Njoftim nga KEDS-i për punimet në rrjet

28 shkurt 2024 | 16:56

Njoftimet nga KEDS për punimet në rrjet

 29.02.2024

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Prizren

1.

Nga NS 110/10 [kV] Theranda do të ndërprehet:

Dalja 10 [kV] Mamusha (kodi: 32000006) nga ora 09:00 deri ora 11:00

Vendet: fshatrat: Leshan, Mamushë (një pjesë), Nepërbisht dhe Tërnje.

Arsyeja: Ndërprerje emergjente, përforcimi i rrjetit, eliminimi i rrezikut.

2.

Nga TS 35/10[kV] Dragash do të ndërprehet:

Dalja 10kV Restelica (kodi: 30036002) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: Lubovishtë, Kukjan, Vranishtë, Restelicë, Mlikë, Glloboqicë, Krushevë, Zlipotok dhe Orqushë.

Arsyeja: Ndërprerje emergjente, ndërrimi i shtyllave të thyera të tensionit të mesëm në fshatin Orqushë.

01.03.2024

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Pejë

1.

Nga TS 110/35/10 kV Peja 1 do të ndërprehet:

Dalja 10kV Radavci (kodi: 50000004) prej orës 10:30 deri në ora 15:00

Vendet: Novosellë, Radavc, Brestovik, Dogna, Jabllanicë e Madhe dhe BRRE-Hidrocentrali Radavci.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive – ndërrimi i shtyllave/izolatorëve të dëmtuar, shtrëngimi i përçuesve, pastrimi i trasesë

Vërejtje! Dalja ka BRRE.

01.03.2024

Punime në projekte investive

Prishtinë

1.

Nga TS 220/35/10(20)kV Podujeva do të ndërprehet:

Dalja 10kV Bajqinë-Pollatë (kodi: 14000014) nga ora 09:00 deri ora 15:00

Vendet: Buzëllap, Dobërdol, Kërpymeh, Metehi, Repë, Pollatë, Dvorishtë, Zhiti, Sylevicë, Brecë, Tërnavicë, Marincë, Bradash, Peran, Bajqinë, Murgull, Pakashticë e Poshme dhe rr,Vlora.

Arsyeja: Projekte investive, realizimi i punëve në rrjetin e tensionit të mesëm – TSSH: Dobërdol 1 dhe TSSH Dobërdol i Riu.

01.03.2024

Punime nga palët e treta

Gjilan

1.

TS 35/10 kV Gjilani II do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Kfor (kodi: 60061009) nga ora 10:00 deri në ora  15:00

Vendet: Rrugët: 28 Nëntori, Adem Jashari (një pjesë), Afrim Zhitija (një pjesë), Ali Hadri (një pjesë), Avdullah Presheva, Isa Kastrati, Isuf Kiki (një pjesë), Kadri Halimi (një pjesë), 15 Qershori, Abdullah Presheva, Rexhep Dajkoci (një pjesë), Dardania, Fatos Limani (një pjesë), Haki Myderizi (një pjesë), Halim Orana (një pjesë), Haqif Tetova, Kadri Halimi (një Ramiz Sadiku (një pjesë), Rexhep Dajkovci (një pjesë), Sadik Sadiku, Sadullah Brestovci (një pjesë), Vëllezërit Baftiu (një pjesë) dhe Zija Shemsiu.

Arsyeja: Për realizimin e sistemit hyrje/dalje 10 kV, sipas pëlqimit elekto-energjetik dhe projektit të aprovuar, si dhe rekomandimeve nga komisioni i pranimeve teknike.

Peja

1.

Nga NS 110/10(20)kV Istogu do të ndërprehet:

LP 10kV Vrella (kodi: 54000002) prej orës 11:00 deri në ora 15:00

Vendet: rrugët: Arben Januzaj, Bajram Gashi (një pjesë), Binak Prekiqi-Vrellë (një pjesë), Burimit (një pjesë), e Kosharës (një pjesë),  Hysni Zajmi, Ismet Bicaj-Vrellë (një pjesë), Izet Shatri-Vrellë (një pjesë), Lagjja e Shqiponjave, Naim Dreshaj-Vrellë (një pjesë), Nimon Demaj, Qazim Hakaj (një pjesë), Rexhë Murati, Selim Bajramaj, Sheshi i Lirisë-Vrellë dhe Skender Maraj; fshatrat: Cerrcë, Kamenicë, Istoq (një pjesë), Istog i Vogël (një pjesë), Lubozhdë, Studenicë, Stupë dhe Vrellë dhe HC Istog.

Arsyeja: Realizimi i zgjidhjes teknike për konsumatorin Vesel Maraj Vrellë.

Vërejtje! Ka BRRE.

Punimet në rrjet, linku: https://www.keds-energy.com/shq/punimet-ne-rrjet/njoftohu-per-punime-ne-rrjet/

Harta e punimeve në rrjet, linku: https://outage.keds-energy.com/Main.aspx?lan=al&trh=

Fjalët Kyçe:

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Kryeministri Albin Kurti, ka vazhduar agjendën e tij në Irlandën…