Njoftime nga KEDS për punimet në rrjet

08 mars 2021 | 18:13

09.03.2021

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Prishtinë

1.

TS 110/10(20)kV Prishtina 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Nr.6 Ibrahim Banushi (Kodi: 11000001) prej orës 11:00 – 11:10 si dhe nga ora 15:00 – 15:10

Vendet: rr.Ibrahim Banushi, rr.Elena Gjik dhe Shtëpia e Pleqëve.

TS.10/04 kV Ibrahim Banushi 1 (Kodi: 11000001001)  prej orës 11:00  deri në ora 15:10

Vendet: rr. Bajram Kelmendi.

Arsyeja: Ndërrimi i transformatorit të mbingarkuar.

Peja

1.

NS 110/10kV Klina do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Klina II  (Kodi: 52000004)  prej orës 10:00 deri në ora 12:00

Vendet: Pompa e benzines Xemajl Myrtaj,  Zajmi, Videja, Polca, Deiqi, Grabonica, Dollova , Drenovci, Poterq i Epërm, Poterq i Ulët, Dugujeva, Bokshiqi, Fabrika e bllokave “Boksh- Kosova” Bokshiq, Jagoda, Krushevë e Madhe, lagjet Palushaj dhe Dodaj, Budisalci, Rudica, Stupë, Trestenik dhe Lutogllavë.

Arsyeja: Dislokimi i linjës 10 kV.

 10.03.2021

Punime në projekte investive

 Prishtinë

 1.

TS 220/10kV Drenas  do të ndërprehet:

TS. 10/04 kV Llapushnik te Gashët (kodi: 16100005046 ) prej ores 08:00 deri në ora 17:00

Vendet: TS Llapushnik te Gashët.

Arsyeja: Kyçja e konsumatorëve në rrjetin e ri.

2.

Në TS 220/10kV Drenasi  do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Baicë Çikatovë (Kodi: 16100008) prej orës 08:00 – 09:00 dhe nga ora 16:00 – 17:00

Vendet: Gllobari, Vërboci,Tërsteniku, Çikatovë, Gllanasellë dhe Dobrosheci.

TS. 10/04 kV Gllanasell Nikaj (kodi: 16100008135) prej orës 08:00 deri në ora 17:00

Vendet: Gllanasellë- Nikaj.

Arsyeja: Ndërrimi i transformotorit dhe i ormanit 0.4kV.

10.03.2021

Punime nga palët e treta

Prishtinë

1.

NS 35/10kV Mazgiti do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Montingu-Bërnicë   (Kodi: 15019007)  prej orës 09:00 deri në ora 11:00

Vendet: Bërrnica, NSH Monting  dhe Noti.

Arsyeja: Vendosja e shkarkueseve për daljen e re, realizimi i tokëzimit dhe rregullimi i daljes ekzistuese tokësore.

 

Punimet në rrjet, linku: https://www.keds-energy.com/shq/punimet-ne-rrjet/njoftohu-per-punime-ne-rrjet/

Harta e punimeve në rrjet, linku: https://outage.keds-energy.com/Main.aspx?lan=al&trh=

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Me datë 8 mars 2021, pranë verarisë, Stone Castle në…