Njoftime nga KEDS për punimet në rrjet datë 10.12.2019

07 dhjetor 15:45

Punime në projekte investive

Prishtinë

1.

Në  TS 110/ 35/10kV Prishtia 1  do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Nr J21 -Apollonia  (Kodi:10000013)  prej orës 09:00-21:00.

Vendet: Agani, Emajliku, Universiteti AAB, Agron Gashi “Fabrika e Xhamit, Shtypshkronja Dinor, Cima SHPK, NTP Tregtia Apollonia, Adriatik Azemi- Britani homes, Alban Osmani-Britani Homes, Grajqevcët, Tregtia Bedri Prishtina,Tregtia Novosella, Lulzim Tafa-Model Sllovenia, Tregtia, Tregtia-Apollonia dhe  Arditi Group.

Vëretje:

Me ndërprerjen e daljes 10 kV Nr 21 Apollonia janë të lidhur këto trafostacione, që furnizohen nga Dalja 10 kV Apollonia (Kodi:15018015)  nga TS 35/10 kV Fushë-Kosova që do mbesin pa furnizim: Kodi: 15018015237;  Kodi: 15018015236;  Kodi: 15018015231;  Kodi: 15018015188;  Kodi: 15018015248;  Kodi: 15018015140;  Kodi: 15018015134;  Kodi: 15018015148;Kodi: 15018015149;Kodi: 15018015179;Kodi: 15018015221; Kodi: 15018015251

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimi i RMU-ve.

Ferizaj

1.

Në  TS 35/10kV Ferizaj 2  do të ndërprehet:

TS 10/0.4 kV Elkosi ( Kodi: 40041004097)  prej orës 09:00-21:00

TS Elkos Group  ( Kodi: 40041004237) prej orës 09:00-21:00

TS  Ahmet Kaqiku ( Kodi :40041004264)  prej orës 09:00-21:00

TS  Viva Fresh ( Kodi :40041004238)  prej orës 09:00-21:00

TS Kombinati I drurit (Kodi: 40041004096)  prej orës 09:00-21:00

TS Kombinati I drurit (Kodi: 40041004086)  prej orës 09:00-21:00

TS  Ahmet Kaqiku ( Kodi :40041004263)  prej orës 09:00-21:00

Vendet: TS Elkosi, TS Elkos Group, TS Viva Fresh, TS Kombinati I Drurit, dhe Rr. Drion Triton.                                                                                                                                                   

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimi i RMU-ve.

2.

Në  TS 35/10kV Ferizaj 3  do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Nikadini  (Kodi:40042007)  prej orës 09:00-21:00.

Vendet: rr. Riza Matoshi, Imri Halili Nikadinin, rr.Varoshi,Qiraxhitë.

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimi i RMU-ve.

3.

Në  TS 35/10kV Ferizaj 4  do të ndërprehet:

TS 10/0.4 kV Shpk Bardhyl Ajvazi( Kodi: 4000004260)  prej orës 09:00-21:00

TS 10/0.4 kV TS Eskavatori ( Kodi: 4000004221)  prej orës 09:00-21:00

TS 10/0.4 kV  Muhabi Berisha ( Kodi :40000004222)  prej orës 09:00-21:00

TS 10/0.4 kV  Dogani ( Kodi :40000004227)  prej orës 09:00-21:00

TS 10/0.4 kV  Mekatyp -KS ( Kodi :40000004223)  prej orës 09:00-21:00

TS 10/0.4 kV Stab. Shperndares 1 ( Kodi :40000004218)  prej orës 09:00-21:00

TS 10/0.4 kV Viva R.Bajrami ( Kodi :40000004231)  prej orës 09:00-21:00

TS 10/0.4 kV V.Gervalla 2 ( Kodi :40000004219)  prej orës 09:00-21:00

TS 10/0.4 kV Guri 1 ( Kodi :40000004230)  prej orës 09:00-21:00

TS 10/0.4 kV Kadri Zeka ( Kodi :40000004220)  prej orës 09:00-21:00

TS 10/0.4 kV 28 Nëntori ( Kodi :40000004243)  prej orës 09:00-21:00

TS 10/0.4 kV 28 Nentori e re ( Kodi :40000004252)  prej orës 09:00-21:00

TS 10/0.4 kV 28 Nëntori blinda ( Kodi :40000004242)  prej orës 09:00-21:00

TS 10/0.4 kV Lagj e re 1 ( Kodi :40000004236)  prej orës 09:00-21:00

TS 10/0.4 kV Fitorja ( Kodi :40000004240)  prej orës 09:00-21:00

TS 10/0.4 kV Fazli Sojeva  ( Kodi :40000004238)  prej orës 09:00-21:00

TS 10/0.4 kV Trestenikët  ( Kodi :40000004241)  prej orës 09:00-21:00

TS 10/0.4 kV Lagja e re 3  ( Kodi :40000004239)  prej orës 09:00-21:00

TS 10/0.4 kV Lagja e re 2  ( Kodi :40000004237)  prej orës 09:00-21:00

Vendet: Vëllezërit Gërvalla, Magjistralja Prishtine-Shkup (pjesa prej Bau Marketit), 28 Nëntori, Astrit Bytyqi, Haki Braha, Emin Duraku (një pjese), rruga e Talinovcit dhe Lagjja e Re.

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimi i RMU-ve.

Fjalët Kyçe:

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Sipas paralajmerimeve nga Ministria e Arsimit e Republikës së Shqipërisë,…