Njoftime nga KEDS për punimet në rrjet

30 korrik 17:48

31.07.2021

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Prishtinë

1.

Nga TS 35/10kV Koliqi do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Keqekoll-Hajkobill (Kodi: 14016004)  prej orës 09:00 deri në ora 09:30 dhe nga ora 15:30 deri 16:00

Vendet: Keqekolle, Prapashtice, Hajkobille, Dabishevc, Mutivode.

Degzimi  10 kV (Kodi: 14016004046, 047, 048, 049, 050)  prej orës 09:00 deri në ora 16:00

Vendet: Canovit , Bullovit, Pacovit.

Arsyeja: pastrimi i linjave 10 kV nga vegjetacioni,

2.

TS 35/10kV Mazgiti  do të ndërprehet:

Dalja 10kV  Milloshevë (Kodi: 15019005)  prej orës 11:00  deri ne ora 13:00

Vendet: Llazareva, Raskova, Bakshi, Millosheva, Babimoci dhe  Graca.

Arsyeja: premontimin e  shtylles 10KV ne  Babimofc

Pejë

1.

TS 110/10kV Deçani do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Isniqi (Kodi: 53000008)  prej orës 11:00 deri ne ora 14:00

Vendet: Ahmetgjekajt.Tishukajt.Mehmetaj, Mulajt, Kuklec, Osadautaj.Tahirsylaj, Rexhametaj, Osmanajt

Arsyeja : Vendosja e një shtylle 12m në oborr të shkollës Isniq degëzimi për trafo Tishukaj

Ferizaj

1.

Nga TS 35/10kV Badovci do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Janjeva (Kodi: 10014011)  prej orës 09:00  deri ne ora 13:00

Vendet: Janjeva,Shashkovci,Akllapi,Terbuvci Gushterica e eperme Shushica.

Arsyeja: Bartja e përçuesve me konzolla nga shtyllat e thyera në shtyllat e reja

2.

TS 35/10kV Ferizaj III do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Jezerci (Kodi: 40042003) prej orës 10:00  deri ne ora 11:30

Vendet: Manastirc,Nerodime e ulët dhe e epërme,Balaj,Jezerc dhe bizniset private.  

Arsyeja: Ngritja e shtylles 12/1000 dhe bartja e rrjetit ne shtyll te re sipas projektit:TS-Blindë-Ura-Ferizaj.

Gjakovë

1.

TS 35/10 kV Malisheva: do të ndërprehet:

Dalja 10kV Bellanica (Kodi: 82082005) prej orës 08:00 deri në ora 09:30

Vendet: Rr.605 Rilindja Kombëtare (1 konsumatorë), Rr.608 Hamdi Berisha (1 konsumatorë), fshatrat: Balincë, Bardhë, Bellanicë, Javor, Lladroc, Lladroviç, Lubizhdë, Lluzhnic, Ngucat, Senik, Temeqinë.

Arsyeja: Ndrrimi i konzolles TM.

31.07.2021

Punime nga palët e treta

Mitrovicë.

1.

Nga TS 110/10(20) kV Skenderaj do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Qyteti II (kodi: 74000010) prej ores 12:00-12:30 dhe nga ora 15:30-16:00

Vendet: Shkolla Teknike, Morava (Fidanishte), Afrim Durmishi, Shkolla Norvegjeze, Rukolli, Banesat te Komuna, Kuvendi Komunal, Rr. 28 Nëntori, Bekim Berisha Abeja, Harun Beka, Isa Boletini, Deshmort e Kombit, Osman Geci, Ali Gashi

Arsyeja: Krijimi i kushteve të punes pa tension, manipulim me ndarsa TM
2.

Nga TS 110/10(20) kV Skenderaj do të ndërprehet:

TS 10/04 kV TS Ujësjellsi (kodi: 74000010012) prej ores 12:00 deri në ora 16:00

Vendet: Ujësjellsi

Arsyeja: Realizimi i sistemit Hyrje/Dalje TM, sipas PEE

01.08.2021

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Ferizaj

1.

