Njoftim nga KEDS për punimet në rrjet

30 gusht 22:36

31.08.2021

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Mitrovicë

1.

Nga NS 10kV Shupkovci do të ndërprehetStabiliment Vllahovë, dalja 10kV Betonjerka nga ora 09:00-16:00

NS 10/0.4kV që do të mbesin pa tension:

NS 35/10kV Zhazh1

(Kodi:70000104028)

NS 35/10kV zhazh 2

(Kodi:70000104029)

NS 35/10kV Vllahi

(Kodi:70000104030)

NS 35/10kV Vllahi e re

(Kodi:70000104031)

NS 35/10kV Zijaq

(Kodi:70000104032)

NS 35/10kV Dedi

(Kodi:70000104033)

NS 35/10kV Zabërgj

(Kodi:70000104034)

NS 35/10kV Selac 1

(Kodi:70000104035)

NS 35/10kV Selac 2

(Kodi:70000104036)

NS 35/10kV Selac 3

(Kodi:70000104037)

NS 35/10kV Maxher

(Kodi:70000104038)

NS 35/10kV Melenicë 1

(Kodi:70000104039)

NS 35/10kV Melenic 2

(Kodi:70000104040)

NS 35/10kV Te Kulla  

NS 35/10kV I.Boletinit

(Kodi:70000104041)

NS 35/10kV Kulle Boletini

(Kodi:70000104027)

NS 35/10kV Boletin

(Kodi:70000104044)

NS 35/10kV LipaRahove e re

(Kodi:70000104006)

NS 35/10kV Mani Trans

(Kodi:70000104043)

NS 35/10kV Pompat e Ujit

(Kodi:70000104042)

NS 35/10kV Lipë-Pompat

(Kodi:70000104007)

Vendet: Pjesa nga stacioni hekurudhor dhe lagjja Sitnica, Zhazh,Zijaq, Dedi, Zabërgj, Selac 1 dhe 2, Te kulla Isa Boletini, Pompat e ujit, Lip Pompat.

Arsyeja: Pastrimi i linjave 10 kV nga vegjetacioni.

2.

Nga NS 110/10kV Vushtrria 2  do të ndërprehet në  stabiliment Drejtimi Dubovc

Dalja 10kV Stacioni Hekurudhor nga ora 09:00-16:00

NS 10/0.4kV që mbesin pa tension:

NS 35/10kV Bruznik

(Kodi:73000004015)

NS 35/10kV Klisyra

(Kodi:73000004016)

NS 35/10kV Dubovc -1

(Kodi:73000004017)

NS 35/10kV Dubovc -2

(Kodi:73000004018)

NS 35/10kV Beqiq

(Kodi:73000004019)

NS 35/10kV Galicë

(Kodi:73000004020)

NS 35/10kV Taraxhë

(Kodi:73000004021)

NS 35/10kV Bruznik

(Kodi:73000004034)

Vendet: Bruznik, Klisyrë, Dubovc 1 dhe 2, Beqiq, Galicë dhe Taraxhë.    

Arsyeja: Pastrimi i linjave 10 kV nga vegjetacioni.

2.

Nga NS 110/10kV Vushtrria 2 do të ndërprehet:

Dalja 10kV Novolani (Kodi: 73000005) nga ora 10:00-14:00

Vendet: Një pjesë e Bukoshit, Novolani, Kolla, Vërnica, Rezniku,Shallci, Druvari dhe Mihaliqi.

Arsyeja: Shtrëngimi i përçuesve në Kollë, Dërvar dhe Mihaliq, si dhe ndërrimi i izolatorit në  Mihaliq.

Prishtinë

1.

NS 35/10kV Prishtina II do të ndërprehet

Dalja 10kV Veterniku 1 (kodi: 10010007) prej 11:00-12:00

Vendet: Punë pa ngarkesë.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

2.

NS 35/10kV Prishtina II do të ndërprehet

Dalja 10kV Veterniku 2 (kodi: 10010009) prej 12:00-13:00

Vendet: Valoni petroll, Banesat Marigona, Shtypshkronja Rezniqi,Furra Kobake, Merkom Pezho, panorama, Internation helth center,Lagjja Logreta, Albert Rudari, Betoniera Luli, Betoniera RenulualBetoni dhe Auto sherreti.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

3.

