Njoftime nga KEDS për punimet në rrjet

15 janar 20:02

16.01.2021

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Prizren

1.

Nga TS 110/35/10 kV Prizreni 1 do të ndërprehet:

LP 10kV Rahoveci (kodi: 30000015) prej 10:30 deri në ora 15:00

Vendet: Euro Graniti, Atmaxha I, Atmaxha II, Tupeci I, TupeciII, Tupeci III, Landovica, Tulltorja I dhe Tulltorja II.

Arsyeja e ndërprerjes: Vendosja e shtyllave të tensionit të mesëm për segmentin e NS  të ri 10/04 kV Lagjja Jeta  e re.

18.01.2021

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Peja

1.

TS 110/10kV Deçani do të ndërprehet:

Dalja 10kV Juniku (Kodi: 53000007 )  prej orës 14:00  deri ne ora 16:00

Vendet: Lloqan, Dranoc, Sllup, Voksh, Polana, Poberxh, Prilep, Rastavic, Baballoq, LA Ramadani, Junik, Jasiq dhe Gjocaj.

Arsyeja: Rivendosja e transformatorëve matës rrymor në NS 10/0.4kV Dranoc Mazrekaj.

Mitrovicë

1.

TS 110/10(20) kV Skenderaj  do të ndërprehet:

Dalja 10kV Qyteti I  (Kodi: 74000009)  prej orës 11:00  deri nëora 12:00

Vendet: Lagjja “Qyteti I”, TS Spitali, TS Barrnatorja, TS Shaban Jashar, TS Rukolli 6 dhe TS Te 110kV.

Arsyeja: Kontrollimi i ndarësit të tokëzimit.

18.01.2021
Punime në projekte investive

Ferizaj

1.

NS 110/35/10kV Ferizaj  nga dalja 10 kV Vëllezërit Gërvalla do të ndërprehen:

NS 10/0.4 kV Mekatyp-KS ( kodi: 40000004223) prej orës 09:00 -21:00

NS 10/0.4 kV Guri 1 ( kodi: 40000004230)  prej orës 09:00 -21:00

NS 10/0.4 kV Viva r.Bajrami  ( kodi: 40000004231)       prej orës09:00 -21:00

NS 10/0.4 kV Ve-troisolag  ( kodi: 40000004260)          prej orës 09:00 -21:00

NS 10/0.4 kV V.Gërvalla II  ( kodi: 40000004219)           prej orës 09:00 -21:00

NS 10/0.4 kV 28 Nëntori e re  ( kodi: 40000004252)     prej orës 09:00 -21:00

NS 10/0.4 kV 28 Nëntori -blinda  ( kodi: 40000004242) prej orës 09:00 -21:00

NS 10/0.4 kV Privat –eskavatori ( kodi: 40000004221) prej orës09:00 -21:00

NS 10/0.4 kV Muhabi Berisha ( kodi: 40000004222)     prej orës09:00 -21:00

NS 10/0.4 kV 28 Nentri MBTS ( kodi: 40000004243)     prej orës09:00 -21:00

NS 10/0.4 kV Kadri Zeka ( kodi: 40000004220)               prej orës09:00 -21:00

NS 10/0.4 kV Dogani ( kodi: 40000004227)                      prej orës09:00 -21:00

NS 10/0.4 kV Stabilimenti shpërndarës 1 ( kodi: 40000004218)prej orës 09:00 -21:00

NS 10/0.4 kV  ( kodi: 40000004282)                                   prej orës09:00 -21:00

NS 10/0.4 kV  ( kodi: 40000004283)                                   prej orës09:00 -21:00

Vendet: rr. Vëllezërit Gërvalla, rr. 28 Nëntori dhe biznese private.

Arsyeja: Punim i lidhëseve dhe energjizimi i kabllove të reja.

2.

