Njoftime nga KEDS për punimet në rrjet

02 qershor 17:55

03.06.2020

Punime të domosdoshme për sigurinë e  sistemit 

Prishtina 

1.

Në NS 110/10(20)kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

NS 10/0.4 kV Fabrika e Kasetave 1 (Kodi: 19000039085) prej orës 11:00 deri në ora 15:00

Vendet: Një pjesë e rrugës Nekibe Kelmendi.

Arsyeja: Punime në rrjetin e tensionit të ulët.

2.

NS 110/10(kV Prishtina 5 do të ndërprehet:

NS 0/4kV Kulla Bardhosh 2 (Kodi: 13000002015) prej orës 10:30 deri në ora 15:00

Vendet: Një pjesë e Bardhoshit (Bardhoshi 2).

Arsyeja: Punime ne Projektin Instalimi i trafostacionit të ri në NS Bardhoshi-3, vendosja e shtyllave të betonit dhe instalimi i kabllos ABC.

Gjakovë

1.

Në NS 35/10(20)kV Gjakova I do të ndërprehet:

Dalja 10kV Skivjani (Kodi: 80080009) prej orës 10:00deri në ora 14:00

Vendet: Bitesh, Dobrixhë, Dujakë, Firajë, Hereç, Jasiq, Novosellë e Epërme, Novosellë e Poshtme, Osek Hilë (një pjesë), Osek Pashë, Plançor dhe Skivjan.

Arsyeja: Përforcimi i përçuesve në degëzimin Novosellë- Bitesh.

Gjilan

1.

Në NS 35/10 kV Lladovë do të ndërprehet:

Dalja 10kV Parteshi (Kodi: 61066004) prej orës 10:00deri në ora 14:00

Vendet: Parteshi, Budrika e Poshtme, Budrikë e Eperme, Nesale, Cerrnica, Gumnishta dhe Vrapqiqi.

Arsyeja: Montimi i ndarësit linjor 10(20) kV- degëzimi i Budrigës.

Mitrovicë

1.

Në NS 110/10 kV Mitrovicë 2 do të ndërprehet:

Dalja 10kV Shipoli( Kodi: 70000001) prej orës 10:00deri në ora 14:00

Vendet: fshatrat: Shipol, Vaganicë, Vernicë dhe Pirq.

Arsyeja: Përforcimi i përçuesve dhe ndërrim i izolatorëve.

Pejë

1.

Në NS 110/10 kV Deçani  do të ndërprehet:

Dalja 10kV Barani(Kodi: 53000002) prej orës 10:00deri në ora 14:00

Vendet: Berani, Prapaqani, Bërliqi, Krushevci i Ri, Rashiqi, Gjocajt, Turjaka e Ulët, Vranoci i Madh, Vranoci i Vogël, Barani i Ulët, Qallapeku, Kusoriqi, Llugagjitë dhe Buqani.

Arsyeja: Vendosje e shtyllës dhe montim i ndarë linjor 10(20)kV.

Prizren

1.

NS 35/10kV Piranë do të ndërprehet:

Dalja 10kV Komuna Mamushë (Kodi: 30034005) prej orës 11:00 deri në ora 14:00

Vendet: Mamusha, Rizam Mulliri, Riza Holding, Serbica e Ulët, Serbica e Ulët II, Lagjja Medvec dhe Pompat e Ujit.

Arsyeja: Ndërrimi i shtyllave të vjetruara të  tensionit të mesëm në Mamushë afër Vorrezave.

04.06.2020

Punime nga palët e treta

Prishtinë

1.

NS 110/10kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV Lagja e Spitalit 1 (Kodi:19000025011)prej orës 11:00 deri në ora 15:00

Vendet: një pjesë e rr. Ernest Koliqi, një pjesë e rr. Prekazi dhe rr. Ahmet Gashi.

Arsyeja: Zhvendosja e rrjetit 0.4kV për konsumatorin Nic Albioni.

Ferizaj

 1.

NS 110/35/10kV Lipjani do të ndërprehet:

Dalja 10kV Zona Industriale (Kodi: 41000009) në kthinën TS Ramiz Gashi Relux prej orës 12:00 deri në ora 12:30

Vendet: Elnor Furniture, Potera BB, Tunin service, Lisi M, Gas Auto General Service, Averex shpk,

Arsyeja: Vendosja e shtyllës 12/1000, sipas pëlqimit elektro-energjetik. 

Prizren

1.

NS 35/10kV Prizren III do të ndërprehet:

Dalja 10kV Skënderbeu (Kodi: 300320006) prej orës14:00-14:10 dhe 15:50-16:00

Vendet: Një pjesë e rr.Brigada 125 dhe një pjesë e rr.Bekim Berisha-Abeja, rr. Jusuf Gërvalla, Tregu i Gjelbër dhe  Policia e trafikut.

NS 10/0.4kV  Shtjefen Gjeqovi (Kodi: 300320022005)prej orës 14:00 deri në ora 16:00

Vendet:rrugët: Ejup Statovci, Besim Muqaj dhe Remzi Ademaj.

Arsyeja: Realizimi i punimeve sipas zgjidhjes teknike.

04.06.2020

Punime në projekte investive 

Prishtinë

1.

NS 35/10(20)kV Badovci (Kodi: 100140)  do të kete ndërprerje totale:

prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: Mramori, Slivova, Brusi, Busia, Zllasha, Viti e Marevcit, Mareci, Hajvalia, Graçanicë, Padalishtë, Te mbeturinat, Ibër Lepenci dhe Lindja, Janjeva, Shashkovci, Akllapi, Tërbuvci Gushterica e Epërme Shushica.

Arsyeja: Instalimi i sistemit SCADA-s, faza 3.

2.

Në NS 110/35/10 kV Prishtina 1 do të ndërprehet:

NS 10/0.4 kV Posta  (Kodi:1000001098) prej orës 09:00 deri me 18:00

Vendet: Posta.

Arsyeja: Vendosja e kabllove të reja në kthina, punimi i kokave dhe vendosja e shinave.

3.

Në NS 110/35/10 kV Prishtina 1 do të ndërprehet:

NS 10/0.4 kV Tregtia-Betonjerka   (Kodi:1000004094)prej orës 09:00 deri me 18:00

Vendet: Tregtia Betonjerka.

Arsyeja: Vendosja e kabllove të reja në kthina, punimi i kokave dhe vendosja e shinave.

4.

Në NS 110/35/10 kV Prishtina 1 do të ndërprehet:

NS 10/0.4 kV KQZ&AVUK (Kodi:1000004036) prej orës 09:00 deri me 18:00

Vendet: KQZ & AVK.

Arsyeja: Vendosja e kabllove të reja në kthina, punimin e kokave dhe vendosja e shinave.

5.

Në NS 35/10 kV Drenasi do të ndërprehet:

NS 10/0.4 kV Xhokajt-Tërestenik  (Kodi:16021008151) prej  08:00 09:00  dhe 16:00-17:00

Vendet: Lagjja e Xhokajve në Trestenik.

Arsyeja: Dislokimi i Transformatorit nga TS10/0.4kV ekzistues në lokacionin e ri.

Pejë

1.

NS 110/10kV Deçani do të ndërprehet:

Dalja 10kV Lluka(Kodi: 53000009) prej orës 08:00deri në ora 17:00

Vendet: Lluka e Epërme 1, Muçaj- Llukë.      

Arsyeja: Demontimi i rrjetit të vjetër dhe dislokimi  në shtyllat e reja.

Fjalët Kyçe:

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Ministria e Shëndetësisë përmes një komunikate ka dhënë versionin e…