Njoftime nga KEDS për punimet në rrjet

15 tetor 17:49

16.10.2020

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Pejë

1.

Nga TS 110/10kV Deçani do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Lumbardhi (Kodi: 53000005)  prej orës 10:00  deri në ora 14:00

Vendet: Lluka e epërme, Lluke Gecaj, Pozhari, Gllogjan, Shaptej, Lumbardh, Irzniq, Ratishe, Gramaqel, Maznik.

Arsyeja: Vendosja e ndarsit 10 kv degëzimi Ratish e Ulët, Dashinoc dhe Maznik

2.

Nga TS 110/10(20)kV Peja 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Leshani (Kodi: 51000005)  prej orës 09:00-12:00 dhe prej orës 13:00-16:00

Vendet: fshatrat: Ramun, Gllaviqicë, Leshan, Jabllanicë, Rosuja dhe Cvërk e Thatë

Arsyeja: Pastrimi i linjes nga vegjatacioni

3.

Nga TS 110/10(20)kV Istogu do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Istog Qendra (Kodi: 54000013)  prej orës 14:00 deri në ora 16:00

Vendet: te KEDS-i,  Shtëpia e mallrave, Istog Blinda ABB, rruga e re- Vehbi Jahaj, banesat- Gani Dreshaj, Shefqet Kabashi, NT Banana, Shtëpia e kulturës.

Arsyeja: Per shkaqe sigurie, kyqja në  shtyllën e TM, ku do të energjizohet TSB 400 kVA te Palestra Istog

Prizren

1.

Nga TS 35/10 kV Zhuri do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Dobrusht-Gorozhupi (Kodi: 30035008)  prej orës 09:00-12:00 dhe prej orës 13:00-16:00

Vendet Gorozhubi, Mile, Plane dhe një pjesë te Zhuri

Arsyeja: Pastrimi I linjes nga vegjatacioni

 

Gjilan

1.

Nga TS 110/35/10 kV Vitia do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Begunca (Kodi: 61067010)  prej orës 13:00 deri në ora 15:00

Vendet Begunca, Lubishte, Shoshare, Letnice, Vernakolle, Lagja Arifaj.

Arsyeja: Drejtimi i shtyllave TM.

Mitrovicë

1.

Nga TS 35/10 kV Shupkovc  do të ndërprehet:

Dalja 10kV Shala (kodi:70000101) prej orës 09:00 – 12:00 dhe 13:00 – 16:00

Vendet: Rrugët: Herojska (një pjesë) dhe Tyneli i Parë. Fshatrat: Bajgorë, Bare, Rekë, Stan Tërg, Kaçandoll (një pjesë), Kolloni (një pjesë), Kovaçicë (një pjesë), Kutllovc (një pjesë), Mazhiç, Rahovë (një pjesë), Rashan, Rekë (një pjesë), Tërsten (një pjesë), Vidishiç, Zasellë (një pjesë) dhe Trepça,

Arsyeja: Pastrimi i trasesë.

Gjakovë

1.

Nga TS 35/10 kV Gjakova I do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Cermjani (Kodi: 80080012)  prej orës 09:00-12:00 dhe nga ora 13:00-16:00

Vendet: Bardhaniq, Bare e Madhe, Bec, Bërdosana, Cermjan, Doblibarë, Gërgoc, Jabllanicë, Kodrali, Krlan, Meqe, Netiç, Rashkoc, Vraniq, Zhabel, Zhdrellë.

Arsyeja: Pastrim I trasesë nga drunjët dhe shtrëngimi i përquesve

17.10.2020

Punime nga palët e treta

Prizren

1.

Nga NS 110/35/10 kV Theranda do të ndërprehet:

Dalja   10 kV Peqani (Kodi: 32000007) prej orës  12:00 deri në ora 17:00

Vendet: Peqan,Sllapuzhan, Bllacë, Duhel,Nishor,Kosterrc,Breshanc,Semetisht,Gurthyesi Destani Peqan,N.T.P.Kroni Bllace, Pompat e benzinës Bes co.

Arsyeja: Punimi i shtyllave, kabllove, përçusve sipas Zgjidhjes teknike nr.7338

2.

