Njoftim nga KEDS për punimet në rrjet

20 mars 2023 | 16:44

21.03.2023

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Prishtinë

1.

Nga NS 35/10kV Fushë-Kosova do të ndërprehet:

TS 10/04kV Lismir Gojnovcet (kodi: 15018006052) prej orës 10:30 deri në ora 15:00

Vendet: Lismir (Gojnovcët).

Arsyeja: Ndërprerje për siguri, demontimi i rrjetit të vjetër 0.4 kV.

Gjakovë

1.

Nga TS 35/10 kV Xërxa do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Denji (kodi 82081007) prej orës 10:30 deri ora  15:00

Vendet: fshatrat: Çifllak, Denjë, Dobidol, Guri Kuq, Kaznik, Kramovik, Polluzhë, Rakovinë dhe  Ratkoc (një pjesë).

Arsyeja: Ndërprerje për siguri- ndërrimi i shtyllave të tensionit të mesëm.

Prizren

1.

TS 110/10(20) kV NS 110/35/10 kV Theranda do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Studençani 2  (kodi: 32000024 ) prej orës 11:00 -11:10 dhe nga ora 15:30 -15:40

Vendet: fshatrat: Samadaxhë, Studençan dhe Reshtani- një pjesë.

Arsyeja: Krijimi i kushteve të punës pa tension, manipulim me ndarësit.

2.

TS 110/10(20) kV NS 110/35/10 kV Theranda do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV TS Rr e Neperbishtit (kodi: 32000024006) prej ores 11:00 deri 15:40

Vendet: fshatrat: Samadraxhë, Studençan dhe Reshtani – një pjesë.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri- ndërrimi i ormanit të NS 10/0.4 rr. e Nëpërbishtit 1.

22.03.2023

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Prizren

1.

Nga TS 110/35/10 kV Prizreni 1 do të ndërprehet:

LP 10[kV]  Rahoveci (kodi: 30000015) nga ora 11:00 deri 15:00

Vendet: Euro Graniti, Atmaxha I, Atmaxha II, Tupeci I, Tupeci II, Tupeci III, Landovica, Tulltorja I dhe  Tulltorja II.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri – ndërrimi i  shtyllave të dëmtuara.

22.03.2023

Punime në projekte investive

Gjakovë

1.

Nga NS 35/10[kV] Malishevë do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Carralluka (kodi: 82082001)nga ora 09:00 deri 10:00 nga ora 16:00 deri 17:00

Vendet: rrugët: 603 Adem Jashari (një pjesë), 605 Rilindja Kombëtare (1 konsumatorë), 606 Pavarësia (1 konsumator), 610 Hisni Mazreku (1 konsumator); fshatrat: Carallukë, Dragobil, Drenoc, Panorc, Shkarashnikë, Tërpezë e Poshtme, Vërmicë dhe Vërmicë e Malishevës.

Arsyeja:  Krijimi i kushteve të punës pa tension, largimi i urave të tensionit të mesëm.

Nga TS 35/10[kV] Malisheva do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV TS Caralluka (kodi: 82082001017) nga ora 09:00 deri në ora 17:00

Vendet: fshati Carallukë- një pjesë.

Arsyeja: Projekte investive, punime në rrjetin e tensionit të mesëm, montimi i ormanit të tensionit të ulët, montimi i izolatorëve.

3.

Nga TS 35/10 kV Gjakova I do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Ponosheci (kodi: 80080006)nga ora 09:00 deri në ora 17:00

Vendet: fshatrat: Babaj Bokës, Dallashaj, Devë, Duzhnjë, Gusk, Jahoc, Korenicë, Madanaj, Mejë, Morinë, Nec, Orize, Ponoshec, Popoc, Ramoc, Rracaj, Rrypaj, Sheremet, Shishman dhe Smolicë.

Arsyeja:  Projekte investive,  ndërrimi i konzollave dhe izolatorëve nën tension.

22.03.2023

Punime nga pala e tretë

Prizren

Nga  NS 110/10 [kV] Prizreni 3 do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Zhupa (kodi: 31000026 ) nga ora 11:00 deri në ora 17:00

Vendet: fshatrat: Bogushevc, Drajçiq, Gornjasellë, Llokovicë, Lubinjë e Epërme, Lubinjë e Poshtme, Manastricë, Mushnikovë, Nebregoshtë, Pllanjan, Prevallac, Reçan, Sredskë, Stajkoc dhe Struzhë.

Arsyeja: Zhvendosja e rrjetit 10(20)kV sipas zgjidhjes teknike.

Prishtinë

Nga TS 110/10(20)kV Prishtina 2 do të ndërprehet:

TS 20/04 kV TS-Sejdi Mehmeti (kodi: 11000076239) nga ora 14:00 deri në ora 16:00

Vendet: Një pjesë e rr.Ndue Perlleshi.

Arsyeja: Punët që duhet të kryhen sipas pëlqimit elektro-energjtik dhe projektit të aprovuar, si dhe rekomandimeve nga komisioni i pranimeve teknike.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Me ftesë të tij, kryeministri i Republikës së Kosovës, Albin…