Njoftimet nga KEDS për punimet në rrjet

24 shtator 22:55

25.09.2020

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Prishtinë

1.

Nga TS 35/10kV Badovci do të ndërpritet:

LP 10kV Mramor-Slivovë (kodi: 10014001)  nga ora 10:00 deri 14:00.

Vendet: Mramori, Slivova, Brusi, Busia, Zllasha, Viti e Marecit, Mareci .

Arsyeja : Ndërrimi i izolatorëve 10kV dhe ndërrimi i shtyllave.

Ferizaj:

1.

Nga TS 110/6kV Hani i Elezit do të ndërpritet:

LP 10kV Paldenica (kodi: 42000004)  nga ora 10:00 14:00.

Vendet: Paldenica, Pompa “Alba oil”, Axhamt, Dimca, Dremjak.Mareci.

Arsyeja : Shtrëngimi i përçuesve dhe pastrimi i trasesë.

2.

Nga TS 35/10 KV Magure do të ndërpritet:

LP 10kV Fshatrat- Magurë (kodi: 41048002)  nga ora 10:0014:00.

Vendet: Magurë, Medvevc, Dobraje, Rreze, Blinaje, Qylage, Poturovc, Torine, Poturovc, Gllanice .

Arsyeja: Kontrollimi I tzrafostacioneve , lëshuesëve katodik dhe pastrimi i trasi, shtrëngimi i përçuesve.

4.

Nga TS 35/10kV Kaçaniku  do të ndërpritet:

LP 10kV  Pylltaria (kodi: 40043004 ) nga ora 09:00 16:00.

Vendet: Kërbliq dhe Leskovicë, Drenusha, Rakoci, Sanatoria, Llanishta, Gjurgjedelli, Runjeva, Hekurudha, Kisi, Lagjja e Re.

Arsyeja : Pastrimi i linjave shpërndarëse nga vegjetacioni.

Gjilan:

1.

Nga TS 35/10 KV Kllokot do të ndërprehet:

LP 10kV LP Industrial – Kllokot (kodi: 61065005)  nga ora 10:00deri 14:00

Vendet: Fsh.Mogille, nje pjese te Vitis, te Zahirt, Tafa-benzin, Leo-com, Zefi BlindMlini-“Loni”, Migrosi, Erabi, Xhela-mobileria, Betonjerka, Gashi-P, Augustini-P, TSSH-betoni, Fab.Ujit-Natyral, Njazi Mjekra, Art-Projekt, Liridon Mustafa, Ridvan Aliagiq, BUJKU.

Arsyeja : Ndrrim I shtyllave 12m dhe shtrengim I perçuseve.

Peja :

1.

Nga TS 35/10kV Gurrakoci do të ndërprehet:

LP 10kV Dobrusha (kodi: 50052001)  nga ora 10:00 deri 15:00

Vendet: Fshatrat Prekall, Dobrush, Kashic,Dobrusha epërme, Staradran, Elshan, Berisha, Mavraj, Llugat e poshtme, dhe e epërme, Ruhot..

Arsyeja :   Mirmbajtje preventive 

Mitrovi:

1.

Nga TS 110/10kV Skenderaj do të ndërprehet:

LP 10kV Likovci (kodi: 74000001)  nga ora 10:00 deri 15:00

Vendet: Kryshefc, Morinë, Makermal, Polluzha, Shtuticë, Likofci i Ri, Rezallë,Tushil, Rezallë e Re, Likofci, Obri e Ulët, Murgë, Plluzhinë dhe Ticë.

Arsyeja : Mirmbajtje preventive 

Prizren:

1.

Nga TS 35/10 kV Sharri (Dragash) do të ndërprehet:

LP 10kV Restelica (kodi: 300036002)  nga ora 10:00 deri 15:00

Vendet: Lubovishte, Kukjan, Vranishte,Restelica, Mlikë, Glloboqicë, Krushevë, Zlipotok, Orqushë..

Arsyeja : Mirmbajtje preventive 

2.

Nga TS 35/10 kV Dikanca  do të ndërprehet:

LP 10kV Radesha (kodi: 30037006)  nga ora 09:00 deri 14:00

Vendet: Baqkë,Dikancë,Leshtan,Radesh .

Arsyeja :   Ngritja dhe implementimi i shtyllave dhe pastrami i linjes.

Punime në projekte investive

Prishtinë

1.

 TS 110/10(20)kV Prishtina 2 do të ndërprehen:

TS –at e poshtëshënuar do të ndërprehen sipas nevojës kohë pas kohe.

