Njoftime nga KEDS për punimet në rrjet

30 shtator 17:50
01.10.2020
Punime të domosdoshme për siguri të sistemit
Prishtinë
1.
TS 35/10kV Mazgiti do të ndërprehet:
Dalja 10KV Milloshevë (Kodi: 15019005) prej orës 10:00 deri në ora 14:00.
Vendet: Llazareva, Raskova, Bakshi, Millosheva, Babimoci dhe  Graca.
Arsyeja: Pastrimi i trasesë dhe shtrëngimi i përçuesve.
2.
TS 110/10(20)kV Prishtina 7 do të ndërprehet:
Dalja 10KV J06 Lagjja e Spitalit 4/1 (Kodi: 19000038 ) prej orës 00:01 deri në ora 01:00.
Vendet: Lagjeja e Spitalit 4/1, Lagjja e Spitalit 4/2, NNP Guri, Shkolla, Burimi Comerce 2, Standard, VG Construction, Brajam Hoxha dhe Chelsea Point.
Arsyeja: Manipulimi me ndarësit e tensionit të mesëm.
Ferizaj
1.
TS 35/10kV Ferizaj II do të ndërprehet:
Dalja 10KV Bablaku – Bizneset (Kodi: 40041005) prej orës 10:00 deri në ora 14:00.
Vendet: Kazerma, Mineksi, FSK TS i ri dhe  IRK-ja.
Arsyeja: Ndërrimi I izolatorëve dhe pastrami i trasesë.
2.
Nga TS 35/10kV Badovci do të ndërprehet:
Dalja 10 kV Janjeva (Kodi: 10014011) prej orës 09:00 -12:00 dhe nga 13:00-16:00
Vendet: Janjeva, Shashkovci, Akllapi, Tërbovci, Gushterica e Eperme  dhe Shushica.
Arsyeja: Pastrimi i  linjës 10kV nga vegjetacioni.
Gjakovë
1.
TS 35/10 kV Gjakova I do të ndërprehet:
Dalja 10kV Dobroshi (Kodi 80080007) nga ora 09:00 -12:00 si dhe nga ora 13:00 – 16:00
Vendet: Batushë, Berjah, Brovinë,  Dobrosh, Hereç,  Molliq, Nivokaz, Osek Hilë(një pjesë), Pacaj, Skivjan (një pjesë), Stubull; rrugët:  Dedë Gjon Luli (një pjesë), Pashko Vasa dhe Lekë Dukagjini.
Arsyeja: Pastrimi i trasesë së linjave shpërndarëse.
2.
TS 110/10(20)kV Gjakova 2 do të ndërprehet:
Dalja 10kV Bistazhini (kodi: 81000005) prej orës  10:00  deri në ora 14:00
Vendet: Bistrazhin, Damjan (një pjesë), Dol, Fshaj (një pjesë), Gërqinë, Kusar, Kushavec (një pjesë), Lipovec, Marmull, Marash, Pjetërshan, Raç (një pjesë), Ramamat, Rrezinë dhe Smaq (një pjesë).
Arsyeja: Demontimi i shtyllave të tensionin e mesëm.
Gjilan
1.
TS 35/10 kV Rrafshina do të ndërprehet:
Dalja 10KV Binça (Kodi: 61067008) prej orës 12:00 deri në ora 14:30.
Vendet: fshatrat: Mogillë, Kabash, Rafshinë, Bozovik, Shoshar, Debëlldejë dhe Binçë.
Arsyeja: Drejtimi i shtyllës 12/1000 në rrjet projekti Binçë.
Mitrovicë
1.
TS 110/10(20) kV Skenderaj do të ndërprehet:
Dalja 10KV Prekazi (Kodi: 74000003) prej orës 10:00 deri në ora 14:00.
Vendet: Prekaz i Ulët, Prekaz i Epërm,  Mikushnicë dhe Lubavec.
Arsyeja: Punimi i shtyllave, shtërngimi i përçuesve dhe kontrollimi i TS për vaj.
2.
TS 110/10 kV Vushtrria 2 do të ndërprehet:
Dalja 10kV Stacioni Hekurudhor (kodi: 73000004) prej orës  09:00 -12:00 si dhe nga 13:00-16:00
Vendet: Shtitarica, Dalaku, Akrashticë, Pantinë, Bukosh, Taraxhë, Liqej, Balincë, Oshlan, Duboc, Galicë, Beçiq dhe Brusnik.
Arsyeja: Pastrimi i trasesë.
Prizren
1.
Nga TS 110/10kV Prizreni 3 nga Dalja 10kV Zhupa prej orës 10:00  deri në orën 14:00 do të ndërprehet:
