Njoftimet nga KEDS për punimet në rrjet

28 maj 20:10

29.05.2020

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Prishtinë

1.

 NS 110/10 kV Prishtina-5 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV J6 Rezervoarët e KFOR-it  (Kodi: 13000002) prej orës 10:30-12:30.

Vendet: Bardhosh, Bërnica e Ulët, Barilevë Sheshivarët, Shaljanët, te Xhamia, Drenovc Gashët,”Kuvilab” private, Rub Shpk-Samir Rexha, Ndriçimi publik për autostradë, Prugovc –Kaçurët.

Arsyeja e ndërprerjes: Energjizimi i transformatorit energjetik, në Projektin Instalimi i trafostacionit të ri në NS Bardhoshi-3.

2.

NS 110/10(20)kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

TS 10/0.4 kV Fabrika e kasetave 1 (Kodi: 19000039085) prej orës 11:00 deri në ora 14:00

Vendet: një pjesë e rrugës Nekibe Kelmendi.

Arsyeja: punime në rrjetin e tensionit të ulët.

Pejë

1.

 NS 110/10 kV Istogu do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Istogu 1 ( (Kodi: 54000008) prej orës10:30-12:00.

Vendet: Istogu i Poshtëm, Muzhevinë Arifaj, Muzhevinë Blakaj, Muzhevinë Gateri, Muzhevinë 1, Ukaj, Dragolevci i Ulët, Luga Kulla, Dragolevc Gateri, Shpatolli, Muzhevinë Balaj, Kabashët Tomoc, Sylaj Balaj Lluga, Istogu ETC, Muzhevinë Jahaj Dragolevc e Reja dhe HC” Burimi” Istog.

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimi dhe testimi i releve.

2.

 NS 110/10 kV Istogu do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Rakoshi (Dubrava) ( (Kodi: 54000006 )prej orës 10:30-12:00.

Vendet: Dubravë, Kovragë, Serbobran, Llukac i Thatë, Veriq, Kërrninë, Padalishtë, Shushicë, Rakosh, Uqë, Suhogërll dhe Cerkolez.

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimi dhe testimi i releve.

3.

 NS 110/10 kV Istogu do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Istog Qendra ( (Kodi: 54000013 ) prej orës 12:00-13:30.

Vendet: te KEDS-i,  Shtëpia e mallrave, Istog Blinda ABB, rruga e re- Vehbi Jahaj, banesat- Gani Dreshaj, Shefqet Kabashi, NT Banana dhe Shtëpia e kulturës.

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimi dhe testimi i releve.

4.

 NS 110/10 kV Istogu do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Istog II ( (Kodi: 54000007 ) prej orës12:00-13:30.

Vendet: Qyteti, Dushkaja Bujupët, Dushkaja e Re, Dragulovci, Dubravë Ferma, Standardi, Shkolla fillore, Loshët, Banesat, Kuvendi komunal, Banesat 2, Motel Trofta, Spitali dhe Lugu.

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimi dhe testimi i releve.

5.

 NS 110/10 kV Istogu do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Pompat ( (Kodi: 54000004) prej orës14:00-15:30.

Vendet: Pompat e ujit dhe Seperacionet: Graniti dhe Loshi.

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimi dhe testimi i releve.

6.

 NS 110/10 kV Istogu do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Onixi ( (Kodi: 54000003) prej orës 14:00-15:30.

Vendet: Pompat e ujit dhe Seperacionet: Graniti dhe Loshi.

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimi dhe testimi i releve.

30.05.2020

Punime nga palët e treta

Ferizaj

1.

Në  NS 110/35/10kV Lipjan do të ndërprehet:

Dalja 10kV Banulla (Kodi: 41000012)  prej orës09:00  deri në ora 09:15 dhe nga ora 14:00 deri në 14:15.

Vendet: Banullë, Gllogovc, Gomnasellë, Llugagji dhe Pojatë.

Arsyeja:  Vendosja e njehsorëve në panelin e ri.

2.

Në  NS 110/35/10kV Lipjan – Dalja 10kV Banulla (Kodi: 41000012)  do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV Fabrika e Letrës me Kodi: 41000012018dhe 41000012020 mbetet pa tension nga 09:00 deri 14:15.

Vendet: rruga Shën Flori, KFOR-i finlandez, Pompa a e Ujit dhe Fabrika e Letrës.

Arsyeja: Vendosja e njehsorëve në panelin e ri.

Prizren

1.

Në  NS 110/10kV Prizreni 3 do të ndërprehet:

Dalja 10kV Dardania 1 (Kodi: 31000017002  )  prej orës 10:00  deri në ora 13:00

Vendet: 262 Dalamatët, 264 Enver Dukagjini- një pjesë, 265 Muharrem Çami- një pjesë, 262 Gjin Muzaka një pjesë dhe Dardania një pjesë.

