Njoftimet nga KEDS për punimet në rrjet

08 prill 16:07

09.04.2020

Punime me projekte investive

Prishtinë

1.

TS 110/10kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

Dalja  10 Kv Lagje Spitalit 4/1 (Kodi: 19000038) prej orës 05:00 08:00

Vendet: Lagjeja e Spitalit 4/1, Lagjeja e Spitalit 4/2, NNP Guri, Shkolla, Burimi Comerce 2, Standard, VG Construction, Bajram Hoxha, Chelsea Point .

Arsyeja : Kyçja e transformatorit të ri.

10.04.2020

Punime me projekte investive

Peja

1.

TS 110/10kV Deçani  do të ndërprehet:

Dalja  10 Kv Lluka (Kodi: 53000009) prej orës 07:10 07:30  dhe 17:00 – 17:20

Vendet: Lluka e Epërme 1, Muçaj- Llukë.

Arsyeja : Demonitimi i rrjetit të vjeter, dislokimi në shtyllat e reja.

2.

TS 110/10kV Deçani  do të ndërprehet:

Degzimi  10 Kv Deçan-Lluk (Kodi: 53000003010,011,013,014,018) prej orës 07:10 07:30 dhe 17:00 – 17:20

Vendet: Fshatrat: Carrabreg i epërm, Carrabreg i ulët, Carrabreg dhe Lloqan

Arsyeja : Demonitimi i rrjetit të vjeter, dislokimi në shtyllat e reja.

3.

TS 110/10kV Deçani  do të ndërprehet:

TS  10/0.4 Kv Spitali (Kodi: 53000003009) prej orës 07:10 17:20

Vendet: Ambullanta Adem Ukë Haxhaj.

Arsyeja : Demonitimi I rrjetit të vjeter, dislokimi në shtyllat e reja.

Punime nga palët e treta

11.04.2020

Peja

1

TS 110/10kV Klina do të ndërprehet:

Dalja 10kV Gllareva (Kodi 52000009) nga ora 06:00 deri në ora 08:00

Vendet: Dresniku, shkolla, Benita kompani, Gllareva1, Veselajt 2,3,4, Morinët 5 shkolla, Rixheva1 dhe 2, Stapanica 2, Zabërgja, Qabiqi1,2 dhe 3, Gllarevë Antena e Ipko-s, depo M. Jaha, Mirusha transport, Lagjja Buzalla.

Arsyeja: Vendosja e shtyllës se betonit.

Fjalët Kyçe:

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Sipas statistikave nga universiteti John Hopknis, në SHBA janë shënuar…