Njoftim nga KEDS-i për punimet në rrjet

24 maj 21:56

25.05.2022

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Prishtinë

1.

NS 35/10  kV Parku I Biznesit do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Llapushniku  (kodi: 16013003 )  nga ora10:00 deri në ora  14:00

Vendet: Llapushnik, Orllat, Negroc, Vuqak, Xhurgjicë, Shkolla LLapushnik dhe Kleçkë e Re.

Arsyeja: Vendosja e 2 shtylleve të drurit të tensionit të mesëm me konzolla, si dhe përçuesve ekzistues në Kleqkë.

2.

NS 35/10  kV Batllava do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Orllani  (kodi: 14015002 )  nga ora 09:00 deri në ora  16:00

Vendet: Gibovci, Shkolla e Vjetër, Xhamia e Vjetër, Kalatica, Braina, Berveniku, Bllata, Metergovci 1 dhe 2, Orllani, Vikendicat dhe Te Zahir Pajaziti.

Arsyeja: Pastrimi i linjave shpërndarëse nga vegjetacioni.
3.

NS 110/10(20) kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

TS 0.4kV Ulzat 1-Hajvali (Kodi:19000040167) prej orës10:30 deri në ora 15:30

Vendet: Lagjja e Byçmetëve.

Arsyeja: Ndërrimi i ormanit dhe i kabllove 0.4kV.

Peja

1.

NS 110/10  kV Peja 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Leshani   (kodi: 51000005 )  nga ora 11:00deri në ora  15:00

Vendet: fshatrat: Gllaviqicë, Jabllanica, Jabllanica e Leshanit, Kërstovc, Klinqinë, Leshan, Llabjan, Ramunë, Rosujë, Sferkë dhe Sferka e Thatë.

Arsyeja: Bartja e përçuesve në shtyllat e reja të tensionit të mesëm, degëzimi i Sferkës së Thatë.

Gjakovë

1.

NS 35/10  kV Malisheve do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Mirusha  (kodi: 82082002 )  nga ora 10:00deri në ora  14:00

Vendet: rrugët: 603 Adem Jashari (1 konsumator), Imer Krasniqi (7 konsumatorë), 605 Hamdi Berisha (1 konsumator), 606 Pavarësia (1 konsumator); fshatrat: Bubël, Burim, Carallukë (3 konsumatorë), Damanek, Gurbardhë, Llapçevë, Lubizhdë, Lubizhdë e Malishevës, Lumnishtë, Mirushë, Mrasor, Panorc (një pjesë) dhe Turjakë.

Arsyeja: Shtrëngimi i përçuesve, ndërrimi i shkarkuesve të mbitensionit në tensionin e mesëm.

Ferizaj

1.

NS 35/10  kV Magure do të ndërprehet:

Dalja 20 kV Drenica  (kodi: 41048001 )  nga ora 10:00deri në ora  14:00

Vendet: fshatrat: Baicë, Fushticë e Poshtme, Fushticë e Epërme, Kishnarekë, Krajmirovc, Krojmir, Mirenë, Nekoc, Resinoc, Rrezja (një pjesë) dhe Shalë.

Arsyeja: Zëvendësimi i shtyllave të thyera me të rejat, ndërrimi i përçuesve, ndërrimi i izolatorëve, riparimi i shtyllës ku mundet të riparohet dhe ndërrimi i konzollave ku ka nevojë, etj.

2.

NS 110/6  kV Han I Elezit do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Palidenica  (kodi: 42000004 )  nga ora 10:00deri në ora  15:00

Vendet: rrugët: Adem Jashari (një pjesë), Elham Curri (një pjesë), Hani Elezit (një pjesë), Hysen Suma, Imer Vila, Imri Curri, Kalimi Kufitar (një pjesë); fshatrat Dimcë, Dromjak (një pjesë), Kashan dhe Paldenicë.

Arsyeja: Zëvendësimi i shtyllave të thyera me të rejat, ndërrimi i perquesve, ndërrimi i izolatorëve, riparimi i shtyllës ku mundet të riparohet dhe ndërrimi i konzollave ku ka nevojë, etj.

Mitrovicë

1.

NS 35/10  kV Shupkovc do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Kqiqi  (kodi: 70000102 )  nga ora 10:00 deri në ora  14:00

Vendet: fshatrat: Cërnusha (një pjesë), Shupkovcë, Kçiq, Kçiq i Madh, Kçiq i Vogël, Rekë (një pjesë), Shupkovcë, Smrekovicë dhe Zasellë.

Arsyeja: Punimi i kabllove, rregullimi kabllove të tensionit të mesëm.

Gjilan

1.

NS 35/10  kV Kllokot do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Industriali   (kodi: 61065005 )  nga ora 10:00deri në ora  14:00

Vendet: Fshatrat: Kllokot (një pjesë), Mogillë. Rrugët: Viti-Kllokot (një pjesë), Preshevës (një pjesë) dhe Fabrika e ujit në Zonën Industriale.

Arsyeja: Ndërrimi i izolatorëve të tensionit të mesëm, siguresave 10kV.

Prizren

1.

NS 110/10  kV Theranda do të ndërprehet:

Dalja 10 kV  Peqani   (kodi: 32000007 )  nga ora 10:00deri në ora  14:00

Vendet: fshatrat: Bllacë, Breshani, Duhël, Kastërc, Nishor, Peqan, Semetisht dhe Sllapuzhan.

Arsyeja: Revizion në LP 10kV, ndërrimi/përforcimi i shtyllave të dëmtuara.

26.05.2022

Punime në projekte investive

Prishtinë

1.

