Njoftim nga KEDS-i për punimet në rrjet

23 shkurt 2024 | 22:53

Njoftimet nga KEDS për punimet në rrjet

24.02.2024

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Prishtinë

1.

Nga NS 110/10(20)kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

Dalja 20[kV] J26 Dalja Nr.4 (kodi: 19000075prej orës 10:00 10:15 dhe nga 14:00 – 14:15

Vendet: rr.Muharrem Fejza, rr.Jakov Xoxa Lirimi  H -D/lok-1, rr.Ahmet Gashi objekti a c-BLL-A-VIII-36, rr.Prekazi Cima Ll-F/1Muharrem Fejza IN TIME  Objekti II /1, Lagjja e Spitalit, Kerem Lewton L-A, Muharrem Çami Hyr.I Kati-1/24, Mati I Prekazi, Malush Kosova, Ndue Përlleshi Blini III -1 K-1 L2B, Muharrem Fejza 10 K-1-LL-B

Arsyeja: Krijimi i kushteve të punës pa tension, manipulim me ndarësit e tensionit të mesëm.

2.

Nga NS 110/10(20)kV Prishtina 2 do të ndërprehet:

Dalja 20[kV] J06 Dalja Nr.4 (kodi: 11000075prej orës 10:00 10:15 dhe 14:00 – 14:15

Vendet: Rr.Sali Nivica dhe Ob-II  Hyr.I, Lagjja e Spitalit, Ndue Përlleshi Stand.-Ob 4 Hy-5,Bahri Fazliu B-B K / 5 – 24, Ndue Përlleshi DEKKO Kons, Mati  I Lenti 1-I/6, Lagjja e Spitalit Kodra e Diellit II, Theodor Muzaka Hyr.I-Nr.3, rr.Agim Ramadani, rr.Jakov Xoxa Bll-2, Mat-1 Bll.A17 Objekti II Hy 1/9, rr. Agron Rrahmani Royal Plaza-A3, Rrahim Beqiri Lam B/24, rr.Isa Kastrati Ob.-2, 12 J construction Ba-13

Arsyeja: Krijimi i kushteve të punës pa tension, manipulim me ndarësit e tensionit të mesëm.

3.

NS 110/10(20)kV Prishtina 7

NS 20/0.4[kV] Liridoni-Abaz Zeqiri(Kodi: 19000075190) prej orës 10:00 deri në ora 14:15

Vendet: Në pjesë e rr. Ahmet Gashi.

Arsyeja: Ndërprerje emergjente, ndërrimi i kthinave në nënstacionin 20/0.4 [kV/kV] Liridoni – Abaz Zeqiri.

4.

NS 110/35/10 [kV] Palaj

Nga Dalja 10[kV] Palaj-Dalja 1 do të ndërprehet:

NS 10/0.4[kV] TS Grabovc – Zogianët (Kodi: 18024001050) prej orës 09:00 deri në ora 14:00

Vendet: Grabovc te Zogianët.

Arsyeja: Ndërprerje emergjente, demontimi i shtyllave 0.4[kV].

25.02.2024

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Ferizaj

1.

Nga  TS 110/35/10kV Lipjan (H09) do të ndërprehet:

NS 35/10kV Shtime  (H04) dhe pa tension mbesin të gjitha daljet 10kV prej orës 09:00  deri ne ora 12:00.

Vendet: Rrugët: 12 Qershori, 14 Dhjetori, Adem Jashari (një pjesë), Afrim Musliu (një pjesë), Ahmet Kaçiku, Ahmet Shtimja (një pjesë), Anton Çetta, Arben Hyseni (një pjesë), e Prishtinës, e Tiranës, Imer Devetaku, Jetë Hasani, Komandant Kumanova, Lagja e Pajtimit, Milaim Beka, Ymer Prizreni (një pjesë), Rrethrrotullimi për Godanc, Shaqir Tërshana (një pjesë),  Shefket Muhadini, Sheshi i Dëshmorëve, Sheshi i uçk-së (një pjesë), Shtime, Smajl Gorani, Sylejman Vokshi (një pjesë), Ymer Prizreni (një pjesë), 2 Korriku (një pjesë), Ahmet Shtimja (dhe sheshi), Imer Devetaku (një pjesë), Kompleksi Memorial Raçak, Qesta e Reçakut, Sheshi i UÇK (një pjesë), Skender Salihaj (një pjesë), 2 Korriku (një pjesë), Anton Çetta (një pjesë), e Tiranës, Milaim Beha, Ruzhdi Salihu (një pjesë), Skenderbeu, Sylejman Vokshi (një pjesë), Wiliam Walker, Ramadan Kumanova (një pjesë), Skender Salihaj (një pjesë), Parku Teknologjik (2 konsumatorë komercial) dhe Shtime.       Fshatrat: Mollopolc, Petrovë, Raçak dhe Shtime (një pjesë), Godanc i Poshtëm dhe Godanc i Ulët, Davidovc, Gjugjaj (Gjurkoc) (një pjesë),  Gjurkoc, Rashincë, Vojnoc, Belincë, Caralevë, Greiçec (një pjesë), Karaçicë (një pjesë), Llanishtë (një pjesë), Pjetërshticë, Rancë (një pjesë), Topillë (një pjesë) dhe Zborc, Gllavicë, Koshare, Lagja e Salihajve (Poredime) (një pjesë) dhe Lubovci,

Arsyeja: Ndërprerje emergjente, vendosja e shkarkuesve në hyrje të nënstacionit në Shtime.

