Njoftime nga KEDS për punimet në rrjet

13 janar 16:59

14.01.2021

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Mitrovicë

1.

Nga TS 110/10(20) kV Skenderaj do të ndërprehet:

Dalja 10kV Turiqevci (Kodi: 74000006) prej orës 10:30 deri në ora 11:30

Vendet: Llaushë, Rakinicë, Kopiliq i Epërm, Kllodernicë, Turiqefc, Burojë, Vojnik, Izbicë, Ozrim, Kopiliq i Ulët dhe  Açarevë.

Arsyeja: Kontrollimi i ndarësit të tokëzimit.

15.01.2021

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Gjilan

1.

Nga TS 35/10 kV Kllokot do të ndërprehet:

Dalja 10kV Sllatina (Kodi: 61065002) prej orës 10:00 deri në ora 11:00

Vendet: Terstenik, Muhadër, Dardania 2, Dragbuzha, Mulliri Sllatinë, Sllatinë e Ulët, Sllatinë e Epërme, Sadovinë dhe Pozhoran (një pjesë).

Arsyeja: Ndërrimi i ndërprerësit të fuqisë.

14.01.2021

Punime në projekte investive

Ferizaj

1.

Nga TS 110/35/10kV Ferizaj 1 do të ndërprehet në stabiliment TS 10/04:

TS 10/04 kV Ismet Jashari-Banesë (kodi: 40000003268) prej orës 09:00 deri në ora 12:00

TS 10/04 kV TE VIZIONI   Rr.Qamil Ilazi (kodi: 40000003215) prej orës 09:00 deri në ora 12:00

TS 10/04 kV TS Jeton Sejdiu (kodi: 40000003256) prej orës 09:00 deri në ora 12:00

TS 10/04 kV Ndërtesë- Intercon (kodi: 40000003281) prej orës 09:00 deri në ora 12:00

TS 10/04 kV TS Fatmir Grainca (Banesa) Hit Petrol SH.P.K (kodi: 40000003258) prej orës 09:00 deri në ora 12:00

TS 10/04 kV TS Sylejman Rrahmani 2 (kodi: 40000003245) prej orës 09:00 deri në ora 12:00

TS 10/04 kV TS Kisha Katolike (kodi: 40000003208) prej orës 09:00 deri në ora 12:00

TS 10/04 kV TS Sami Nuha “Vizioni” (kodi: 40000003255) prej orës 09:00 deri në ora 12:00

TS 10/04 kV SN-A (kodi: 40000003278) prej orës 09:00 deri në ora 12:00

TS 10/04 kV TS Kisha Katolike III (kodi: 40000003277) prej orës 09:00 deri në ora 12:00

TS 10/04 kV TS Atdhe Lohaj (kodi: 40000003261) prej orës 09:00 deri në ora 12:00

TS 10/04 kV Alfa COM (kodi: 40000003270) prej orës 09:00 deri në ora 12:00

Vendet: Një pjesë e daljes Rexhep Bislimi.

Arsyeja: Krijimi i kushteve të punës pa tension, selektimi i kabllove.

2.

Nga TS 110/35/10kV Ferizaj 1 do të ndërprehet në stabiliment TS 10/04:

TS 10/04 kV TS Kisha Katolike III (MBTS)(kodi: 40000003210) prej orës 09:00 deri në ora 21:00

Vendet: TS Kisha Katolike.

Arsyeja: Ndërrimi i kthinave RMU 2+1 dhe energjizimi i kabllove të reja në TS Kisha Katolike III.

3.

Nga TS 220/35/10kV Drenas do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Gllobari (MBTS)(kodi: 16100028) prej ores 09:00 deri në ora 11:00

Vendet: Gllobar, Terrstenik dhe Verbofc.

Arsyeja: Energjizimi i trafostacionit të ri.

15.01.2021

Punime në projekte investive

Prishtinë

1.

Nga TS 220/35/10kV Drenas do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Gllobari (MBTS)(kodi: 16100028) prej orës 09:00 deri në ora 11:00

Vendet: Gllobar, Terrstenik dhe Verbovc.

Arsyeja: Energjizimi i trafostacionit të ri.

15.01.2021

Punime nga palët e treta

Prishtinë

1.

Nga TS 35/10kV Prishtina II do të ndërprehen:

TS 10/04 kV Senol Ata “Konak”Shpk (Kodi 10010006105) nga ora 10:00 deri në ora 13:00

TS 10/04 kV Senol Ata “Konak”Shpk (Kodi 10010006171) nga ora 10:00 deri në ora 13:00

TS 10/04 kV Lulzim Tafa “Model Slovenija”Shpk (Kodi 10010006106) nga ora 10:00 deri në ora 13:00

Vendet: Objektet Tregtia, Senol Ata.

Arsyeja: Energjizimi i sistemit hyrje/dalje.

Ferizaj

1.

Nga TS 35/10kV Badovci do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Janjeva (Kodi 10014011) nga ora 09:00 deri në ora 09:30

Vendet: Janjeva, Shashkovci, Akllapi, Tërbuvci, Gushterica e Epërme dhe Shushica.

Arsyeja: Lidhja e urave të tensioniot të mesëm në shtyllën kyçëse.

Gjakovë

1.

Nga TS 110/10(20)kV Gjakova 2 do të ndërprehet:

TS 10/04 kV Smaqi 1 (Kodi 81000004070) nga ora 09:00 deri në ora 13:00

TS 10/04 kV Smaqi 3 (Gjon Noshi (Kodi 81000004095) nga ora 09:00 deri në ora 13:00

Vendet: Smaqi.

Arsyeja: Lidhja e urave të tensionit të mesëm në shtyllën kyçëse.

Mitrovicë

1.

Nga TS 110/10 kV Vushtrria 2do të ndërprehen:

Dalja 10 kV Martiraj (Kodi 73000009) nga ora 10:00 deri në ora 16:00

Vendet: Bahri Kuqi, Bajram Imeri, Gojbule, Studime, Sfaraçak, Skrome, Bozhlan, Gumnishtë dhe Begaj.

Arsyeja: Realizimi i kyçjes 10kV hyrje/dalje.

Fjalët Kyçe:

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Kryeministri në detyrë i Kosovës, Avdullah Hoti, të martën për…