Njoftime nga KEDS për punimet në rrjet

14 korrik 17:16

15.07.2020

Punime të domosdoshme për sigurinë e  sistemit

Mitrovicë

1.

Në NS 110/10 kV Ilirida  do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Sitnica (Kodi: 70000103) prej orës 10:00-14:00

Vendet: Qendra e qytetit.

Arsyeja: Riparimi i kabllove të tensionit të mesëm, vendosja shkarkuesve dhe kontrollimi i shtyllës së parë për vaj.

Gjilan

1.

Në NS 110/35/10 kV Viti  do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Stublla (Kodi: 61067001) prej orës 10:00-14:00

Vendet: Stublla, Vërbovci, Gërnçari, Podgorci, gurthysi-MISINI, gurthysi-Bentakosi i Ri, gurthysi-Mogllite, fabrika – Ujësjellësi dhe Godeni.

Arsyeja: Ndërrimi i shtyllës së tensionit të mesëm në degëzimin për trafosatcionin-106.

Pejë

1.

Në NS 110/10 kV Istog  do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Dubrava (Kodi:54000006) prej orës 11:00-13:00

Vendet: Dubravë, Kovragë, Serbobran, Llukac i thatë, Veriq, Kërrninë, Padalishtë, Shushicë, Rakosh, Uqë, Suhogerll dhe Cerkolez.

Arsyeja: Bartja e TS 10/0.4kV nga  LP 10kV Dubrava  në  LP 10kV Kovraga.

2.

Në NS 110/10 kV Istog  do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Onix-Kovraga (Kodi:54000003) prej orës 11:00-13:00

Vendet: Durrave Hysenajt, Tomoci – Kushtrimi, Dobrushe Xhamia, Dobrusha e Mesme, Te Drejtoria, Lubovë – Ademajt, Lubovë- Kulla, Carralluka, Carralluka 2, Korabi, Blinda Banjë, Lagjja e Re Banjë, Banjë Minoritetet, Onixi, Kulla, Lagjja dhe Delibegu.

Arsyeja: Bartja e TS 10/0.4kV nga  LP 10kV Dubrava  në  LP 10kV Kovraga.

16.07.2020

Punime në projekte investive

Prishtinë

1.

Në NS 110/10 kV Prishtina 7  nga dalja 10 kV Fabrika e Kasetave do të ndërprehet:

NS 10/0.4 kV Fabrika e Kasetave (Kodi: 19000039085) nga ora 11:0015:00.

Vendet: rr.Nekibe Kelmendi (një pjesë) dhe rr.Richard Hollbrooke.

Arsyeja: Punime në rrjetin e tensionit të ulët.

2.

TS 220/35/10(20)kV Podujeva nga dalja 10kV Podujeva 1 do të ndërprehet:

TS 10/0.4kV TS Blakqorët (Kodi: 14000001005 ) nga ora 10:0016:00.

Vendet: Rr.Skëndrbeu te Blakqorët.

Arsyeja: Projekti “Zgjerimi dhe Përforcimi i Rrjetit 2019“, LOT 10 Prishtina.

3.

TS 35/10 kV Fushë- Kosovë  nga dalja 10kV Banesat e Reja do të ndërprehet:

TS 10/0.4kV TS Dino  (Kodi: 15018020154 ) nga ora 09:0009:30 dhe 20:30-21:00

Vendet: TS Dino.

Arsyeja: Punime në projektin “Zgjerimi dhe Përforcimi i Rrjetit 2019“, LOT 10 Prishtina.

4.

TS 35/10 kV Fushë- Kosovë  nga dalja 10kV Banesat e Reja do të ndërprehet:

TS 10/0.4kV TS Naki Trade  (Kodi: 15018020181 ) nga ora 09:00 -21:00

Vendet: TS Naki Trade.

Arsyeja: Punime në projektin “Zgjerimi dhe Përforcimi i Rrjetit 2019“, LOT 10 Prishtina.

5.

Në NS 35/10kV Drenasi do të ndërprehet:

NS 10/0.4 kV Baicë te Hekurudha  (Kodi:16100008035) prej 09:00 15:00

NS 10/0.4 kV Tërdefc te Dauti  (Kodi:16100008036) prej 09:00 15:00

NS 10/0.4 kV Obri- Mulliqët  (Kodi:16100008170) prej  09:00 15:00

NS 10/0.4 kV Obri-Hyseni, Xhamia (Kodi:16100008165) prej 09:00 15:00

NS 10/0.4 kV Obri_ Hyseni, Hajdaraj (Kodi:16100008171) prej  09:00 15:00

NS 10/0.4 kV Obri-Demaku, Xhemajlët  (Kodi:16100008169) prej  09:00 15:00

NS 10/0.4 kV Obri-Shkolla (Kodi:16100008166) prej 09:00 15:00

NS 10/0.4 kV Obri-Deliajt (Kodi:16100008167) prej 09:00 15:00

NS 10/0.4 kV Te Antena Vala (Kodi:16100008168) prej 09:00 15:00

NS 10/0.4 kV Tërdevc-Halilajtë, i vjetri (Kodi:16100008163) prej 09:00 15:00

NS 10/0.4 kV Tërdevc-Xhekaj (Kodi:16100008164) prej 09:00 15:00

NS 10/0.4 kV NTP” Doni Fert” Afrim Elshani (Kodi:16100008172) prej     09:00 15:00

NS 10/0.4 kV Terdefc Halilajt, i riu (Kodi:16100008178) prej  09:00 15:00

NS 10/0.4 kV Baicë Zariqët (Kodi:16100008179) prej 09:00 15:00

NS 10/0.4 kV “DONIFIX” (Kodi:16100008201) prej 09:00 15:00

NS 10/0.4 kV Lagjja e Vrellakëve- Ali Kiqina(me bashkinvestim) (Kodi:16100008245) prej 09:00 15:00.