25.02.2024

Punime në projekte investive

Gjakovë

1.

Nga NS 35/10[kV] Malishevë do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Dragobili (kodi: 82082006prej orës 08:00 deri në ora  17:00

Vendet: Rrugët: 605 Rilindja Kombëtare (3 konsumatorë), 608 Hamdi Berisha (1 konsumator), 557 Bedri Berisha (1 konsumator); fshatrat: Astrazub, Dragobil, Drenoc, Guriq, Janqishtë, Kërvasari, Marali, Maxharrë, Pagarushë dhe Shkozë.

Arsyeja: Projekte investive, ngritja e shtyllave dhe vendosja e konzollave për shtyllat nën rrjetin ekzisutes, në kuadër të Lot 21-Malishevë.

26.02.2024

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Prishtinë

1.

Nga NS 110/10(20)[kV] Prishtina 2 do të ndërprehet:

Dalja 20[kV] J04 Dalja Nr.2 (kodi: 11000073prej orës 10:00 10:20 dhe 14:45 – 15:00

Vendet: Një pjesë e Velanisë, një pjesë e rr. 1 Tetori, një pjesë e rr, Edmond Hoxha, një pjesë rr. Isa Kastrati, një pjesë e rr. Jashar Salihu, një pjesë e rr. Bedri Shala, një pjesë e rr. Ali Kelmendi.

Arsyeja: Krijimi i kushteve të punës pa tension, manipulim me ndarësit e tensionit të mesëm.

2.

NS 110/10(20)[kV] Prishtina 2

NS 20/0.4[kV] TS “De -Kos”sh.p,k Afrim Berisha (Kodi:11000073240) prej 10:00 deri 15:00

Vendet: Një pjesë e rr. Edmond Hoxha, te  1 Tetori Panorama I/10

Arsyeja: Shkyçje për shkak të sigurisë në Sistemin Elektro-energjetik., ndërrimi i kthinave 20 kV ne NS 20/0.4 [kV] Mentor Bytyqi “Prishtina e Re” SH.P.K.

Pejë

1.

Nga NS 110/10[kV] Klina do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Qyteti (kodi: 52000012prej orës 11:00 deri në ora 15:00

Vendet: Rrugët: Abedin Rexha, Dëshmorët e Kombit (një pjesë), Ded Gjon Luli (një pjesë), Haxhi Zeka (një pjesë),  Isa Boletini (një pjesë), një pjesë e Klinës, Lidhja e Prizrenit, Maluzhganë (një pjesë), Marija Shllaku (një pjesë), Mehdi Morina (një pjesë), Mujë Krasniqi, SHeshi Mujë Krasniqi, Qendra Zejtare (një pjesë), Skender Rexhepi dhe një pjesë e rrugës Struga.

Arsyeja: Ndërprerje emergjente, ndërrimi i shtyllave të tensionit të mesëm.

26.02.2024

Punime në projekte investive

Gjakovë

1.

Nga NS 35/10[kV] Malishevë do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Bellanica (kodi: 82082005prej orës 09:30 deri 11:00dhe 16:00 deri 17:00

Vendet: Rrugët: 605 Rilindja Kombëtare (1 konsumator), 608 Hamdi Berisha (1 konsumator); fshatrat: Balincë, Bardhë, Bellanicë, Javor, Lladroc, Lladroviç, Lubizhdë, Lluzhnic, Ngucat, Senik dhe Temeqinë.

Arsyeja: Krijimi i kushteve pa tension, largimi i urave të tensionit të mesëm.
2.

NS 35/10[kV] Malishevë

Nga Dalja 10[kV] Bellanica do të ndërprehen  prej orës 09:30 deri17:00

Këto nënstacione 10/0.4[kV]

NS 10/0.4[kV] BARDHI III         (Kodi:82082005002)

NS 10/0.4[kV] BELLANICA IV  ( Kodi:82082005012)

NS 10/0.4[kV] BARDHI I           ( Kodi:82082005013)

NS 10/0.4[kV] BARDH II           ( Kodi:82082005014)

Vendet: Një pjesë e Bellanicës, Bardhi.