Nga TS 110/10(20) kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

TS 10/04 kV Lagja e spitalit 5 (Kodi: 19000078102) prej orës 09:00 deri në ora 18:00

Vendet:  Rr.Muharrem Fejza ( një pjesë), rr, Ymer Elshani, rr Ibrahim Oruqi, rr. Skender Çeku,

Arsyeja: Kyçjet shtëpiake në panelet e tensionit të ulët.

2.

Nga TS 110/10(20) kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

TS 10/04 kV ART CONSTRUCTION (Kodi: 19000078253)prej orës 09:00 deri në ora 18:00

Vendet:  Objekti Faton Sinani “ART CONSTRUCTION” dhe rr. Ymer Elshani ( një pjesë).

Arsyeja: Kyçjet shtëpiake në panelet e tensionit të ulët.

3.

Nga TS 110/10 kV Prishtina 3 do të ndërprehen:

Dalja 10 kV Nr.12 Arbëria 2  (kodi: 12000012) prej orës 09:00-09:15 dhe 20:45-21:00

Vendet: Lagjja Arbëria (një pjesë).

Arsyeja: Krijimi i kushteve të punës pa tension, manipulim me ndarësit e tensionit të mesëm.

4.

Nga TS 110/10 kV Prishtina 3 do të ndërprehen:

TS 10/0.4 kV Fabrika e tepihëve Gjini  (kodi: 12000012062) prej orës 09:00 deri në ora 21:00

TS 10/0.4 kV Titan Betoni te Oti Market  (kodi:120000120124 prej orës 09:00 deri në ora 21:00

TS 10/0.4 kV Petroll company-Hysni jusaj (kodi:12000012176) prej orës 09:00 deri në ora 21:00

TS 10/0.4 kV Besnik Isa Mustafa  (kodi: 12000012189)prej orës 09:00 deri në ora 21:00

TS 10/0.4 kV Uliksi  (kodi: 12000012060) prej orës 09:00deri në ora 21:00

TS 10/0.4 kV Pompa Oti  (kodi: 12000012061) prej orës 09:00 deri në ora 21:00

TS 10/0.4 kV TS Shtylla Arbëria  (kodi: 12000012063) prej orës 09:00 deri në ora 21:00

TS 10/0.4 kV Konsumatorët e lagjes Prroni i Njelmët (kodi:12000012174) prej orës 09:00 deri në ora 21:00

Vendet: Fabrika e tepihëve Gjini, Titan Betoni, Petroll company, Makcar.LL.C,  Uliksi, Pompa Oti, një pjesë e Arbërisë dhe Prroni i Njelmët.

Arsyeja: Punimet sipas  projektet Investive të KEDS-it LOT 17  – PP, Arbëria Feeder 2 andaj na duhet shkyçja e LP 10(20) kV.

5.

Nga TS 110/10 kV Prishtina 5 do të ndërprehen:

Dalja 10 kV J05 Llukar   (kodi: 13000004) prej orës09:00-09:45

Vendet: Llukar, Makovc, Sinidoll

Arsyeja: Krijimi i kushteve të punës pa tension, manipulim me ndërsit e tensionit të mesëm.

6.

Nga TS 110/10 kV Prishtina 5 do të ndërprehen:

Dalja 10 kV J07 Baci Petroll   (kodi: 13000003) prej ores 10:00-11:00

Vendet: Bardhosh, Baci Pertoll, Trudë, Milevc, Bërnicë e Epërme, Siqevë dhe Sharban.

Arsyeja: Krijimi i kushteve të punës pa tension, manipulim me ndarësit e tensionit të mesëm.

7.

Nga TS 110/10 kV Prishtina 5 do të ndërprehen:

TS 10/0.4 kV Sinidolli   (kodi: 13000004019) prej orës09:00-15:00

Vendet: Sinidolli, rr.e Villave.

Arsyeja: Lidhja dhe energjizimi i kabllove të reja nga Kodra e Trimave 13 deri tek TSSH Sinidolli.

Gjakovë

1.

Nga TS 35/10 kV Gjakova 1 do të ndërprehen:

TS 10/0.4 kV Meje 1 (kodi:80080006130) prej orës 09:00-17:00

TS 10/0.4 kV Madanaj 2 (kodi:80080006134) prej orës09:00-17:00

TS 10/0.4 kV Dallashaj  (kodi:80080006137) prej orës09:00-17:00

Vendet: Meje, Madanaj  dhe  Dallashaj.

Arsyeja: Kyçja e konsumatorëve të rinj.

2.

TS 35/10 kV Gjakova I do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Ponosheci (Kodi: 80080006) nga ora 09:00deri 17:00

Vendet: Babaj Bokës, Dallashaj, Devë, Duzhnjë, Gusk, Jahoc, Korenicë, Madanaj, Mejë, Morinë, Nec, Orize, Ponoshec, Popoc, Ramoc, Rracaj, Rrypaj, Sheremet, Shishman dhe Smolicë.

Arsyeja: Ngritja e shtyllave.
26.05.2022

Punime nga palët e treta

Prishtinë

1.

Nga NS 110/35/10 kV Prishtina 1  do të ndërprehet

Dalja 10 kV  J22 Preoci ( kodi: 10000001) prej orës 11:00-14:30

Vendet: Preoci, Llapnasella, Spitali i Zemres EDA, Medicine Hospital, HIB Petroll, Hotel Emerald, EBC Cosmetic dhe Auto Mekanika.

Arsyeja: Vendosja e shtyllës metalike sipas pëlqimit elektro-energjetik.

Punimet në rrjet, linku: https://www.keds-energy.com/shq/punimet-ne-rrjet/njoftohu-per-punime-ne-rrjet/

Harta e punimeve në rrjet, linku: https://outage.keds-energy.com/Main.aspx?lan=al&trh=

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Një gjeneral i Forcave Ajrore Ruse raportohet të jetë vrarë…