Njoftim nga KEDS-i për punimet në rrjet

24 nëntor 16:35

25.11.2021

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Ferizaj

1.

Nga TS 35/10 KV Shtime do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Petrova (kodi 41046002) prej orës 10:00  deri ne ora 12:30

Vendet: Rr. Ahmet Shtimja,Petrova, Reqaku (nje pjesë) dhe  Mullopolci.

Arsyeja: Vendosja e konzollave TM ne shtyllë beton1 dhe energjizimi I trafos 10/20kV,630kVA

2.

Nga TS 35/10kV Ferizaj III do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Gaçkes (kodi 40042002) prej orës 10:00  deri ne ora 14:00

Vendet: Greme,Gaçka,Burrnik,Izhanc,Kashtanjeva,Bajnicë,Semaj,Prushaj,Sllatina dhe bizniset private.

Arsyeja: Kontrollimi i TS-ve leshuesve katodik dhe pastrimi I trase,shtrëngimi i përçuesve

3.

Në NS 35/10 kV Kaqanik në daljen 10 kV Bobi do të ndërprehet stabilimentin Strazhë . TS-et 10/0.4 kV qe mbesin pa furnizim me energji elektrike:

40043002217   – Kemjal elezi qendra nga ora 09:00 deri në ora 14:00

40043002238   -Diabas nga ora 09:00 deri në ora 14:00                              

40043002242–  -Bob nga ora 09:00 deri në ora 14:00

40043002057   -Halilallar  nga ora 09:00 deri në ora 14:00                              

40043002058   -Kotlin nga ora 09:00 deri në ora 14:00

40043002059   -Kotlin (Rek – Sremçe) nga ora 09:00 deri në ora 14:00                              

40043002060   -Laq nga ora 09:00 deri në ora 14:00                              

40043002061   -Bush(Pustenik) nga ora 09:00 deri në ora 14:00                              

40043002062   -Ipko nga ora 09:00 deri në ora 14:00                              

40043002053   – Gajre nga ora 09:00 deri në ora 14:00                              

40043002063  – Strazh-ts I vjeter nga ora 09:00 deri në ora 14:00                              

40043002064   – Strazh – TS I ri  nga ora 09:00 deri në ora 14:00                              

40043002114   -TS Vehbi Lika nga ora 09:00 deri në ora 14:00                              

40043002232   -TS blinaj  nga ora 09:00 deri në ora 14:00                              

40043002054   -Ivaj-TS I vjeter  nga ora 09:00 deri në ora 14:00                              

40043002055   -Vala 900 nga ora 09:00 deri në ora 14:00                              

40043002056   -Ivaj TS- ri  nga ora 09:00 deri në ora 14:00                              

40043002108   – Ivaj TS- ri  nga ora 09:00 deri në ora 14:00                              

40043002113   -Lagja zmak  nga ora 09:00 deri në ora 14:00

Vendet: Bobi,Ivaja,Kotlina,Laqi,Bushi,Pusteniku, Strazha.

Arsyeja: Montimi I shtyllave dhe ndarsit linjeor ne degzimin e Shtrazes

Gjakovë

1.

Nga TS 110/35/10 kV Rahoveci do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Opterusha (kodi 82000010) prej orës 10:00  deri ne ora 15:00

Vendet: Fshatrat: Brestoc, Celinë, Hoçë e Vogël, Hoçë e Madhe, Nagavc, Opterushë, Velika Hoca, Zoçishtë.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive

2.

Nga TS 35/10 kV Malisheva do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Kijeva (kodi 82082007) prej orës 10:00  deri ne ora 14:00

Vendet: fshatrat: Balincë, Bubavec, Drenoc, Gollubovc, Kijevë, Llazicë, Lubizhdë, Mleqan, Plloçic, Polluzhë, Stapanicë..

Arsyeja: Revizion Trafov 0.4 kVshterngim I perqusve kontrollim per vaj

3.

Nga TS 35/10 kV Gjakova I do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Dalja 5 (kodi 80080013) prej orës 10:00  deri ne ora 14:00

Vendet: Rrugët: 14 Qershori, Bajram Curri, Bujar Roka, Demush Taha, Dërgut Vokshi, Hasan Dashi, Luigj Gurakuqi, Mark Malota, Mihail Grameno, Mithat Frashëri, Nënë Tereza, Përmet Vula, Shefki Shasivari, Tahir Efendija

Arsyeja: Kontrollimi dhe pastrimi I trafove

Prizren

1.

Nga TS 110/10kV Prizreni 3 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Zhupa (kodi 31000026) prej orës 10:00  deri ne ora 14:00

Vendet: Manasterice, Llokvice, Neprogoshte, Reqan, Pllanjane Lubinje e epërme, Lubinje e ulet, Gornja  selle, Mushnikove, Ts Prevalla,HOTEL Sharri, Ts Sat styro,Ts Shpia e bardhe, Sredska, stajkovc, Bogoshevc, Drajqiq

Arsyeja: Revizion ne LP 10kV, ndrrimi/perforcim i shtyllave te demtuara

Pejë

1.

Nga TS 110/10kV Klina do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Jashanica (kodi 52000003) prej orës 11:00  deri ne ora 14:00

Vendet: Pograxh, Qupev, Jellovc, Resnik, Jashanica .si dhe BRRE-Led Light Tehnology

Arsyeja: Ndërrimi i izolatorëve TM, shtrengimi i rrjetit, montimi i ndërprerësit 400(A) në TS Gjurgjevik i madh 1

Gjilan

1.