TS 110/35/10kV Ferizaj 1 do të ndërprehet:

Dalja  10kV Drejtimi i Qytetit (Kodi: 40000001)  prej ores 10:00deri në ora 15:00

Vendet: rrugët: Adrian Krasniqi, Agim Bajrami (një pjesë), Aleksandër Xhuvani (një pjesë), Ali Hadri (një pjesë), Avni Rrustemi, Dërvish Shaqa, Trepçës, Elhami Hasani, Fan Noli, Fshati Vjetër (magjistrlja Kaçanik), Gursel e Bajram Sylejmanit, HasanPrishtina, Hasan Remniku, Iljaz Kodra, Isref Begolli, Kalabrisë (një pjesë), Kemajl Etemi (1 konsumator), lagjja e Qiraxhive  (një pjesë), Magjistralja Ferizaj-Kaçanik, Magjistralja Ferizaj-Prishtinë, Migjeni, Milihat Ajeti, Mujadin Aliu  (një pjesë), Muskim Mulliqi  (një pjesë), Oso Kuka, Petar Koqiq, Rexhep Bislimi, Qiragji, Softaj, Tefik Idrizi, Tetovës, Tomas Mandela, Varosh, Vezir Jashari, Zenjullah Zejna. Fshati Bibaj  (një pjesë) dhe Greme (1 konsumator).

Arsyeja: Selektimi i kabllovetensionit të mesëm.

3.

NS 110/35/10kV Ferizaj 1 do të ndërprehet në stabiliment te Ambulanca.

TS 10/04 kV që do të mbesin pa tension:

TS 10/04 kV TSN 2 Sylejman Rrahmani (kodi: 40000003217) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

TS 10/04 kV Ismet Jashari-Banes (kodi: 40000003268) prej orës10:00 deri në ora 15:00

TS 10/04 kV TE VIZIONI   Rr.QAMIL ILAZI (kodi: 40000003215) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

TS 10/04 kV TS Jeton Sejdiu (kodi: 40000003256) prej orës 10:00deri në ora 15:00

TS 10/04 kV Ndërtesë-Intercon (kodi: 40000003281) prej orës10:00 deri në ora 15:00

TS 10/04 kV TS Fatmir Grainca(Banesa)-Hit Petrol SH.P.K (kodi: 40000003258) prej 10:00 15:00

TS 10/04 kV TS Sylejman Rrahmani 2 (kodi: 40000003245) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

TS 10/04 kV TS Kisha Katolike (kodi: 40000003208) prej orës10:00 deri në ora 15:00

TS 10/04 kV TS Sami Nuha “Vizioni” (kodi: 40000003255) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

TS 10/04 kV SN-A (kodi: 40000003278) prej orës 10:00 deri në ora15:00

TS 10/04 kV TS Kisha Katolike III (kodi: 40000003277) prej orës10:00 deri në ora 15:00

TS 10/04 kV TS Atdhe Lohaj (kodi: 40000003261) prej orës10:00 deri në ora 15:00

TS 10/04 kV Alfa COM (kodi: 40000003270) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: Një pjesë e daljes e Ferizajt, rr. 2 Korriku, rr. DimitrieTucoviq, rr.Halim Spahia, rr. Remzi Hoxha, rr. Hysen Tërpeza, Rr, 25-3( një pjesë) dhe rr.Qamil Ilazi.

Arsyeja: Selektimi i kabllove të tensionit të mesëm.

19.01.2021
Punime në projekte investive

Ferizaj

1.

