Njoftim nga KShM-ja për testin e maturës

05 qershor 2018 | 10:01

Nxënësve që u përjashtuan nga testi në ditën e parë nuk u lejohet të hyjnë në ditën e dytë të Testit  të Maturës 2018

Komisioni Shtetëror i Maturës njofton se, nxënësit të cilët janë përjashtuar nga testi në ditën e parë (afati i parë) nuk u lejohet që të marrin pjesë gjatë pjesës në ditën e dytë të testit. Vendimi i KShM-së bazohet në vendimin nr. 329/01B të datës  03.05.2018 të ministrit të Arsimi, Shkencës dhe Teknologjisë, Shyqiri Bytyqi.

KShM po ashtu bënë të ditur se, ndaj personave që nuk e përfillin këtë vendim do të merren masa.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Moti në Kosovë do të jetë i ndryshueshëm, i vrenjtur,…