Vendet: Baicë dhe Abri e Epërme.

Arsyeja: Ngritja e shtyllave, sipas projektit.

6.

Në NS 110/10 kV Prishtina 3 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Nr 30 Tirana   (Kodi:12000021) nga ora 09:0009:05 dhe 14:55-15:00.

Vendet: Shtëpia e Shendetit, Ministria e Shërbimeve Publike, Qendra, Bankosi dhe Kuvendi.

Arsyeja: Zëvendësimin e transformatorit ekzistues me transformatorin e ri 1000 kVA në Projektet Investive të KEDS-it.

7.

Në NS 110/10 kV Prishtina 3  nga dalja 10 kV Nr.30 Tirana  do të ndërprehet:

NS 10/0.4 kV Shtëpia e mallrave    (Kodi: 12000021093) nga ora 09:0015:00.

Vendet: rr.Fehmi Agani (një pjesë) dhe rr.Hajdar Dushi (një pjesë).

Arsyeja: Zëvendësimi I transformatorit ekzistues me transformatorin e ri 1000 kVA në Projektet Investive të KEDS-it.

Gakovë

1.

TS 35/10 kV Gjakova II (kodi: 810001) do të ketë ndërprerje totale prej orës  10:00- 16:00

Kodet e Daljeve që mbesin pa furnizim (81000115, 81000116, 81000117, 81000128, 81000129, 81000001, 81000003).

Vendet: Rrugët: Besim Bistrazhini, Dërgut Vokshi, Dëshmorët e Lirisë, Elena Gjika, Gjon Bisaku, Gjon Nikoll Kazazi, Haki Taha, Hysni Dobruna (një pjesë), Ismail Qemali (një pjesë), Konferenca e Bunjajt, Konstandin Kristoforidhi, Lidhja e Prizrenit, Martin Camaj, Migjeni (një pjesë), Mithat Frashëri, Shaban Polluzha, Yjet e Erenikut (një pjesë) dhe Yll Morina, Lagjja Brekoc, Domenik Përgegaj, Drenica, Minatori, Shote Galica, fshatrat: Moglicë, Goden, Jahoc, Prush, Raçë, Vogovë, Zhub, Spitali Regjional i Gjakovës dhe 4 konsumatorë komercial – biznese, Thertorja; rrugët: Abedin Tërbeshi, Ali Pashë Tepelena, Armand Pier Pailad, Bajram Daklani, Besim Bistrazhini (1 konsumator), Bujar Syla, Çamëria, Dëshmorët e Lirisë (një pjesë), Edit Durham, Elton Zherka (një pjesë), Haki Taha, Halit Asllani, Isa Boletini, Ismail Qemali, Jeronim Derada, Marie Shllaku, Musa Zajmi, Nënë Tereza, Qazim Bakalli, Tirana, Sadedin Shehu, Shaban Gola, Skënderbeu, Tefik Çanga, Xheladin Hana, dhe Yll Morina, Abdurrahim Buza, Aleksandër Moisiu, Anton Çeta, Asim Vokshi, Avni Rrustemi, Bashkim Idrizi, Dëshmorët e Lirisë, Faik Konica, Gjergj Fishta, Ilir Soba, Isa Grezda, Kongresi i Manastirit, Korab Binxhiu (një pjesë), Lidhja e Prizrenit, Mic Sokoli,Migjeni, Orize, Londra, Uashingtoni, Yket e Erenikut, Ymer Prizreni, Anton Çeta, rr.Aleksandër Moisiu, rr.Yll Morina dhe  rr.Uashingtoni (një pjesë).

Arsyeja: Instalimi i SCADA-së, faza III.

2.

Në NS 110/10 kV Gjakova 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Bistazhini    (Kodi: 81000005) nga ora 10:0016:00.

Vendet: Fshatrat: Bistrazhin, Damjan (një pjesë), Dol, Fshaj (një pjesë), Gërqinë, Kusar, Kushavec (një pjesë), Lipovec, Marmull, Marash, Pjetërshan, Raç (një pjesë), Ramamat, Rrezinë, Smaq (një pjesë),

Arsyeja: Punime në projektin “Zgjerimi dhe Përforcimi i Rrjetit 2019“, LOT 33 Gjakovë.

16.07.2020

Punime nga palët e treta

Gjakovë

1.

Në NS 35/10 kV Xërxa do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Ratkoci   (Kodi: 82081006) nga ora 13:0017:00.

Vendet: fshatrat: Gexhë, Radostë, Ratkoc dhe Xërxe (një pjesë).

Arsyeja: Zëvendësimi i shtyllës ekzistuese blindë SHB 12/1000 me atë SHB 12/1600.

Fjalët Kyçe:

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Donacioni i radhës ka të bëjë me 10 copë pompa…