NS 110/35/10kV Ferizaj do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Qyteti  (kodi: 40000001) prej orës 09:00 13:00

Vendet: rrugët: Adrian Krasniqi, Agim Bajrami (një pjesë), Aleksandër Xhuvani (një pjesë), Ali Hadri (një pjesë), Avni Rrustemi, Dërvish Shaqa, Trepçës, Elhami Hasani, Fan Noli, Fshati Vjetër (magjistralja Kaçanik), Gursel e Bajram Sylejmanit, HasanPrishtina, Hasan Remniku, Iljaz Kodra, Isref Begolli, Kalabrisë (një pjesë), Kemajl Etemi (1 konsumatorë), lagjëja e Qiraxhive  (një pjesë), Magj. Ferizaj-Kaçanik, Magjistralja Ferizaj-Prishtinë, Migjeni, Milihat Ajeti, Mujadin Aliu  (një pjesë), Muskim Mulliqi  (një pjesë), Oso Kuka, Petar Koqiq, Rexhep Bislimi, Qiragji, Softaj, Tefik Idrizi, Tetovës, Tomas Mandela, Varosh, Vezir Jashari, Zenjullah Zejna, fshati Bibaj  (një pjesë) dhe Greme (1 konsumator).

Arsyeja: Energjizimi i kabllove të reja.

2.

NS 110/35/10kV Ferizaj  nga dalja 10 kV Rexhep Bislimi do të ndërprehen:

TS 10/0.4 kV Shen Jeronimi ( kodi: 40000003201) prej orës 09:00 -21:00

TS 10/0.4 kV f&a Inxhinjeringu ( kodi: 40000003206) prej orës09:00 -21:00

TS 10/0.4 kV Qendra e Kompetencës   ( kodi: 40000003247) prej orës 09:00 -21:00

TS 10/0.4 kV RE-ing  ( kodi: 40000003204) prej orës 09:00 -21:00

TS 10/0.4 kV Hasan Prishtina   ( kodi: 40000003205) prej orës09:00 -21:00

TS 10/0.4 kV Kisha Katolike II  ( kodi: 40000003209) prej orës09:00 -21:00

TS 10/0.4 kV Bibaj e re   ( kodi: 40000003202) prej orës 09:00 -21:00

TS 10/0.4 kV Pylltaria  ( kodi: 40000003203) prej orës 09:00 -21:00

TS 10/0.4 kV Fakulteti I shkencave  ( kodi: 40000004257) prej orës09:00 -21:00

Vendet: Rr. M25-3( një pjesë), bizneset komerciale, Kisha, Fakulteti i shkencave, Qendra e kompetencës.

Arsyeja: Energjizimi i kabllove të reja.

19.01.2021

Punime në projekte investive

Prishtinë

4.

TS 220/35/10kV Drenas do të ndërprehet:

TS 10/04 kV Gllobari 2 (Kodi: 16100028)  prej orës 12:00 deri në ora 17:00

Vendet: Gllobar dhe Tërrstenik.

Arsyeja: Energjizimi i trafostacionit të ri.

17.01.2021

Punime nga pala e tretë

Prishtinë

1.

TS 110/10(20)kV Prishtina 7 do të ndërprehet degëzimi  10kV (kodi: 19000035121, 123,122,011, 013, 016, 020, 028, 029, 097,098, 099, 100, 101, 105, 153, 247, 003, 004, 156, 161, 164, 237,039, 042, 044, 045, 047, 048, 037, 012, 043, 049, 104, 108, 109,113, 120, 129, 138, 146, 159, 162, 163, 240, 241, 245, 248, 249 dhe 264) prej orës 10:00 – 14:00.

Vendet: Veterniku, Valoni Petrol, Banesat, rruga përgjatëMagjistrales Prishtine – Ferizaj, Furra Kobake, Mer Com dhe Pezho.

Arsyeja: Zhvendosja e dy shtyllave të tensionit të mesëm sipaspëlqimit elektro-energjetik.

Ferizaj

1.

TS 110/35/10kV Lipjani do të ndërprehet:

Dalja 10kV Lipjan-Qendra 2 (Kodi: 41000019)  prej orës 08:00 deri në ora 09:00

Vendet: LipjanqQyteti n pjesë.

Arsyeja: Energjizimi i konsumatorëve të rinjtrafostacion.

2.