LP 10/04kV  Nr.37 Stabilimentet shpërndarëse nga ora 09:00 deri 21:00

1. TS 0.4kV  Lagja e spitalit 2 me (kod: 11000016099)
2. TS 0.4kV  Lagja e spitalit2/2(Ahmet Haxhia) me (kod: 11000016170)
3. TS 0.4kV  Qazim Asllani”VLLEZERIT ASLLANI”SH.P.K” me (kod: 11000016251)
4. TS 0.4kV  Lagja spitalit 7(Banesat Avni Gjakova) me (kod: 11000016103)
5. TS 0.4kV  Gafurr Ibrahimi NT”ZOGU” me (kod: 11000016259)
6. TS 0.4kV  Qazim Asllani”VLLEZERIT ASLLANI”SH.P.K” 2 me (kod: 1100001262)
7. TS 0.4kV  Lagja e spitalit 8 me (kod: 11000016121)
8. TS 0.4kV  Hendikos me (kod: 11000016105)
9. TS 0.4kV  FARMEDI-EULEXI me (kod: 11000016159)
10. TS 0.4kV  “Agullimi-A”shpk Zeqir Mehmet Haxhija me (kod: 11000016241)

LP 10/04kV  Nr. 36   Hidrofori nga ora 09:00 deri 21:00

1. TS 0.4kV  Hidrofori me (kod: 11000015070)
2. TS 0.4kV  Hidrofori me (kod: 11000015112)
3. TS 0.4kV  Dukagjini 6 me (kod: 11000015072)
4. TS 0.4kV  Dukagjini 5 me (kod: 11000015142)

LP 10/04kV  Nr. 38 Bregu i Diellit I nga ora 09:00 deri 21:00

1. TS 0.4kV  Bregu I Diellit I trafa 1 me (kod: 11000017077)
2. TS 0.4kV  Ngrohtorja me (kod: 11000017100)
3. TS 0.4kV  Bregu I Diellit I trafa 2 me (kod: 11000017078)
4. TS 0.4kV  Bregu I Diellit I trafa 5 me (kod: 11000017110)
5. TS 0.4kV  Bregu I Diellit I trafa 3 me (kod: 11000017079)

LP 10/04kV  Nr. 40  Lagja e Spitalit nga ora 09:00 deri 21:00

1. TS 0.4kV  Menza 2 me (kod: 11000019096)
2. TS 0.4kV  Banesat e Univerzitetit me (kod: 11000019097)
3. TS 0.4kV  Arhivi me (kod: 11000019095)

LP 10/04kV  Fuad  Pashë Dibra (nr.10) nga ora 09:00- 21:00.

1. TS 0.4kV  Dukagjini 4 me (kod: 19100007024)
2. TS 0.4kV  Dukagjini 7me (kod: 19100007025)
3. TS 0.4kV  Dukagjini 8 (B.P Afrim Haxhikadrija)  me (kod: 19100007073)

Vendet: Një pjesë e Bregut të Diellit.

Arsyeja: Konvertimi i linjave në 20kV I TS-ave të lartcekur.

26.09.2021

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Prishtina

1.

Nga TS 110/10(20)kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

LP 10kV    J31 Ndriqimi Publik (kodi: 19000031)  nga ora 00:01deri 01:00

Vendet: Lagja e LLavdrocit,Pompa Gashi,Ndriqimi public,Banesat e XBC,Motel Fontana,Betonjera Dino,Trafo Qazim Sadiku,Lagja e spitalit 5,Hotel Internacional.

Arsyeja :  mirëmbajtje preventive

2.

Nga TS 110/10(20)kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

LP 10kV J39 Fabrika e Kasetave (kodi: 19000039)  nga ora 00:01deri 01:00

Vendet: Fabrika e Kasetave, Hajvali Vorret, Busia Petroll ..

Arsyeja :  mirëmbajtje preventive

3.

Nga TS 110/10(20)kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

LP 10kV J14 Marigona Hill (kodi: 19000014)  nga ora 01:00 deri 04:00

Vendet:lagja Marigona Hill.

Arsyeja :  mirëmbajtje preventive

4.

Nga TS 110/10(20)kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

LP 10kV  J26 Liridoni (kodi: 19000042)  nga ora 03:00 deri 04:00

Vendet: Pallati I drejtesis,Liridoni construction

Arsyeja :  mirëmbajtje preventive

5.

Nga TS 110/10(20)kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

LP 10kV J39 Fabrika e Kasetave (kodi: 19000037)  nga ora 03:00 deri 04:00

Vendet: Fshati Ndërkombëtar…

Arsyeja :  mirëmbajtje preventive

6.

Nga TS 110/10(20)kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

LP 10kV 29 Rezonanca (kodi: 19000029)  nga ora 01:00 deri 02:00

Vendet: TS te Ariu, Rezonanca Veternik, Beko, Sh.p.k. Kervancan, Al Petroll Sh.p.k. Arbër Kryeziu.