NS 35/10kV Prishtina II do të ndërprehet

Dalja 10kV Tjerrtorja (kodi: 10010011)      prej 13:00-14:00

Vendet: Objekti i ish-Tjerrtores.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

4.

NS 35/10kV Prishtina II do të ndërprehet

Dalja 10kV Kosovatrans (kodi: 10010008)      prej 14:00-15:00

Vendet: Lagjja Emshir (një pjesë).

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

5.

Nga NS 35/10kV Koliqi do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Grashticë(kodi: 14016001) prej orës 11:00 deri në ora 12:00

Vendet: Grashticë dhe Radashec.

Arsyeja: Kontrollimi i ndërprerësit të fuqisë.

Ferizaj

1.

Nga NS 110/35/10kV Lipjani do të ndërprehet:

Dalja 10kV Baza e Asfalltit (Kodi: 41000005) nga ora 10:00-14:00

Vendet: Baza e Asfaltit, Jeta  e re, Gracka e Vjetër,Topliqani dhe Gracka e Vogël.

Arsyeja: Kontrollimi i trafostacionit, lëshuesve katodik dhe pastrimi i trasesë dhe shtrëngimi i përçuesve.

2.

Nga NS 35/10kV Shtime do të ndërprehet:

Dalja 10kV Shtime (Kodi:41046003) nga ora 10:00-12:00

Vendet: Shtimje, Lagjja e Pajtimit dhe  Godanci i Ulët.

Arsyeja: Punë e planifikuar sipas Projektit GodancShtime (ngritja e shtyllës TM dhe bartja e rrjetit ne shtyllë të re).

Prizren

1.

Nga NS 110/10kV Prizren 3 do të ndërprehet:

Në Stabiliment 10/0.4kV  Dalja 10kV Zhupa (Llokvica)  nga ora10:00-14:00

NS10/0.4kV qe mbesin pa tension:

NS 10/0.4kV Reqani I

(Kodi:31000026010)

NS 10/0.4kV Llokvica

(Kodi:31000026012)

NS 10/0.4kV Vala-Llokvicë

(Kodi:31000026042)

NS 10/0.4kV EUROFOOD’

(Kodi:31000026045)

Vendet: Llokvicë, Reçan, Vala-Llokvicë dhe Eurofoodi.

Arsyeja: Përforcimi apo ndërrimi shtyllave dëmtuara tensionit mesëm  dhe përforcimi i përçuesve.

2.

Nga NS 110/10kV Theranda do ndërprehet:

Dalja 10kV Studençani 2 (Kodi: 32000024) nga ora 11:30-12:30

Vendet: Studençani një pjesë dhe Samadraxha.

Arsyeja: Aktivizimi i transformatorit projektin Samadraxhë afërshkollës.

Gjilan

1.

Nga NS 35/10kV Kllokoti do të ndërprehet:

Dalja 10kV Terpeza (Kodi: 61065012) nga ora 10:00-14:00

Vendet: Zhiti, Tërpezë, Çifllak, Devajë, Kravaricë, Ballancë, TS Privat 1.

Arsyeja: Ndërrimi i shtyllave 12m dhe shtrëngimi i përçuesve.

2.

Nga NS 110/10kV Kamenica do të ndërprehet:

Dalja 10kV Rogana (Kodi: 62000012) nga ora 10:00-14:00

Vendet: Roganë, Hodonovc, Novosellë, Karaqevë, Behovit dhe Katushnicë.

Arsyeja: Kalimi i përçuesve në 4 shtylla të reja të tensionit të lartë.

Pejë

1.

NS 110/10kV Deçani do ndërprehet:

LP 10kV Lumbardhi (Kodi: 53000005)   dy termine prej orës10:00 10:30 dhe nga ora 15:30 16:00  

Vendet: Llukë e Epërme, Llukë Gecaj, Pozhar, Gllogjan, Shaptej, Lumbardh, Irzniq, Ratishë, Gramaçel dhe Maznik.  

Arsyeja: Krijimi i kushteve punes pa tension, largimi i urave tëtensionit të mesëm.

2.

NS 110/10kV Deçani do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV TS Ratishë e Ulët (Kodi:  53000005023) prej 10:000 deri në 16:00

Vendet: Ratishë.