TS 110/35/10kV Lipjani do të ndërprehet:

Degëzimi  10 kV (Kodi: 41000006271,365,362,291,426,420)  prej orës 08:00  deri në ora 09:00

Vendet: TS Besa Komerc, TS Eurokosi Ylber Sllamniku, TS Gani Kadrija Budakova, TS Mustafë Gashi, TS Mustafë Gashi dhe Afërdita Gashi, TS Gëzim Sylejmani El-instal SHPK.

Arsyeja: Energjizimi i konsumatorëve të rinjtrafostacion.

Prizren

1.

Në NS 110/35/10kV Prizreni 1 do të ndërprehet:

Dalja 10kV Arbana (kodi: 30000001) nga ora 11:00 deri 13:00

Vendet: rrugët: 439 Besim Shala, 440 Dervish Salihu, 443 Brigada 126 (një pjesë), 444 Afrim Stajku (një pjesë), 445 Zef Skiroi, 446 Agim Bajrami (një pjesë), 447 Ajahidet, 448 Enver Buçaj (një pjesë), 451 Hysni Morina (një pjesë), 453 Justinjani, 454 KatarinaJosipi, 455 Mbreti Longar, 456 Mehmet Çunaj (një pjesë), 461 Gonxhe Bojaxhiu, 462 Qenë Qenaj, 463 Marko Boçari (një pjesë), 466 Zef Jubani, 479 Hajdar Shala, 61 Dedë Gjon Luli (një pjesë), 63 Gani Bajrami (një pjesë), 64 Gani Saramati (një pjesë), 66 Fadil Ferati (një pjesë), 68 Heshim Gashi (një pjesë), 70 Jusuf Balaj, 74 Muharrem Hoxha, Ferizajt (një pjesë) dhe Jeta e re (një pjesë).

Arsyeja: Zhvendosja e rrjetit 10 kV nga linja ajrore ekzistuese linjё kabllore nёntokёsore pronёn e S.Hodaj.

18.01.2021

Punime nga pala e tretë

Prishtinë

1.

TS 110/35/10kV Palaj do të ndërprehet:

Dalja 10KV Palaj (Kodi: 18024001) prej orës 11:00 deri në ora14:00.

Vendet: Mulliri Palaj, Hade-Miniera, Hade, Hamidi,  Lajthishtë, Kulla Sibovc, Sibovc te Kangjelët, Sibovc te Kelmendët, Shipitullë, Grabovc, Tr private te Mjekiqi, Bivolak te Saraqët, Plemetin-Xhemnicët dhe konsumatorët e fshatit Sibovc.

Arsyeja: Vendosja e shtyllës 12/1600 nën rrjetin ekzistues me te gjitha pajisjet përcjellëse.

Ferizaj

1.

TS 35/10kV Ferizaj I do të ndërprehet:

TS 10/04 kV Vizioni S Ndërtesa te Çerdhja (Kodi 40040002030) nga 09:00 deri në ora 17:00

Vendet: TS Vizioni S Ndërtesa te Çerdhja.

Arsyeja: Ndërrimi i ormanit të tensionit të ulët.

19.01.2021

Punime nga pala e tretë

Pejë

1.

TS 110/10kV Klina do të ndërprehet:

Dalja 10kV Gllareva (Kodi 52000009) nga ora 11:00 deri në ora 13:00

Vendet: Dresniku, shkolla, Benita kompani, Gllareva1, Veselajt2,3,4, Morinët 5 shkolla, Rixheva1 dhe 2, Stapanica 2, Zabërgja, Qabiqi1,2 dhe 3, Gllarevë Antena e Ipko-s, depo M. Jaha, Mirusha transport dhe Lagjja Buzhalla.

Arsyeja: Energjizimi i linjës nga shtylla 12/1600 deri te trafostacionit.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Kryetari i Rinisë Demokratike të Kosovës, Donjet Bislimi, pas takimit…