Nga TS 110/35/10 kV Vitia do të ndërprehet stabilimenti në Kabash dhe pa tension mbesin:

TS 10/04 kV Kabash-te Kisha (kodi 61067003063) prej orës 09:00  deri ne ora 11:00

TS 10/04 kV Buzovik-Te Bilalli (kodi 61067003064) prej orës 09:00  deri ne ora 11:00

TS 10/04 kV Kabash Blind (kodi 61067003075) prej orës 09:00  deri ne ora 11:00

TS 10/04 kV Kabash-Kulla (kodi 61067003076) prej orës 09:00  deri ne ora 11:00

TS 10/04 kV Binqa (kodi 61067003078) prej orës 09:00  deri ne ora 11:00

TS 10/04 kV Shushët (kodi 61067003079) prej orës 09:00  deri ne ora 11:00

TS 10/04 kV Buzovik-Te Bilalli (kodi 61067003080) prej orës 09:00  deri ne ora 11:00

TS 10/04 kV Debëlldeh-Hyrje (kodi 61067003081) prej orës 09:00  deri ne ora 11:00

TS 10/04 kV Debëlldeh-Hasanij(kodi 61067003082) prej orës 09:00  deri ne ora 11:00

TS 10/04 kV Arena Sport (kodi 61067003083) prej orës 09:00  deri ne ora 11:00

TS 10/04 kV Binqa e re (kodi 61067003084) prej orës 09:00  deri ne ora 11:00

TS 10/04 kV Kabash te varrezat (kodi 61067003087) prej orës 09:00  deri ne ora 11:00

TS 10/04 kV Debëlldeh-Qendra e skijimit (kodi 61067003088) prej orës 09:00  deri ne ora 11:00

TS 10/04 kV Islam Ferat Hyseni, Hidrocentrali te Shushtë (kodi 61067003351) prej orës 09:00  deri ne ora 11:00

Vendet: Kabash,Buzvik,Binqa,Shushet,Debëlldeh,Arena sport.

Arsyeja: Ngritja e shtyllave të lakuara TM

 26.11.2021

Punime në projekte investive

Pejë

1

Nga TS 110/10kV Deçani do të ndërprehet:

TS 10/04 kV Laxhëja Lataj Carrabreg (kodi: 53000003019) prej ores 09:00 deri në ora 17:00

Vendet:  Lagjëja Lataj Carrabreg

Arsyeja: Kyçja e konsumatoreve ne rrjetin e ri.

Gjakovë

1

Nga TS 35/10 kV Gjakova I do të ndërprehet:

TS 10/04 kV Beci (kodi: 80080010) prej ores 09:00 deri në ora 12:00

Vendet:  Bec, Janosh, Lugbunar, Rr.Mark Malota, Novosellë e Epërme, Novosellë e Poshtme, Osek Pashë, Palabardhë, Qerim, Sopot, Trakaniq

Arsyeja: Vendosja e izolatoreve per largimin e perçuesve ekzistues.

Punime nga palët e treta

Gjilanë

1.

Nga TS 110/35/10 kV Vitia do të ndërprehet:

TS 10/04 kV Mobimo Construct (kodi: 61067008501) prej ores 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: Davidovci,Rashinca Muzeqina, Vojnovci, Gjergjaj.

Arsyeja: Ndërrimi i transformatorit dhe panelit TU, sipas PEE

 Prizren

 1.

Nga TS 110/10kV Prizreni 3 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Korisha (kodi: 31000010) prej ores 10:00 deri në ora 13:00

Vendet: Lubizhda I, Lubizhda II, Lubizhda III, Gani Zekaj, Lagjeja Ahmetaj, Kamila, Bosch, Eda, Grupi i Bizneseve

Arsyeja: Vendosja e shtylles TM, sipasPEE

2.

Nga TS 110/35/10 kV Theranda do të ndërprehet stabiliment dalja e Mushtishtit dhe pa tension mbesin:

TS 10/04 kV Dvoran (kodi 32000002019) prej orës 10:00  deri ne ora 13:00

TS 10/04 kV Pishina Mushtisht (kodi 32000002024) prej orës 10:00  deri ne ora 13:00

TS 10/04 kV Osmani Mushtisht (kodi 32000002026) prej orës 10:00  deri ne ora 13:00

TS 10/04 kV Delloc (kodi 32000002027) prej orës 10:00  deri ne ora 13:00

TS 10/04 kV Maqiteva I (kodi 32000002028) prej orës 10:00  deri ne ora 13:00

TS 10/04 kV Maqiteva II (kodi 32000002029) prej orës 10:00  deri ne ora 13:00

TS 10/04 kV Ismet Hajdari Delloc (kodi 32000002032) prej orës 10:00  deri ne ora 13:00

TS 10/04 kV Privat Mushtisht(te ura e Delovcit) (kodi 32000002039) prej orës 10:00  deri ne ora 13:00

Vendet: Dvoran,Pishina,Mushtisht,Selloc,Maqitev,te ura e Delovcit.

Arsyeja: Vendosja e shtyllës së re TM, sipas PEE

Pejë

1.

Nga TS 110/10(20)kV Istogu do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Istogu II (kodi: 54000007) prej ores 11:00 deri në ora 16:00

Vendet: Qzteti,Dushkaja Bujupët, Dushkaja e Re, Dragulovc, Dubravë Ferma, Standardi, Shkolla fillore, Loshët, Banesat, Kuvendi komunal, Banesat 2, Motel Trofta, spitali dhe Lugu.

Arsyeja: Ndrrimi i kthinave TM, PEE

 Punimet në rrjet, linku: https://www.keds-energy.com/shq/punimet-ne-rrjet/njoftohu-per-punime-ne-rrjet/

Harta e punimeve në rrjet, linku: https://outage.keds-energy.com/Main.aspx?lan=al&trh=

Fjalët Kyçe:

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Në fshatin Sallagrazhë të Therandës nesër (e enjte) do të…