Njoftime nga KEDS për punimet në rrjet

20 janar 17:33

21.01.2020

Punime të domosdoshme per siguri te sistemit

Prishtinë

1.

 NS 220/10 kV Drenas do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Drenasi 1 ( (Kodi: 16021001) prej orës 11:00-11:15 dhe 15:00-15:15

Vendet: Te Soliterat, Posta, Te shtëpia e shëndetit, Muratori 2000, Kullla com dhe Shtëpiza 2(Rukolli).

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimi i  ormanit 0,4 kV  1000kVA .

2.

 NS 220/10 kV Drenas do të ndërprehet:

TS 10/0.4 kV Posta  ( (Kodi: 16021001002) prej orës 11:00-15:15

Vendet: Posta dhe konsumatorët nga ky trafostacion.

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimi i ormanit 0,4 kV  1000kVA.

Pejë

1.

 NS 110/10 kV Istog do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Dubrava ( (Kodi: 54000006) prej orës 12:30-13:30

Vendet: Dubravë, Kovragë, Serbobran, Llukac i thatë, Veriq, Kërrninë, Padalishtë, Shushicë, Rakosh, Uqë, Suhogerll dhe Cerkolez.

Arsyeja e ndërprerjes: Rregullimi i motorit dhe ndarësit të tokëzimit.

22.01.2020

Punime në projekte investive

Ferizaj

1.

 NS 35/10 kV Ferizaj 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Sillosi( (Kodi: 40041001) prej orës 10:00-15:00

Vendet: Ferizaji një pjesë, Talinovci i Muhaxherëve, Sazlia, Papazi, Pojata, Rahovica, Softaj, Fusha e Madhe.

Arsyeja e ndërprerjes: Punime në projektin “Sillosi” Lot 28, për montimin e shtyllave nën tension sipas projektit.

2.

 NS 35/10 kV Ferizaj 2 do të ndërprehet:

TS 10/0.4 kV Nexhmedin Qerkini 1( (Kodi: 40041004246) prej orës 10:00-15:00

Vendet: Konsumatorët  që furnizohen nga ky trafostacion.

Arsyeja e ndërprerjes: Zhvendosja e ormanit të tensionit të ulët 0.4kV.

3.

 NS 35/10 kV Ferizaj 2 do të ndërprehet:

TS 10/0.4 kV Nexhmedin Qerkini 2( (Kodi: 40041004266) prej orës 10:00-15:00

Vendet: Konsumatorët qe furnizohen nga ky trafostacion.

Arsyeja e ndërprerjes: Zhvendosja e ormanit të tensionit të ulët 0.4kV.

4.

 NS 35/10 kV Ferizaj 1 do të ndërprehet:

TS 10/0.4 kv Stadioni ( (Kodi: 40040004024) prej orës 09:00-21:00

Vendet: Rr.Skënderbeu( një pjesë),rr.Bekim Osmani, rr.Madeline Albright, rr.Dibra, rr.Lulzim Guta.

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimi i transformatorit 250 kVA.

5.

 NS 35/10 kV Ferizaj 1 do të ndërprehet:

TS 10/0.4 kv Z.Hajdini  ( (Kodi: 40040004023) prej orës 09:00-21:00

Vendet: Rr.Skenderbeu( një pjesë), rr.Ahmet Hoxha, dhe rr.Hivzi Sulejmani.

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimi i transformatorit 250 kVA

6.

 NS 35/10 kV Ferizaj 1 do të ndërprehet:

TS 10/0.4 kv Ndertesa te stadioni  ( (Kodi: 40040004029) prej orës 09:00-21:00

Vendet: rr.Skënderbeu( një pjesë) dhe rr. Bekim Osmani (një pjesë).

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimi i transformatorit 250 kVA.

7.

 NS 35/10 kV Ferizaj 1 do të ndërprehet:

TS 10/0.4 kV Kinemaja e re ( (Kodi: 4004000201) prej orës 09:00-21:00

Vendet: rr.Skënderbeu (një pjesë),rr. 12 Qershori, rr. Jamie Shea, rr.Dëshmorët e kombit (një pjesë).

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimi i transformatorit 250 kVA.

Peja

1.

 NS 110/10 kV Deçan do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Ledinat ( (Kodi: 53000001) prej orës 10:00-10:40

Vendet: Gramaqeli, Belegu, Baballoqi, Dubrava, Irzniqi, Ledinat dhe Prokolluku.

Arsyeja e ndërprerjes: Shkëputja e përçuesve nga  linja e vjetër  dhe demontimi.

22.01.2020

Punime nga palët e treta

Gjakovë

1.

 NS 35/10 kV Malisheva  do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Caralluka ( (Kodi: 82082001) prej orës 11:00-14:00

Vendet: rr.603 Adem Jashari (një pjesë), Rr.605 Rilindja Kombëtare (1 konsumator), rr.606 Pavarësia (1 konsumator), rr.610 Hisni Mazreku (1 konsumator), fshatrat: Carallukë, Dragobil, Drenoc, Panorc, Shkarashnikë, Tërpezë e Poshtme, Vërmicë dhe Vërmicë e Malishevës.

Arsyeja e ndërprerjes: Demontimi i linjës 10 kV.

Mitrovicë

1.

 NS 110/10 kV Skenderaj  do të ndërprehet:

Stabilimenti Vitak-Dalja 10 kV Runiku ( (Kodi:74000005) prej orës 09:00-16:00

Vendet: Vitak, Kosterc, Izbice, Leqinë, Runik, Qitak, Pemishtë, Suvo Grlo dhe Radishevë.

Arsyeja e ndërprerjes: Pastrimi i fushave elektrike të tensionit të vjetër egzistues dhe ndërrimi i izolatorëve dhe tokëzimit.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Kryetarja e Alternativës, Mimioza Kusari Lila mos arritjen e koalicionit…