Njoftim nga KEDS për punimet në rrjet

28 tetor 19:57

29.10.2020

Punime të domosdoshme për sigurinë e  sistemit

Prishtinë

1.

Në NS 35/10kV Parku i Biznesit do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV Haxhavit(Kodi:16100005044) prej orës 09:00 deri në ora 16:00

Vendet: Lagja e Haxhaviteve.

Arsyeja: Shtrirja e kabllove ne Poterk e Haxhavit.

Prizren

1.

Në NS 35/10 kV Zhuri  do të ndërprehet:

Dalja 10kV Hoqa e Qytetit   (kodi: 30035005) prej orës 09:00-12:00 dhe 13:00-16:00

Vendet: Fshatrat: Billushë, Hoçë e Qytetit, Jeshkovë, Leskovec dhe Lubiqevë.

Arsyeja: Pastrimi i trasesë nga Vegjetacioni.

Pejë

1.

Në NS 110/10 kV Deçani do të ndërprehet:

Dalja 10kV Barani  (Kodi: 53000002) prej orës 09:00 12:00  dhe  13:00-16:00

Vendet: Fshatrat: Baran, Baran i Epërm, Baran i Ulët, Broliq, Buqan, Dubovik, Gllogjan (një pjesë), Isniq (një pjesë), Kamenicë (një pjesë), Kosuriq, Kotradiq, Kryshec, Llugagji, Nepole, Papiq (një pjesë), Prapaqan, Qallapek, Rashiq, Turjakë, Turjakë e Epërme, Turjakë e Ulët, Vranoc, Vranoc i Vogël dhe Vranoc i Madh.

Arsyeja: Rregullimi i ndarësit 10 kV në degëzim të Buqanit dhe pastrim traseje degëzimi Dubovik te Behoci.

2.

Në NS 110/10 kV Deçani do të ndërprehet:

Dalja 10kV Lumbardhi  (Kodi: 53000005) prej orës 08:45 09:00  dhe  16:00-16:45

Vendet: Lluka e epërme, Lluke Gecaj, Pozhari, Gllogjan, Shaptej, Lumbardh, Irzniq, Ratishe, Gramaqel, Maznik .  

NS-at te cilet mbesin pa tension prej orës 08:45 deri në ora 16:45janë:

NS10/0.4kV Dashinoc 2(Kodi: 53000005027)

NS10/0.4kV Mazniku 3(Kodi: 53000005028)

NS10/0.4kV Mazniku 2(Kodi: 53000005029)

NS10/0.4kV Mazniku i ri Sylajt (Kodi: 53000005030)

Vendet: Mazniku dhe nje pjese e Dashinovcit

Arsyeja:Vazhdimi i punimeve në pastrimin e trasesë.

Mitrovicë

1.

Në NS 110/10 kV Vushtrria 2 do të ndërprehet:

Dalja 10kV Maxhunaj (Kodi: 73000011) prej orës 10:00 14:00  

Vendet: Fshatrat: Brezhnic  (një pjesë), Ceceli, Dumnicë, Dumnicë e Ulët, Dumnicë e Mesme, Dumnicë e Epërme, Zagori  (një pjesë), Maxhunaj, Nadakovc  (një pjesë), Pestovë, Ropicë, Samadrexhë, Sllakovc dhe Vilanc.

Arsyeja: Montimi i bazave dhe i siguresave 10kV,bartja e rrjetit 10 kV në shtyllën e re dhe tërhjekja e përçuesëve të lakuar.

Gjakovë

1.

NS 35/10kV Gjakova II do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV III-shi(Kodi: 81000116364) prej orës  10:00-11:00

Vendet:Rr.Gjon  Nikollë Kazazi një pjesë,Ismail Qemali nje pjesë,Konferenca e Bunjajit një pjesë dhe Konstadin Kristoforidhi një pjesë.

Arsyeja: Lidhja e termometrit në transformator.

Gjilan

1.