Arsyeja: Vendosja e shtyllës 9/1000 dhe kalimi i dy fushave nga rrjeti me përçues të zhveshur në kabllo bistek.

2.

Në  NS 110/10kV Prizren 3 do të ndërprehet:

Dalja 10kV Malësia e re (Korishata) Kodi:31000030  prej orës 10:30  deri ne ora 13:30

Vendet: Malësia e Re, fshati Legjenda, afariste: Mullini Rexhep Ukaj, Firma Vesel Rexhaj, Fabrika e lëngjeve Novak.

Arsyeja: Ngritja e shtyllës dhe ndërrimi i konzollës.

30.05.2020

Punime në projekte investive

Prishtinë

1.

 NS 110/35/10 kV Prishtina-1 nga Dalja 10 kV Jumco J14  (Kodi: 10000004)  do të ndërprehet:

1.       NS 10/0.4kV TS 100% Design me kod: 10000004061 nga ora 09:00 deri 18:00;

2.       NS 10/0.4kV TS Memli Saraqini “Kastrati”me kod: 10000004159 nga ora 09:00 deri 18:00;

3.       NS 10/0.4kV TS Herta me kod: 10000004055nga ora 09:00 deri 18:00.

Vendet: Një pjesë e rrugës Nënë Terezë dhe një pjesë e rrugës Dardania.

Arsyeja e ndërprerjes: Vendosjen e kabllove të reja në kthina si dhe punimi i  kokave dhe vendosja e shinave.

2.

 NS 110/35/10 kV Prishtina-1 nga Dalja 10 kV Mramore Slivove  (Kodi: 10014001)  do të ndërprehet nga ora 10:00 deri 10:05 dhe nga ora 12:55 deri 13:00.

Vendet: Mramori, Slivova, Brusi, Busia, Zllasha, Viti e Marevcit dhe Mareci.

Arsyeja e ndërprerjes Vendosja e ndarësit linjor të tensionit të mesëm.

3.

Nga Dalja 10 kV Mramor Slivovë  (Kodi: 10014001) do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV Gajtan Privat me kod: 10014001004 me dt.30.05.2020 (e shtunë) nga ora 10:00 deri në 13:00

NS 10/0.4kV Slivovë I me kod: 10014001005 nga ora 10:00 deri në 13:00

NS 10/0.4kV Slivovë II me kod: 10014001006 nga ora 10:00 deri në 13:00

NS 10/0.4kV Brus I (te Kisha) me kod: 10014001007 nga ora 10:00 deri në 13:00

NS 10/0.4kV Brus II me kod: 10014001008 nga ora 10:00deri në 13:00

NS 10/0.4kV Gajtan me kod: 10014001009 nga ora 10:00deri në 13:00

NS 10/0.4kV Sutjesk III me kod: 10014001012 nga ora 10:00 deri në 13:00

NS 10/0.4kV Villa Natyra me kod: 10014001066 nga ora 10:00 deri në 13:00

NS 10/0.4kV Peshter me kod: 10014001070 nga ora 10:00deri në 13:00

Vendet: Mramori, Slivova, Brusi, Busia, Zllasha, Vitia e Marevcit dhe Mareci.

Arsyeja e ndërprerjes: Vendosja e ndarësit linjor  të tensionit të mesëm.

30.05.2020

Punime nga KOSTT-i

Prizren

1.

Nga TS 110/35/10 kV Theranda do të ndërprehet:

LP-10 kV Studençani (Kodi: 32000018)   prej orës08:00  deri ne ora 10:00

Vendet: Studençan, Dobërdelan, Samadraxhë, Motel Illyria, Gurëthyesi ENISI, Celi AG, Sejdi Binaku, Flori Kopshtari, Fabrika e Plastikës Gani Sallauka; Pompat e ujit: Studençan, Dobërdelan dhe Samadraxhë.

Arsyeja: Punime nga KOSTT-i.

2.

Nga TS 110/35/10 kV Theranda do të ndërprehet:

LP-10 kV Peqani (Kodi: 32000007)   në dy termine nga ora 08:00 deri në 10:00 dhe nga ora 14:00 deri në orën 16:00.

Vendet: Peqan, Sllapuzhan, Bllacë, Duhël, Nishor, Kosterrc, Breshanc, Semetishtë, Gurthyesi Destani Peqan, N.T.P.Kroni Bllacë dhe Pompat e benzinës Bes co.

Arsyeja: Punime nga KOSTT-i.

Fjalët Kyçe:

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Sot më 28 maj 2020, në Laboratorin e Mikrobiologjisë Molekulare…