Njoftime nga KEDS për punimet në rrjet

10 qershor 16:49

11.06.2021

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Pejë

1.

Nga TS 110/10kV Klina do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Gllareva (kodi: 52000009) prej orës 11:30 deri në ora 12:30

Vendet: Dresniku, shkolla, Benita kompani, Gllareva 1, Veselajt 2,3,4, Morinët 5 shkolla, Rixheva 1 dhe 2, Stapanica 2, Zabërgja, Çabiqi 1,2 dhe 3, Gllarevë Antena e Ipko-s, depo M. Jaha, Mirusha transport, Lagjja Buzhala.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

2.

Nga TS 110/10kV Klina do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Klina II (kodi: 52000004) prej orës 12:30 deri në ora 13:30

Vendet: Pompa e benzinës Xemajl Myrtaj, Zajmi, Videja, Polca, Deiqi, Grabonica, Dollova, Drenovci, Poterq i Epër, Poterq i Ulët, Dugujeva , Bokshiqi, Fabrika e bllokave “Boksh- Kosova” Bokshiq, Jagoda, Krushevë e Madhe,  lagjja Palushaj dhe Dodaj, Budisalci, Rudica, Stupë, Tërestenik dhe Lutogllavë.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

3.

Nga TS 110/10kV Klina do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Jashanica (kodi: 52000003) prej orës 13:30 deri në ora 14:30

Vendet: Pogragjë, Qupevë, Jellovc, Resnik, Jashanicë dhe Led Light Tehnology.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

 4.

Nga TS 110/10kV Klina do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Klinavci (kodi: 52000002) prej orës 14:30 deri në ora 15:30

Vendet: Klinavc, Gjurgjevik i Vogël, Kërnicë, Shtupel, Bingjë, Grapc, Leskoc, Krushevë e Vogël, Radulloc, Pataqan, Zllakuqan, Krushevë e Madhe, Ranoc, Berkovë dhe Rudicë.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

 5.

Nga TS 110/35/10 kV Peja 1 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Fusha e Pejës (kodi: 50000009) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: Bajraktarët, Kulla e Ministrit, Treboviq, Qunguri, Elsa, Nabërgjan, Lluga, LLabjan dhe Bllagaj.

Arsyeja: Montim i ndarësit linjor.

Gjakovë

 1.

Nga TS 35/10 kV Malisheva do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Spitali (TMK) (kodi: 82082003) prej orës 11:00 deri në ora 12:00

Vendet: Spitali i Qytetit dhe rr.608 Hamdi Berisha.

Arsyeja: Shqyrtimi I mbrojtjes rele.

2.

Nga TS 35/10 kV Malisheva do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Mirusha (kodi: 82082002) prej orës 12:00 deri në ora 13:00

Vendet: rr.603 Adem Jashari (1 konsumator), Rr.Imer Krasniqi (7 konsumatorë), Rr.605 Hamdi Berisha (1 konsumator), Rr.606 Pavarësia (1 konsumator), fshatrat: Bubël, Burim, Carallukë (3 konsumatorë), Damanek, Gurbardhë, Llapçevë, Lubizhdë, Lubizhdë e Malishevës, Lumnishtë, Mirushë, Mrasor, Panorc (një pjesë) dhe Turjakë.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

3.

Nga TS 35/10 kV Malisheva do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Caralluka (kodi: 82082001) prej orës 13:00 deri në ora 14:00

Vendet: rr.603 Adem Jashari (një pjesë), rr.605 Rilindja Kombëtare (1 konsumator), Rr.606 Pavarësia (1 konsumator), Rr.610 Hisni Mazreku (1 konsumator), fshatrat: Carallukë, Dragobil, Drenoc, Panorc, Shkarashnikë, Tërpezë e Poshtme, Vërmicë, Vërmicë e Malishevës.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

 4.

Nga TS 35/10 kV Malisheva do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Malisheva (kodi: 82082004) prej orës 14:00 deri në ora 15:00

Vendet: rrugët:535 Prof.Hamdi Berisha, 554 Viliam Voker, 601 Sheshi i Dëshmorëve, 602 Gjergj Kastrioti – Skendërbeu, 603 Adem Jashari, 604 Imer Krasniqi, 605 Rilindja Kombëtare, 606 Pavarësia, 608 Hamdi Berisha, 610 Hizri Mazreku, .611 Jahir Mazreku. 612 Viliam Voker, fshatrat: Burim, Carallukë (një pjesë), Dardania, Gërmizë, Lubizhdë (1 konsumator) dhe Senik (1 konsumator).

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

Gjilan

1.

Nga TS 110/10 kV Gjilani 5 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV J10 Bresalci 1 (TMK) (kodi: 63000010) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: : Bresalci, Koretishta, Poneshi, Parallova, Vërbica e Zhegovcit, Kishna Polja, Sllakovci, Zhegovci

Arsyeja: Ndërrimi i 3 shtyllave të kalbura të drurit të tensionit të mesëm në Vërbicë të Zhegovcit.

Prishtinë

 1.

Nga TS 35/10kV Mazgiti do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Milloshevë (TMK) (kodi: 15019005) prej orës 11:00 deri në ora 15:00

Vendet: Llazarevë, Raskova, Bakshi, Millosheva, Babimoci dhe Gracë.

Arsyeja: Ngritja e shtyllave 12m dhe premontimi i tyre.

Ferizaj

1.

Nga TS 35/10 KV Shtime do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Petrova (kodi: 41046002) prej orës 09:00 deri në ora 09:30

Vendet: rr. Ahmet Shtimja, Petrova, Reçaku (një pjesë) dhe  Mullopolci.

Arsyeja: Pastrimi i trasesë.

12.06.2021

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Ferizaj

1.

Nga TS 110/35/10kV Lipjani do të ndërprehet:

Dalja 10 kV QMI I (kodi: 41000011) prej orës 08:00 deri në ora 09:00

Vendet: Atlantik grup, Univerziteti Fama, Solid, Buqaj SH.P.K, Potera, Baki Automobil, Viva Fresh dhe  Hospital Kosova.

Arsyeja: Shtrëngimi i përçuesve tek Gorenja.

2.

Nga TS 110/35/10kV Lipjani do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Banulla (kodi: 41000012) prej orës 09:30 deri në ora 12:00

Vendet: Banullë, Gllogovci, Gomnasella, Llugagjija dhe Pojata.

Arsyeja: Bartja e përçuesve në shtyllën e re me konzollë.

3.

Nga TS 110/35/10kV Lipjani do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Burimi (kodi: 41048004) prej orës 12:00 deri në ora 14:30

Vendet: Burimi,  KFOR-i, Pompat e Ujit te Aeroportit.

Arsyeja: Bartja e përçuesve në shtyllën e re me konzollë.

12.06.2021

Punime nga palët e treta

Prishtinë

1.

Nga TS 35/10kV Mazgiti do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Shkabaj (kodi: 15019002) prej orës 10:00 deri në ora 11:00

Vendet: Shkabaj, Mazgiti- një pjesë, Obiliqi- një pjesë, Reforma dhe Al Petrol.

Arsyeja: Do të bëhen punime dhe shqyrtime në Transformatorin 10/0.4 kV i cili gjindet në oborrin e Nj.P. Shkabaj.

Punimet në rrjet, linku: https://www.keds-energy.com/shq/punimet-ne-rrjet/njoftohu-per-punime-ne-rrjet/

Harta e punimeve në rrjet, linku: https://outage.keds-energy.com/Main.aspx?lan=al&trh=

Fjalët Kyçe:

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Këngët në gjuhën shqipe janë dëgjuar anekënd botës duke marrë…