TS,10/04kV(Kodi:31000026013,014,016,018,019,020,021,022,031,032,033,035,036,039,041,043,046.)
Vendet: Fshati Prevallë, Gornoseë, Mushnikoë, Sredsk, Bogoshevc, Drajqiq dhe TS 10/0.4kV (Dili Kadrija, Restorant Paradiso, Restorant Sharri).
Arsyeja: Ndërrimi i shtyllave të dëmtuar dhe shtrëngimi i përçuesve.
Pejë
1.
TS 110/35/10 kV Peja 1  do te ndërprehet:
Dalja 10kV Radavci (kodi: 50000004) prej ores  12:00  deri në ora 13:00
Vendet: Novosella, Radavci, Brestoviku, Dogana, Jabllanica e Madhe  dhe HEC-Radavci.
-Degëzimi i Novosellës nga ora 12:00-15:00 pa energji do të mbesin 4 NS 10/0.4 kV (50000004017. 50000004018, 50000004019, 50000004045)
Vendet: fshati Novosellë.
-Degëzimi I Radavcit 12:00-14:00, pa energjido të mbesin keto NS 10/0. 4 kV( 50000004039, 50000004020, 50000004021, 50000004022, 50000004024, 50000004026, 50000004025, 50000004028, 50000004029, 50000004032, 50000004037, 50000004031, 50000004027, 50000004035, 50000004033, 50000004050, 50000004023, 50000004040.
Vendet: Fshatrat: Radavc, Jabllanic e Vogël, Jabllanicë e Madhe  – BRRE – In line – HC ”Radavc”.
Arsyeja: Energjizimi i degëzimeve nga SSH Radavc.
02.10.2020
                                                            Punime në projekte investive
Prishtinë
1
TS 220/35/10(20)kV Podujeva do të ndërprehet:
NS 10/04kV Furra Laura  (kodi: 14000001004 ) prej orës    09:00 – 17:00
Vendet: Një pjesë e rr. Skënderbeu, një pjesë e Valon Hasaniit.
Arsyeja: Kyja e konsumatorëve në rrjetin e ri.
2.
TS 35/10kV Fushë-Kosova II do të ndërprehet:
TS 10/04kV Gërgurët  (kodi: 15018018065) prej orës    09:00 -16:00
Vendet: Gërgurët.
Arsyeja: Ngritja e shtyllave nën rrjetin ekzistues.
3.
TS 110/10(20)kV Prishtina 3 do të ndërprehet:
Dalja 10kV Nr.5 Xhemajl Ibishi  (kodi: 12000001) prej orës    09:00 -09:05 si dhe nga 20:55-21:00
Vendet: Xhemajil Ibishi, Ministria e Shëndetësisë dhe Dragodani (një pjesë) .
Arsyeja: Krijimi i kushteve pa tension, manipulimi me ndarësa  të tensionit të mesëm.
4.
TS 110/10(20)kV Prishtina 3 nga dalja 10kV Nr.22 Remonti kabllovik do të ndërprehet:
TS 10/04kV Llapit 1 (kodi: 12000015070) prej orës  09:00 – 21:00
Vendet: Rr. Llapit – nje pjesë.
Arsyeja: Montimi i kthinave 2+1 dhe ormanit të tensionit të ulët në TS Llapi 1.
Pejë
1.
TS 110/10kV Klinado të ndërprehet:
Dalja 10kV Ujmiri  (kodi: 52000001) prej orës    11:00 – 13:00
Vendet: Fabrika e kërpurdhave, Rraci dhe Automekaniku.
Arsyeja: Rregullimi dhe kontrollimi i ndërprerësit të fuqisë.
02.10.2020
Punime nga palët e treta
Gjakovë
1.
Nga TS 35/10 kV Gjakova I do të ndërprehet:
Dalja 10 kV Skivjani  (Kodi: 80080009)  prej orës 09:00  deri në ora 10:30
Vendet: fshatrat: Bitesh, Dobrixhë, Dujakë, Firajë, Hereç, Jasiq, Novosellë e Epërme, Novosellë e Poshtme, Osek Hilë (një pjesë), Osek Pashë, Plançor dhe Skivjan.
Arsyeja: Kyçja e trafos së sapo ndërtuar te Rrustem Bajram Leti – LEFIX.

Fjalët Kyçe:

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Fitim Bajraktari shpall të pavlefshme ID- kartelën e lëshuar nga…