Njoftim nga KEDS-i për punimet në rrjet

13 qershor 2024 | 16:38

Njoftimet nga KEDS për punimet në rrjet

14.06.2024

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Pejë

1.

Nga TS 110/10[kV] Deçani do të ndërprehet:

LP 10kV J11 Lumbardhi (kodi: 53000005) prej orës 10:30 deri 14:30

Vendet: Lluka e Epërme, Lluke Gecaj, Pozhar, Gllogjan, Shaptej, Lumbardhë, Irzniq, Ratishë, Gramaqel dhe Maznik.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri, bartje rrjetit 10kV në fshatin Lumbardhë lagjja Molukve.

14.06.2023

Punime nga KOSTT-i

Gjilan

1.

Nga  TS 110/10kV Kamenica do të ndërprehet:

TR 2 (J05) dhe TR 1 (J10)  me kod: 620000 dhe pa tension mbesin të gjitha daljet 10kV prej orës 00:10  deri në orën 00:20.

Vendet: rrugët: Asim Jusufi, Avdi Xhaçku, Besnik Maroca, Dëshmorët e Kombit, Kadri Zeka, Nikolla Teslla, Musli Ymeri, Wurdo Wilson, Vëllezërit Krivaqa, Rrugët: Adem Jashari, Agim Ramadani , Basri Canolli, Fehmi Agani, Iliria, Ismajl Qemajli, Konferenca e Rambujesë, Nëna Terezë, Ramadan Kastrati, Selver Kryeziu, Skënderbeu, Vudro Wilson, Car Llazar , Emin Kryeziu, Haki Efendi Sermaxhaj, Kamenicë, Metush Krasniqi , Muharrem Fejza, Mulla Idriz Gjilani , Qendër, Qendra Tregtare, Sahit Baliq, Vuk Karagjiq , Xhelal Sopi; fshatrat: Berivojcë (një pjesë), Bozhec, Busavatë, Drenoc, Drenoc i Ulët, Drenoc i Epërm, Dubovë (një pjesë), Gllogoc, Hodec (një pjesë), Miganoc (një pjesë), Pançellë, Petroc, Ranillug, Ropotovë e Madhe, Ropotovë e Vogël dhe Tomanc, Ruboc, Berivojcë, Boscë, Bratilloc (një pjesë), Feriqevë (një pjesë), Grizimë, Jagllarë (një pjesë), Malësia, Lagjëja e Malësisë, Moçar (një pjesë), Strelicë, Svircë (një pjesë), Tugjec, Zajçec, Olec, Bushincë, Buxhenicë (një pjesë), Carevc (një pjesë), Gragjenik (një pjesë),Hajnoc, Kamenicë, Kremenatë (një pjesë), Krilevë, Malësia dhe Lagjëja e Malësisë (një pjesë), Meshinë (një pjesë), Moçar, Strezoc dhe Tirinicë (një pjesë), Dajkoc, Muçivërc, Rogaçicë dhe Shipashnicë e Poshtme (një pjesë), Hodonc, Karaçevë e Poshtme, Karaçevë e Epërme, Katushnicë (një pjesë) dhe Rogaçicë, Berivojcë (një pjesë), Bozhec, Busavatë, Dobërçan, Drenoc, Drenoc i Ulët, Drenoc i Epërm, Dubovë (një pjesë), Gllogoc, Hodec (një pjesë), Miganoc (një pjesë), Pançellë, Petroc, Ranillug, Ropotovë e Madhe, Ropotovë e Vogël dhe Tomanc, Crepanë (një pjesë), Dheu i Bardhë (një pjesë), Koretin (një pjesë) dhe Topanicë (një pjesë), Domoroc, Koretin, Kormjan i Poshtëm, Kormnjan i Epërm.

Arsyeja: Punime nga KOSTT-i, remonti vjetor i TR1 110/10kV, kalimi i ngarkesës nga TR1 në TR2.

Punimet në rrjet, linku: https://www.keds-energy.com/shq/punimet-ne-rrjet/njoftohu-per-punime-ne-rrjet/

Harta e punimeve në rrjet, linku: https://outage.keds-energy.com/Main.aspx?lan=al&trh=

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Drejtori i përgjithshëm i ATK-së, Ilir Murtezaj, me datë 12…