Njoftime nga KEDS për punimet në rrjet

12 prill 17:21

13.04.2021

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Prishtinë

1.

NS 110/10kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

TS 10/0.4 kV Matiçani 2 (kodi: 19000041005) prej orës 10:30 deri në ora 15:00

Vendet: Rr. Muharrem Fejza dhe rr. Arif Rama.

Arsyeja: Punime në rrjetin e tensionit të ulët.

2.

NS 110/10kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Hajvalia HHhhhh (kodi: 19000040 ) prej orës 12:00 deri në ora 15:00

Vendet: Hajvali Shkolla, Hajvali Policia, Hajvali Ulzat 1, Hajvali Ulzat 2 dhe Mili Hajvali.

Arsyeja: Punime në rrjetin e  tensionit të mesëm.

Ferizaj

1.

Nga  TS 110/35/10kV Bibaj do të ndërprehet:

NS 35/10kV Shtërpce  (kodi 400440) dhe pa tension mbesin të gjitha daljet 10kV dhe 2 dalje 35kV të HC Matkos Group (kodi 400442 dhe 400443) prej orës 10:00  deri në ora 12:00.

Vendet: Shtërpce dhe një pjesë e fshatit Berevcë, Brezovicë, Jazhincë, Sevcë, Vrbeshticë dhe Uikendicat, Fabrika në Shtërpce, Biti e Epërme, Biti e Poshtme, Brod, Drajkovc (një pjesë), Firajë, Gotovushë, Shushicë, Viqë, Narcisi, Molika në Brezovicë dhe Vikendicat në Sharr, Berevc dhe Brezovicë.

Pa tension mbesin: HC – Brezovicë – Matkos Group dhe HC –  Viçë –  Matkos Group.

Arsyeja: Demontimi i kozollës së dëmtuar dhe montimi i kozollës së re.

2.

NS 110/35/10kV Lipjan  do të ndërprehen:

Dalja 10 kV Bablaku  (Kodi:41000001) prej orës 10:00  – 11:30 .

Vendet: Rubovci, Kojska, ETC, Firma Luma, Gurthyesi Nuredin Kuzhani, Lagjja e Jeta e Re.

Arsyeja: Energjizimi i LP Bablaku Bizneset nga NS Ferizaji II.

3.

NS 35/10kV Ferizaj 2  do të ndërprehen:

Dalja 10 kV Bablaku –Bizneset  (Kodi:40041005) prej orës 10:00  – 11:30.

Vendet: Kazerma, Mineksi, FSK TS i ri dhe IRK-ja.

Arsyeja: Energjizimi i LP Bablaku bizneset nga NS Ferizaji II.

4.

NS 35/10kV Ferizaj 2  do të ndërprehen:

Dalja 10 kV Betoni   (Kodi:40041002) prej orës 10:00  – 11:30.

Vendet: rrugët: Bostonit, Brahim Ademi, Kadri Abazi; fshatrat: Bublic, Dramjak, Kosinë, Llojza, Lloshkobare, Saraisht dhe Slivovë.

Arsyeja: Energjizimi i LP Bablaku Bizneset nga NS Ferizaji II.

Mitrovicë

1.

NS 110/10kV Vushtria 2  do të ndërprehet Stabiliment te TS Bahri Kuqi  prej orës 10:00 – 14:00. Trafostacionet që do të mbesin pa tension:

TS  10/0.4 kV

Studime e Ulët-1(Rashicët)

(Kodi:

73000009012)

TS  10/0.4 kV

Karaqë

(Kodi:

73000009019)

TS  10/0.4 kV

Begaj (lagjja Kaqanolli-Tërstena)

(Kodi:

73000009029)

TS  10/0.4 kV

TSSH-Begaj Lagjja Hajra

(Kodi:

73000009032)

TS  10/0.4 kV

Studime e Epërme

(Kodi:

73000009013)

TS  10/0.4 kV

Studime e Epërme

(Kodi:

73000009011)

TS  10/0.4 kV

Studime e Ulët-3 (Gëerxhalitë)

(Kodi:

73000009014)

TS  10/0.4 kV

Sfaraqak i Epërm

(Kodi:

73000009015)

TS  10/0.4 kV

Gojbulë-1 (Serbët)

(Kodi:

73000009016)

TS  10/0.4 kV

TSSH-Lagjja Istrefi

(Kodi:

73000009031)

TS  10/0.4 kV

Gojbulë-2 (Serbët)

(Kodi:

73000009017)

TS  10/0.4 kV

Miraqë

(Kodi:

73000009018)

TS  10/0.4 kV

Skromë-1

(Kodi:

73000009021)

TS  10/0.4 kV

Shilovicë

(Kodi:

73000009020)

TS  10/0.4 kV

Skromë-2

(Kodi:

73000009022)

TS  10/0.4 kV

Bozhlan

(Kodi:

73000009023)

TS  10/0.4 kV

Gumnisht-1

(Kodi:

73000009024)

TS  10/0.4 kV

Gumnisht-2

(Kodi:

73000009025)

TS  10/0.4 kV

Korollovë

(Kodi:

73000009026)

TS  10/0.4 kV

Vesekovc

(Kodi:

73000009027)

TS  10/0.4 kV

HAXHA COMPANY SH.P.K.

