Njoftime nga KEDS për punimet në rrjet

21 nëntor 17:18

22.11.2019

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Ferizaj

1.

Në NS 35/10  kV Ferizaj 3  do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Jezerci (Kodi:40042003) prej orës 10:00 – 16:00

Vendet: Manastirc, Nerodime e Ulët dhe e Epërme, Balaj, Jezerc dhe bizniset private.

Arsyeja e nderprerjes: Pastrim traseje, ndërrim shtyllash, izolatorësh, të shkarkuesve katodik dhe kontrollim për vaj i transformatorëve.

Gjakovë

1.

Në NS 110/35/10  kV Rahoveci  do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Shkoza (Kodi:82000009) prej orës 10:00 – 16:00

Vendet: CONDOR  SH.P.K., ” KOSOVA-PACK ” SH.P.K., MULLIRI NPT”VETONI”,ODS-METAL, ” GENDER ” SH.P.K., N.T.SH,,PISTA”, Rr.486 Xhelal Hajda-Toni, Rr.497 Shkelzen Krasniqi, Rr.498 Xhevat e Alajdin Elshani.

Arsyeja e ndërprerjes: Pastrimi i trasesë nga drunjët dhe ndërrimi  i shtyllës së tensionit të mesëm në Rahovec.

Gjilan

1.

Në NS 35/10  kV Artana  do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Slivova (Kodi:60024003) prej orës 10:00 – 16:00

Vendet: Bostoni, Turiqevci, Vllasali, Izvori, Koznica, Svarqaku, Prekoci, Manishinca, Zebinca, Vuqaku, Llabjani, Llajshevci, Dragovci, Kukavica dhe Gulmivoda.

Arsyeja e ndërprerjes: Pastrimi i trasesë dhe mirëmbajtje preventive, ndërrimi i shtyllave, izolatorëve dhe shtrëngimi i përçuesve.

2.

NS 110/10 kV Kamenica do të ndërprehet:

Dalja 10kV Muqiverrci (Kodi:62000011) prej orës 11:00 -13:30

Vendet: Berivojcë, Qarrakofc, Dajkovc, Shipashnicë e Ulët, Muçivërc, Rogoçicë, Novosellë, Karaçevë e Ulët dhe e Epërme.

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimi i transformatorit.

Mitrovicë

1.

Në NS 110/10  kV Vushtria 2  do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Martiraj  (Kodi:73000009) prej orës 10:00 – 16:00

Vendet: Bahri Kuqi, Bajram Imeri, Gojbule, Studime, Sfaraqak, Skrome, Bozhlan, Gumnishte dhe Begaj.

Arsyeja e ndërprerjes: Pastrimi i trasesë dhe mirëmbajtje preventive, ndërrimi i shtyllave, izolatorëve dhe shtrëngimi i përçuesve.

Pejë

1.

Në NS 35/10  kV Gurakoc  do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Zallqi  (Kodi:50052003) prej orës 10:00 – 16:00

Vendet: Gurakoc Musollët, Gurakoc, Prekalle, Trubohoc, Zabllaq, Zallqi, Shalonovice, Osojan, Tupeq, Bllagaq dhe Dreja.

Arsyeja e nderprerjes: Pastrim traseje, ndërrim  i shtyllave dhe izolatorëve.

Prizren

1.

Në NS 110/35/10  kV Theranda   do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Mamusha (Kodi:32000006) prej orës 10:00 – 16:00

Vendet: Leshan, Tërrnjë, Neprebishtë, Mamushë, Zojzë, Medvec, Sërbicë e Ulët, afariste: Mulliri Rizam, Mulliri i Ri dhe Mulliri Xhevdet Mazrreku.

Arsyeja e nderprerjes: Pastrim traseje.

23.11.2019

Punime sipas projekteve investive

Prishtinë

1.

TS 220/35/10(20)kV Podujeva do të ndërprehet:

Dalja 10kV Podujeva 5 (Kodi: 14000005) prej orës 09:00 -15:00

Vendet: Qyteti- një pjesë, Polonica, Lagjja Hoxheviq dhe Ballovci.

Arsyeja e ndërprerjes: Energjizimi i TS 10/0.4 kV Haxhovit 3 në kuadër të projektit LOT  9.

2.

NS 35/10 kV Besi (Kodi:100130) do të ketë ndërprerje prej orës 10:00-16:00

Vendet: Prugovci-1(te Villa Natyra Verbovct Lupqin e Poshtem Vranidollin Tenezhdollin, Kazerma e FSK-së në Vranidoll, Barilevë Lecët,Te kanali Besi, Leban te baza 1, Prugovc Extra Dragusha, Leban Dobratiqët, Besi Ambulanca 1, Rimanishta, Betonjerka private Lebanë, Objekti privat Deshishku, Zenit, Jaha Company, Prugovc Zuqollët dhe Iber Lepenci.

Arsyeja e ndërprerjes: Testimi i Skadës.

23.11.2019

Punime me kërkesën e palëve te treta

Mitrovicë

1.

Ne NS 110/10 kV Vushtria 2 do te ndërprehet:

TS 10/0.4 kV Nr5 (Kodi:73000002002) prej orës 10:00-13:00

Vendet: Një pjesë e Vushtrisë, rr. Bajram Curri, rr. Isa Boletini.

Arsyeja e ndërprerjes: Kyçja e trafostacionit.                                                                                                                           .

Ferizaj

1.

NS 110/35/10 kV Lipjan do të ndërprehet:

Dalja 10kV Konjuhi (Kodi:41000004) prej orës 11:00 -14:00

Vendet: Lipjan (një pjesë), Konjuhi, një pjesë e Banullës, bizneset përgjatë Magjistrales Prishtinë – Ferizaj.

Arsyeja e ndërprerjes: Furnizimi i objektit me energji elektrike.

Fjalët Kyçe:

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Emërimi i Jose Mourinhos në krye të Tottenhamit ka bërë…