2.

Nga TS 110/10(20)[kV] Prishtina 5 do të ndërprehet:

Dalja 10kV j21 Kodra e Trimave 21 (kodi: 13000010) nga ora 10:00 deri 10:15 dhe nga ora 15:45 deri 16:00

Vendet: Lagjja Arbëria (një pjesë).

Arsyeja: Krijimi i kushteve të punës pa tension, ndarja e urave të tensionit të mesëm.

3.

Nga TS 110/10(20)[kV] Prishtina 3 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV J21 Arbëria 5 (kodi: 12000014) nga ora 10:00 deri 10:15 dhe nga ora 15:45 deri 16:00

Vendet: Lagjja Arbëria (një pjesë).

Arsyeja: Krijimi i kushteve të punës pa tension, ndarja e urave  të tensionit të mesëm.

4.

Nga TS 110/10(20)[kV] Prishtina 5 do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV Kodra e Trimave 2 Kullë (kodi: 13000010039) nga ora 10:00 deri 16:00

Vendet: Lagjja – Kodra e Trimave – 2

Arsyeja: Ndërprerje për shkak të sigurisë – ndërrimi i ormanit te 0.4 kV.

09.12.2023

Punime në projekte investive

Gjakovë

1.

Nga TS 35/10[kV] Gjakova I do të ndërprehet:

Dalja 10kV Piskota (kodi: 80080008) nga ora 08:00 deri 17:00

Vendet: rrugët: Adonis Byci, Ahmet Korenica, Carapatok, Dedë Gjon Luli, Dardania, Fehmi Agani, Gjon Sereçi, Ibrahim Fehmiu, Lekë Dukagjini, Lidhja e Prizrenit, Luigj Gurakuqi, Mark Lleshi, Mark Malota, Mihail Grameno, Minatori, Mithat Frashëri, Nënë Tereza, Pashko Vasa dhe Tivari.

Arsyeja: Projekte investive, punime elektrike sipas projektit si dhe energjizimi i rrjetit të ri.

09.12.2023

Punime nga palët e treta

Ferizaj

1.

Nga TS 35/10[kV] Shtërpca do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Breza (kodi: 40044003) nga ora 10:00 deri 14:00

Vendet: Hotel Breza dhe Junior, Vikendicat, Jazhinca, Sevce, Verbishtica dhe bizniset private.

Arsyeja: Realizimi i sistemit hyrje/dalje 10 kV, sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit të aprovuar, si dhe rekomandimeve nga komisioni i pranimeve teknike.

2.

Nga TS 35/10[kV] Ferizaj II do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV T.S.Tregtia (kodi: 40041011056 ) nga ora 09:00 deri në ora 12:00

Vendet: rr. Driton Islami.

Arsyeja:  Zhvendosja e rrjetit 0.4kV sipas zgjidhjes teknike.

3.

Nga NS 110/35/10[kV] Lipjan do të ndërprehet:

Dalja 10kV Lipjan-Qendra 1 (kodi: 41000006)prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: rrugët: Adem Gllavica, Adem Jashari, Avdi Kelmendi (një pjesë),  Bashkim Krasniqi, e Shqipërisë, e Tiranës, Fehmi Agani, Gjergj Fishta, Hajredin Bajrami, Halil Metaj (një pjesë),  Hamëz Jashari (një pjesë),  Idriz Ajeti, Iliria, Isa Olluri, Ismet Asllani (një pjesë),  Kongresi i Blinajës, Lidhja e Prizrenit, Lipjan, Mbretëresha Teutë, Prizrenit, Qamil Olluri, Robert Gajdiku, Shtjefan Gjeqovi, Skendërbeu, Tahir Sinani, Xhevdet Breznica (një pjesë) dhe Zylfije Gashi.

Arsyeja: Zhvendosja e trafostacionit 10(20)/0.4kV, sipas zgjidhjes teknike.

Mitrovicë

1.

Nga TS 110/10[kV] Mitrovica 2 do të ndërprehet:

Dalja 10kV Tregu i Blertë (kodi: 70000002) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: Qytetin një Lagjja, Bajr – te Xhamia, Martirët e Kombit, rr. Mbretëresha Teutë, rr.Xhafer Deva, rr.11 Marsi, Te Xhamia e Haxhi Veselit e Armend Krasniqi.

Arsyeja: Punime sipas pëlqimit elektro- energjetik dhe projektit të aprovuar.

Punimet në rrjet, linku: https://www.keds-energy.com/shq/punimet-ne-rrjet/njoftohu-per-punime-ne-rrjet/

Harta e punimeve në rrjet, linku: https://outage.keds-energy.com/Main.aspx?lan=al&trh=

Fjalët Kyçe:

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Greqia dhe Turqia kanë nënshkruar të enjten një deklaratë të…