(Kodi:

73000009030)

TS  10/0.4 kV

HAXHA COMPANY SH.P.K.

(Kodi:

73000009033)

 Vendet: Studime e Ulët, Karaqë, Begaj, Studime e Epërme, Sfaraqak, Gojbulë, Miraqë, Skromë, Shilovicë, Bozhlan, Korollë, Gumnisht dhe Veskovec.

Arsyeja: Kalimi i përçuesve në shtyllat e betonit në fshatin Gojbulë.

13.04.2021

Punime në projekte investive

Ferizaj

1.

TS 35/10kV Ferizaj I do të  ndërprehet Stabilimenti TS Ndertësa (Ejupi) .

Trafostacionet që do të mbesin pa tension:

TS 10/0.4kV TS Kinemaja (Muri  (Kodi: 40040004201) prej orës 09:00-16:00

TS 10/0.4kV TS Kinemaja e re – Keds  (Kodi: 40040004208) prej orës 09:00-16:00

TS 10/0.4kV TS Ndertesa (Ejupi)  (Kodi: 40040004027 prej orës 09:00-16:00

TS 10/0.4kV TS Kinemaja (Muri  (Kodi: 40040004020) prej orës 09:00-16:00

Vendet: Rr.Tony Blair, rr.12 Qershor dhe rr. Dëshmorët e kombit (një pjesë).

Arsyeja: Realizimi i lidhëseve 10 kV në pusetën pranë Stabilimentit TS”Kinemaja” sipas projektit investiv.

14.04.2021

                                                            Punime në projekte investive

 Prishtinë

 1.

TS 35/10kV Fushë- Kosova  do  të ndërprehet:

TS 10/04 kV  Gërgurët  (kodi: 15018018065) prej orës 09:00 deri në ora 16:00

Vendet: Lagjja Gërgurët.

Arsyeja: Ndërrimi i panelit te tensionit të ulët.

2.

TS 35/10kV Fushë- Kosova  do  të ndërprehet:

TS 10/04 kV  Bajqincët   (kodi: 15018018064 ) prej orës 09:00 deri në ora 16:00

Vendet: Lagjja Bajqincët.

Arsyeja: Energjizimi i daljeve të reja 0.4kV.

3.

TS 220 /10kV Drenas  do  të ndërprehet:

Dalja 10 kV Orllat  (kodi: 16100005) prej orës 08:00 deri në ora 17:00

Vendet: Zabeli i  Ulët, një pjesë  e Llapushnikut, Poterki dhe Llukovci.

Arsyeja: Demontimi i rrjetit të tensionit të mesëm.

4.

TS 220/35 /10kV Podujeva  do  të ndërprehet:

Dalja 10 kV Podujeva 4  (kodi: 14000004) prej orës 08:00 deri në ora 16:00

Vendet: rr.Zahir Pajaziti, Lagjja e Kuvajtit, afër Hotel Besiana.

Arsyeja: Vendosja e kabllos nën linjën ekzistuese.

14.04.2021

Punime nga palët e treta

Gjakovë

1.

TS 35/10 kV Gjakova 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV  Gjakova 3  (Kodi: 81000116) nga ora 09:00 – 09:30

Vendet: rrugët: Besim Bistrazhini, Dërgut Vokshi (1 konsumator), Dëshmorët e Lirisë, Elena Gjika, Gjon Bisaku, Gjon Nikoll Kazazi, Haki Taha, Hysni Dobruna (një pjesë), Ismail Qemali (një pjesë), Konferenca e Bunjajt, Konstandin Kristoforidhi, Lidhja e Prizrenit (2 konsumatorë), Martin Camaj, Migjeni (një pjesë), Mithat Frashëri, Shaban Polluzha, Yjet e Erenikut (një pjesë) dhe Yll Morina (2 konsumatorë).

Arsyeja: Shqyrtim i  kthinave  dhe kabllove furnizuese 10kV pasi që do ndërrohen.

Ferizaj

1.

TS 35/10 kV Ferizaj 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV  Sillosi  (Kodi:40041001 ) nga ora 10:00 – 14:00

Vendet: Rrugët: 1 Tetori (një pjesë), 28 Nëntori (një pjesë), Arsim Rexhepi, Bajram Kelmendi (një pjesë), Bilall Shala, Cen Dugolli, Driton Islami, e Reçakut, Ganimete Tërbeshi, Hasan Berisha (një pjesë), Magjistralja Ferizaj-Prishtinë (një pjesë), Metush Krasniqi (një pjesë), Ndre Mjeda (një pjesë), Nora Kelmendi (një pjesë) dhe fshatrat: Papaz, Pojatë, Rahovicë, Sazli, Softaj, Talinoc, (një pjesë), Talinoc i Jerlive (një pjesë) dhe Talinoc i Muhaxherëve (një pjesë).

Arsyeja: Energjizimi i sistemit hyrje/dalje, sipas pëlqimit elektro-energjetik.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Investimet nga Kina në disa shtete të Ballkanit Perëndimor nxisin…