Njoftime nga KEDS për punimet në rrjet

28 shtator 20:43
Punime të domosdoshme për siguri të sistemit
Mitrovicë
1.
Nga NS 35/10 kV Shupkovci I do të ndërprehet:
Dalja 10 kV Kqiqi  (Kodi: 70000102)  prej orës 09:00-12:00  dhe prej orës 13:00- 16:00
Vendet: Shupkovci, Kçiqi i Vogël dhe Kçiqi i Madh.
Arsyeja: Pastrimi i trasesë nga vegjetacioni.
Ferizaj
1.
Nga TS 35/10kV Kaçaniku do të ndërprehet:
Dalja 10 kV Kaçaniku i Vjetër  (Kodi: 40043007)  prej orës 09:00-12:00  dhe prej orës 13:00- 17:00
Vendet: Doganaj, Duraj, Kaçanik i Vjetër, Stagovë, Begracë dhe Elezaj.
Arsyeja: Pastrimi i trasesë nga vegjetacioni.
Gjakovë
1.
Nga TS 35/10 kV Gjakova I do të ndërprehet:
Dalja 10 kV Dobroshi (Kodi: 80080007)  prej orës 09:00-12:00  dhe prej orës 13:00- 16:00
Vendet: Batushë, Berjah, Brovinë,  Dobrosh, Hereç,  Molliq, Nivokaz, Osek Hilë (një pjesë), Pacaj, Skivjan (një pjesë), Stubëll; rrugët: Dedë Gjon Luli (një pjesë), Pashko Vasa dhe Lekë Dukagjini.
Arsyeja: Pastrimi i trasesë nga vegjetacioni.
Punime në projekte investive
Prishtinë
1.
Në NS 110/35/10 kV Prishtina 1 të ndërprehet:
Dalja 10kV J17 Bercom (kodi: 10000011) prej orës 09:00 – 13:00
Vendet: Bercom.
Arsyeja: Selektimi i kabllove të tensionit të mesëm.
2.
Në NS 110/35/10 kV Prishtina 1 të ndërprehet:
Dalja 10kV J14 Jumco(kodi: 10000004) prej orës  09:00 – 13:00
Vendet: Jumko, Zona Industriale – një  pjesë.
Arsyeja: Selektimi i kabllove të tensionit të mesëm.
3.
Nga NS 220/10kV Drenasi do të ndërprehet:
Dalja 10kV Gllobari 2 (Kodi: 16100028) prej orës 08:30-09:00 dhe nga 15:00 -17:00
Vendet: Tërestenik, Shtuticë, Polluzhë dhe Gllobar.
Arsyeja: Krijimi i kushteve pa tension, largimi i urave të tensionit të mesëm.
4.
Nga NS 220/10kV Drenasi do të ndërprehet:
TS 10/0.4kV  Tërstenik Cakiqët (kod: 16100028121) prej orës 08:30 -17:00
Vendet: Cakiqët.
Arsyeja: Ndërrimi i ormanit, ndarësit dhe i transformotorit të ri.
5.
Nga TS 35/10kV Fushë Kosova II.do të ndërprehet:
TS 10/0.4kV  Bardh i Madh te Sadiku (kod: 15018018063) prej orës 09:00 -16:00
Vendet: Te Sadiku.
Arsyeja: Shtrirja e kabllos nën linjën ekzistuese.
6.
Nga TS 35/10kV Fushë-Kosova II do të ndërprehet:
NS 10/04kV Gërgurët  (kodi: 15018018065) prej orës    09:00  deri në ora –16:00
Vendet: Gërgurët.
Arsyeja: Vendosja e shtyllave nën tension.
7.
Nga TS 220/35/10(20)kV Podujeva do të ndërprehet:
Dalja 10kV Ballovc (Kodi: 14000008) prej orës 08:00dhe nga 16:00
Vendet: Surkishi, Lladofci, Sfeqël, Dumoshi, Shajkovci, Surdulli, Hertica, Drazhnje, Rakenica dhe  Turuqica.
Arsyeja: Energjizimi i linjes se dhe trafos në kuadër të projektit Dumosh 2.
8.
Nga TS 110/10(20)kV Prishtina 2 do të ndërprehet:
NS 10/04kV Ilirida 4 (Taslixhe 4) (kodi: 11000004017) prej orës    09:00  deri në ora –21:00
Vendet: Tasligje 4.
Arsyeja: Ndërrimi i kthinave 2+1 dhe i ormanit  të tensionit të ulët.
9.
NS 220/35/10(20)kV Podujeva do të ndërprehet:
NS 10/04kV Furra Laura  (kodi: 14000001004 ) prej orës    09:00 deri në ora 17:00
Vendet: Një pjesë e rr. Skënderbeu, një pjesë e Valon Hasanit.
Arsyeja: Kyçja e konsumatorëve në rrjetin e ri.

Fjalët Kyçe:

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Monza ka njoftuar se ka transferuar zyrtarisht Kevin-Prince Boatengun nga…