Arsyeja: Punime në ndërtimin e rrjetit të ri në Ratishë.

31.08.2021
Punime në projekte investive

Prishtinë

1.

NS 110/10 kV Prishtina 7 do  të ndërprehet:

NS 10/04 kV Lagjja e Spitalit 3 (kodi: 19000038178) prej orës 09:00 deri në ora 18:00

Vendet:  Rr.Muharrem Fejza një pjesë.

Arsyeja:  Kyçja e konsumatorëve në rrjetin e ri.

2.

NS 110/10 kV Prishtina 7 do  të ndërprehet:

NS 10/04 kV Lagjja e Spitalit 1 (kodi: 19000033011) prej orës 09:00 deri në ora 18:00

Vendet:  rr.Muhamet Çami një pjesë.

Arsyeja:  Kalimi i kyçjeve shtëpiake në panelë të tensionit të ulët.

01.09.2021

Punime në projekte investive

Prishtinë

1.

NS 110/10kV Prishtina 7 do  të ndërprehet:

NS 10/04 kV Lagja e Spitalit 3 (kodi: 19000038178) prej orës 09:00 deri në ora 18:00

Vendet: rr. Muharrem Fejza një pjesë.

Arsyeja: Kyçja e konsumatorëve në rrjetin e ri.

01.09.2021

Punime nga pala e tretë

Prishtinë

1.

Nga  NS 110/10kV Prishtina 5 do të ndërprehet:

Dalja 10kV J25 Xhamia e Llapit I (Kodi: 13000013)   prej orës10:30   15:00

Vendet: Xhamia e Llapit I, Lidhja e Dytë e Prizrenit, Sh.F. EminDuraku, Spitali i Mushkërive I, Bardh Humolli– N.N.P. B&F Shpk, Hashim Deshishku Deshishku Constraction.

Arsyeja: Realizimi i sistemit Hyrje/Dalje, sipas pëlqimit elektro-energjetik

2.

Nga  NS 110/10kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

Dalja 10kV J30 Grand Store (Kodi: 19000030)   prej orës 09:00  13:00

Vendet: Grand Store, Fjolla-Kavaja, Çagllavica 1, Bajram Krasniqi L. Janina, Lagja Marigona 1, Servisi i Gorenjes, Grand Store (Te Hysi), Lagjja Qëndresa 1, Lagjja Qëndresa 2, Trimi AL PVC te Grand Store, Trimi AL PVC te Grand Store, Lagjje NICI-Veterniku, Lagjja ,,Katër Dardhat”, mbrapa Nicit, afër servisit Gorenje-bashkë, Janina 2, konsumatorët e lagjes Veterniku Naim Berisha, Naser Kelmendi-Nic Holding, AL TRADE SH.P.K-TS 3 dhe AL TRADE SH.P.K-TS 4.

Arsyeja: Dislokimi i rrjetit 10(20)kV, sipas zgjidhjes teknike.

3.

Nga  NS 110/10kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV Çagllavica 1 (Blind Fortesa) (Kodi: 19000030060) do të ndërprehet prej 13:00-18:00

Vendet: Një pjesë e rr.Elena Gjika.

Arsyeja: Dislokimi i rrjetit 0.4kV, sipas zgjidhjes teknike.

Gjilan

1.

Nga  NS 35/10kV Gjilani II do të ndërprehet:

Dalja 10kV Kufca (Kodi: 60061006)   prej orës 12:00   16:00.

Vendet: Kufca, Stanishor, Mellci, Strazhë, Kosmata, Draganca, Manastiri, Mozgo, Makreshi i Ulët dhe i Epërm dhe Draganci i Vjetër.

Arsyeja: Ndërrimi i shtyllës dhe konzollës së tensionit të mesëm, sipas pëlqimit elektro-energjetik.  

Pejë

1.

Nga  NS 110/10kV Peja 2 do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV TS  Bankosi ll (Kodi: 51000017001) do të ndërprehetprej 13:00-16:30

Vendet: Qendra e qytetit.

Arsyeja: Ndërrimi i panelit të tensionit të ulët, sipas pëlqimit elektro-energjetik.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Radhë kilometrike trafiku janë krijuar në doganën e Morinës në…