Nga NS 110/35/10 kV Theranda do të ndërprehet:

Dalja   10 kV Reshtani (Kodi: 32000017) prej orës  09:30 deri në ora 12:30

Vendet: Reshtan, Therandë (një pjesë), Lagjeja Bajraktari, Reshtani 1, Reshtani 3.

Arsyeja: Energjizimi i kthinës TM në TS Proex.

Prishtinë

1.

Nga NS 110/10(20)kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

Dalja   10 kV J34 Qagllavica 3 (Kodi: 19000034) prej orës  06:00 deri në ora 09:00

Vendet: Çagllavica 2, Çagllavica 3, Çagllavica 4, Çagllavica, Banesat Marigona 2, Shtypshkronja Rezniqi, Merko komp Pezho (Arif Elshani), lagja Panorama, afër Panorama, Furra Kobake, Internation health center (Spitali turk), NT Luli marevci, Albert rudari, Lagja rogreta, Hamide Gashi, Naser Mustafa objekti banesor, Afrim Hoxha, betonjerka renulual Betoni,  Auto Sherreti.

Arsyeja: Dislokimi i një pjesë të linjës 10kV dhe kabllove 1kV.

Ferizaj

1.

Nga TS 35/10kV Kaçanikudo të ndërprehet:

Dalja   10 kV Fshatrat -Voskopoja (Kodi: 40043001) prej orës  11:00 deri në ora 15:00

Vendet: Voskopoja,Trupaj,Trimor,Bicaj (Biqevc),Pallosh (Biqevc),Nikaj,Tushaj – Soponica,Malsi (Malzez),Vatë,Nikaj dhe biznise private

Arsyeja: Zhvendosja e Rrjetit 0.4kV dhe 20kV

Punime në projekte investive

17.10.2020

Prishtinë

1.

Në NS 110/10(20)kV Prishtina 5   do të ndërprehet:

NS 10/04 kV TSB Llukar (Kodi: 13000004117) nga ora 10:30 deri në ora 15:30

Vendet: Një pjesë e Llukarit.

Arsyeja: Punime në projektin PLC.

2.

Nga  TS 110/35/10kV Prishtina 1 do të ndërprehet:

NS 35/10kV Prishtina II (kodi 100100) dhe pa tension mbesin të gjitha daljet 10kV  prej orës 00:30  deri në ora 06:30.

Vendet: Enti Higjenik, Spitali Amerikan, Forenzika TMK-1, Furra-Zona industriale, Zjarrfiksat, Mehanika,Don Bosko, Qendra e Aftësimit Profesional, Policia – Ballistika, Rruga Dervish Hima (një pjesë e lagjës Kalabria – banesat e Arabve),Trio Construsion, Nartel, Europrint, Lagjja Emshiri (një pjesë), Valoni petroll, Banesat Marigona, Shtypshkronja Rezniqi, Furra Kobake, Merkom pezho, Panorama, International health Center, Lagja Logreta, Albert rudari, Bt Luli, Betonjerka Renulual Betoni, Auto Sherreti, Objekti i ish tjerrtores, IPKO, Drejtoria-Batllava dhe Exlusivi 1 dhe Exlusiv 2

Arsyeja: Instalimi i SCADA-së, faza e III-të.

3.

Nga NS 35/10kV Fushë Kosova II do të ndërprehet:

NS 10/04kV Bajqincët  (kodi: 15018018064) prej orës  09:00 deri në ora 16:00

Vendet: Fsh. Bardhi i madh një pjesë

Arsyeja: Ngritja e shtyllave.

4.

Nga TS 220/35/10(20)kV Podujeva do të ndërprehet:

NS 10/04 kV TSB Llukar (Kodi: 14000006015) nga ora 09:00 deri në ora 16:00

Vendet: Brecalit

Arsyeja: Ndërrimi i transformotorit dhe ormani i tensionit të ulët

Pejë

1.

Në TS 110/10 kV Istog  do të ndërprehet:

Dalja 10kV Mojstiri (kodi:54000001) prej orës 14:00 – 15:00 .

Vendet: Fshatrat Moistir dhe Sinajë.

Arsyeja: Energjizimi i linjës së re 10 kV Mojstir – Shushicë

Fjalët Kyçe:

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Ministri i Tregtisë dhe Industrisë, Vesel Krasniqi, po zhvillon një…