Në  NS 110/35/10 kV Vitia do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Begunca (Kodi:61067010)  prej orës 11:0015:30

Vendet:Begunca, Lubishtë, Shoshare, Letnicë, Vernakollë, Lagja Arifaj.

Arsyeja: Vendosja e perçuesëve nëpër shtylla reja.

2.

NS 110/35/10 kV Vitia do te ndërprehet:

Dalja 10kV Binqa (kodi: 61067008) prej ores  11:00  deri në ora14:00

Vendet: Fshati Mogillë,Kabashë,Rafshina,Bozovik,Shoshar,Debelldejë,Binqa

Arsyeja:Shkaku i mbingarkeses të Daljes 10kV Vitia.

3.

NS 110/35/10 kV Vitia do te ndërprehet:

Dalja 10kV Vitia (kodi: 61067005) prej ores  12:00  deri në ora14:00

Vendet: Viti (“Iliri”, Te shkolla e mesme,Te ura,Te Kasabanka,te Shtëpia e kulturës,Te Pasqyrja dhe te kisha katolike).

Arsyeja:Shkaku i mbingarkeses të Daljes 10kV Vitia.

Ferizaj

1.

Në NS 110/35/10kV Lipjani do të ndërprehet:

Dalja 10kV Gadime Kodi: 41000013) prej orës 09:00-12:00 dhe13:00-16:00

Vendet: Babushi I Muhaxherëve,Gadime e Ulët,Gadime e Lartë, Vrella dhe  Plitkoviqi.

Arsyeja: Pastrimi i linjës 10kV nga vegjetacioni.

30.10.2020

Punime në projekte investive

Prishtinë

1.

NS 110/10(20)kV Prishtina 5   do të ndërprehet:

NS 10/04 kV TSB Llukar (Kodi: 13000004117) nga ora 10:30 15:30

Vendet: Një pjesë e Llukarit.

Arsyeja: Punime në projektin PLC.

2.

NS 110/10(20)kV Prishtina 5   do të ndërprehet:

NS 10/04 kV TSB Bërnicë e epërme (Kodi: 13000001004) nga ora 11:00 15:00

Vendet: Bërnicë e epërme.

Arsyeja: Punime  në  RTU.

3.

Në NS 220/10kV Drenas do të ndërprehet:

Dalja10 kV Gllobari 2 (Kodi: 16100028)  prej orës 08:3010:30  dhe 13:00 deri 15:00

Vendet: Gllobar, Terrstenik

Arsyeja: Vendosja e shtylles së TM, lidhja e LP ne te njejten shtyllë  dhe tokëzimi i shtylles.

4.

NS 35/10kV Drenasi do të ndërprehet:

Dalja 10kV Shtrubullova (kodi 16100004) nga ora 10:00 deri në ora 13:00

Vendet: Shtrubullovë,Krajkovë, Domanek, Baicë, Tërdevc, Obri  

Arsyeja: Ndërrimi i ndërprerësit të fuqisë.

Ferizaj

1.

Nga  TS 110/35/10kV Bibaj do të ndërprehet:

NS 35/10kV Shtërpcë  (kodi 400440) dhe pa tension mbesin të gjitha daljet 10kV dhe 2 dalje 35kV të HC Matkos Group (kodi 400442 dhe 400443) prej orës 10:00  deri ne ora 16:00.

Vendet: Shtërpcë dhe një pjesë e fshatit Berevcë, Brezovica, Jazhincë, Sevce, Vrbeshtica dhe Vikendicat, Fabrika në Shtërpce, Biti e Epërme, Biti e Poshtme, Brod, Drajkovce (një pjesë), Firajë, Gotovushë, Shushice dhe Viqë, Narcisi, Molika në Brezovicë dhe Vikendicat në Sharr, Berevce dhe Brezovicë.

Pa tension mbesin: HC – Brezovicë – Matkos Group dhe HC –  Viçë –  Matkos Group

Arsyeja: Instalimi i SCADA-së, faza e III-të

Fjalët Kyçe:

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Qendra e Studentëve ka njoftuar se është hapur konkursi për…