Arsyeja: Projekt investiv, implementimi i punimeve sipas projektit LOT 31, ndërrimi i transformatorit, ndarësve, shkarkuesve, izolatorëve dhe konzolave.

Mitrovicë

1.

Nga NS 110/10[kV] Skenderaj do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Likovci (kodi: 74000001prej orës 10:00 deri në ora13:00

Vendet: fshatrat: Arbëri e Epërme, Arbëri e Poshtme, Likovcë, Makërmal, Morinë, Plluzhinë, Pozhullë, Murg, Obri e Ulët, Obri e Epërme, Rrezallë, Shtuticë, Ticë, Tushil dhe një pjesë e Skenderajt.

Arsyeja: Projekte investive, vendosja e konstruksionit metalik  të Trafo-shtyllës, Projekti “Feeder 3”.

26.02.2024

Punime nga palët e treta

Prishtinë

1.

Nga NS 110/10(20)[kV] Prishtina 7 do të ndërprehet:

Dalja 20 [kV] Pr 7 -Dalja nr.7 (kodi: 19000078) prej orës 10:00deri në ora 13:00

Vendet: Lagjja e Spitalit, Sizmir, Art Construction, Kodrina, Princesha Group, Kawa Group, B&S Group”shpk, Rezidenca Gjermane, një pjesë e rr. Muharrem Fejza.

Arsyeja: Punët që duhet te kryhen sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit te aprovuar, si dhe rekomandimeve nga komisioni i pranimeve teknike.

2.

Nga NS 110/10(20)[kV] Prishtina 2 do të ndërprehet:

Dalja 20 [kV] Pr 2 – Dalja nr.7 (kodi: 11000078) prej orës 10:00deri në ora 13:00

Vendet: Bregu i Diellit 2 Trafa 3,Trafo 4/2,Trafa 1,Trafo 5,R&Rukolli”Sh.p.k,Maksutaj Privat, Prona Union, Mab-Sh.P.K, Lin Projekt, Naki Trade, nje pjesë e Matit-1, një pjesë e rr. Xheladin Hana, një pjesë e rr. Ndue Përlleshi, një pjese e rr. Shaqir Igrishta.

Arsyeja: Punët qe duhet te kryhen sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit të aprovuar, si dhe rekomandimeve nga komisioni i pranimeve teknike.

Prizren

1.

NS 110/10[kV] Prizreni 3

Nga Dalja 10 [kV] Shkolla e Muzikës  do të ndërprehet:

NS 10/0.4[kV] TS Ambulanta e Stomatologjike (Kodi:31000016005) prej orës 10:00 deri 14:00

Vendet: Një pjesë e rr. Ismet Jashari Kumanova.

Arsyeja: Zhvendosja e rrjetit 0.4kV, sipas zgjidhjes teknike.

27.02.2024

Punime nga palët e treta

Prishtinë

1.

Nga NS 110/10[kV] Prishtina 3 do të ndërprehet:

Dalja 10 [kV] Arbëria 2 (kodi: 12000012) prej orës11:00 deri 15:00 

Vendet: Një pjesë e rr. Ahmet Krasniqi, një pjesë e rr. Bekim Berisha, një pjesë e rr. Gjegj Balsha, një pjesë e rr. Halim Spahia, një pjesë e rr. Ferid Curri.

Arsyeja: Për realizimin e sistemit hyrje/dalje 10 kV, sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit të aprovuar, si dhe rekomandimeve nga komisioni i pranimeve teknike.

Gjilan

1.

Nga NS 110/35/10[kV] Gjilan 1 do të ndërprehet:

Dalja 10 [kV] Parku i Makinave  (kodi:60062011 ) prej ores 10:00  10:30 dhe nga 14:30 15:00

Vendet: rrugët: Abdullah Tahiri, Brigadat e UÇK (një pjesë), Bujanovcit (një pjesë), Gjinollët (një pjesë), Halim Aga, Mehmet Akif Ersoy, Marie Shllaku, Reshat Ymeri, Enver Miftari dhe Xhorxh Uashingtoni.

Arsyeja: Krijimi i kushteve të punës pa tension, manipulim me ndarësit e tensionit të mesëm.

2.

NS 110/35/10[kV] Gjilan 1

Nga Dalja 10 [kV] Parku i Makinave  do të ndërprehet:

NS 10/0.4[kV] TS Banesa – ELITA-1(Kodi: 60062011381) prej orës 10:00 deri 15:00

Vendet: Rr. Enver Miftari.

Arsyeja: Punët që duhet të kryhen sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit të aprovuar.

Punimet në rrjet, linku: https://www.keds-energy.com/shq/punimet-ne-rrjet/njoftohu-per-punime-ne-rrjet/

Harta e punimeve në rrjet, linku: https://outage.keds-energy.com/Main.aspx?lan=al&trh=

Fjalët Kyçe:

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
I dërguari special i Shteteve të Bashkuara të Amerikës për…