TS  35/10kV Shtime do të ndërprehet:

Degëzimi 10 kV (Kodi: 41046004127, 052, 051, 053, 054, 055, 056, 057, 093, 110)  prej orës 08:00 deri në ora 12:00

Vendet: GURI COMPANY, Ranca, Asllani, Topilla I,II,II, Devetak, Llanishti, Reshanët-Grajqevc,  GURI Asllan Bilalli

Arsyeja: Kontrollimi I TS-ve ,lëshuesve katodik dhe pastrimi i trases, shtrëngimi i përçuesve.

02.08.2021

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Prishtinë

1

TS 35/10kV Badovci do të ndërprehet:

Dalja 10kV Mramor-Slivovë  (Kodi: 10014001 ) prej orës 09:00 deri në ora12:00 dhe nga ora 13:00 deri 16:00

Vendet:. Mramori, Slivova, Brusi, Busia, Zllasha, Viti e Marevcit, Mareci .

Arsyeja: Pastrimi i linjave 10 kV nga vegjetacioni,

Mitrovicë

1.

Nga TS 35/10kV Shupkovci I do të ndërprehet:

LP 10kV Betonjerka (Kodi:70000104Sitni)  prej orës 11:00 deri në ora 12:00

Vendet: Pjesa nga stacioni hekurudhor dhe lagjja Sitnica.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele

2.

TS 35/10 kV Shupkovci I do të ndërprehet:

Dalja 10kV Sitnica (Kodi 70000103) nga ora 12:00 deri në 13:00

Vendet: Qnderen e Qytetit

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

3.

Nga TS 35/10kV Shupkovci I do të ndërprehet:

LP 10kV Parku i Biznesit (Kodi: 70000105 )  prej orës 13:00 deri në ora 14:00

Vendet: ETC,Emona City,Fabrika e pjimeve,Çarli,Parku i Biznesit,Terminali,Furra,,Zyra administrative e veriut.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

02.08.2021

Punime në projekte investive

Prishtinë

1.

 NS 35/10 kV Parku i Biznesit do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV TS Zabeli i ultë te shkolla me (kod: 16100005038) nga ora 09:00 deri 17:00

Vendet: Fsh Zabel I Ulet

Arsyeja e çkyçjes:  kyqja e konsumatoreve ne rrjetin e ri. 

Ferizaj

1.

Nga NS 35/10 kV Ferizaji I do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV TS Naim Frashëri Ndërtes me kod: 40041037189 nga ora 09:30 deri 17:00

Vendet: Rrugët: Naim Frashëri, Besim Fazliu një pjesë dhe Nazmi Ukësmajli një pjesë.

Arsyeja e çkyçjes:  Energjizimi i TS-it te ri, dhe bartja e kabllove 0.4 kV nga TS i vjeter ne TS e ri.

2.

Nga NS 35/10 kV Ferizaji I do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV TS ” E.Duraku  – I – ” ( MBTS) me kod: 40040002004 nga ora 09:30 deri 17:00

Vendet: Rrugët: Halil Ademaj një pjesë, Naim Frashëri një pjesë, Ahmet Kaqiku një pjesë dhe Emin Duraku një pjesë.

Arsyeja e çkyçjes:  Energjizimi i TS-it te ri, dhe bartja e kabllove 0.4 kV nga TS i vjeter ne TS e ri.

03.08.2021
Punime në projekte investive

Prishtinë

1.

 NS 35/10 kV Parku i Biznesit do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV TS Zabeli i ultë te shkolla me (kod: 16100005038) nga ora 09:00 deri 17:00

Vendet: Fsh Zabel I Ulet

Arsyeja e çkyçjes:  kyqja e konsumatoreve ne rrjetin e ri

 

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Kryetari i AAK-së Ramush Haradinaj ka vizituar familjarët e viktimave…