Arsyeja :  mirëmbajtje preventive

7.

Nga TS 110/10(20)kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

LP 10kV J30 Grand Store (kodi: 19000030)  nga ora 01:00 deri 02:00

Vendet: Grand Store, Fjolla-Kavaja, Qagllavica 1, Bajram Krasniqi L. Janina, Lagja Marigona 1, Servisi i Gorenjes, Grand Store(Te Hysi), Lagje Qëndresa 1, Lagje Qëndresa 2, Trimi AL PVC te Grand Store, Trimi AL PVC te Grand Store, Lagje NICI-Veterniku, Lagja,,Katër Dardhat”, mbrapa Nicit, Afër servisit Gorenje-bashkë, Janina 2, Kons. e lagjes Veternik-Naim Berisha, Naser Kelmendi-Nic holding, AL TRADE SH.P.K-TS 3, AL TRADE SH.P.K-TS 4

Arsyeja :  mirëmbajtje preventive

8

Nga TS 110/10(20)kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

LP 10kV J34 Qagllavica 3 (kodi: 19000034)  nga ora 02:00 deri 03:00

Vendet: Çagllavica 2, Çagllavica 3, Çagllavica 4,, Çagllavica,Banesat Marigona 2,Shtypshkronja Rezniqi,Merko komp Pezho (Arif Elshani),lagja Panorama,Afër Panorama,Furra Kobake,Internation helth center (Spitali turk),NT Luli marevci,Albert rudari,Lagja rogretaHamide Gashi,Naser Mustafa objekt banesor,Afrim Hoxha,betonjerka renulual Betoni,Auto Sherreti..

Arsyeja :  mirëmbajtje preventive

9

Nga TS 110/10(20)kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

LP 10kV  J35 Veterniku II  (kodi: 19000035)  nga ora 02:00 deri 03:00

Vendet: Veterrniku, Valoni Petrol, Banesat, Rruga pergjate Magj. Prishtine – Ferizaj, Furra Kobake, Mer Com, Pezho …

Arsyeja :  mirëmbajtje preventive

Gjilan

1.

Nga TS 35/10 kV Lladovë do të ndërpritet:

LP 10kV Partesh (kodi: 61066004) nga ora 09:00 10:30.

Vendet: Parteshi, Budrika e Poshtme, Budrikë e Eperme, Nesale, Cerrnica, Gumnishta, Vrapqiqi .

Arsyeja : Kalimi i fabrikës Konsoni me dalje të Fermës.

2.

Nga TS 110/10 kV Gjilani 5 do të ndërpritet:

LP 10kV J11 Ferma  (kodi: 63000011)  nga ora 09:00 10:30.

Vendet: Cernicë, Livoçi i Epërm, Marefcët, Gumnishtë, Vrapçiq, Dea.

Arsyeja : Kalimi i fabrikës Konsoni me dalje të Fermës.

Ferizaj

1.

Nga TS 35/10kV Shtërpca do të ndërpritet:

LP 10kV Gotovusha (kodi: 40044005)  nga ora 09:00 deri 14:00

Vendet: Një pjesë e Shtërrpcës te Shkolla, OSBE-ja, Biti e ulët, Biti e Epërme, Shushiqë, Paloj, Gotovushë, Drekoci, Viqë, Firaj, Brod .

Arsyeja : Demontim dhe vendosje e konzollave dhe  montimi i shtyllave të betonit. 

27.09.2020

Punime të domosdoshme për siguri te sistemit

Prishtinë

1.

Nga TS 35/10kV Fushë Kosova do të ndërpritet:

LP 10kV Bardhi I Madh  (kodi: 15018018)  nga ora 10:00 15:00.

Vendet: Lagjja 28, pjesa e Fushë-Kosovës pas Hekurudhës, Kuzmini dhe Bardhi i Madh.

Arsyeja : Mirëmbajtje preventive. 

2.

Nga TS 110/35/10kV Palaj  do të ndërpritwt:

LP 10kV Palaj  (kodi: 18024001)  nga ora 10:00 15:00.

Vendet: Mulliri Palaj, Hade-Miniera, Hade, Hamidi,  Lajthishtë, Kulla Sibovc, Sibovc te Kangjelët, Sibovc te Kelmendët, Shipitullaë, Grabovci, Tr private te Mjekiqi, Bivolak te Saraqët, Plemetin-Xhemnicët dhe konsumatorët e fshatit Sibovc.

Arsyeja : Mirëmbajtje preventive. 

3.

Nga TS 110/35/10kV Prishtina 1 do të ndërpritet:

LP 10kV j 10 Përparimi (kodi: 10000005)  nga ora 11:00 12:00.

Vendet: KFOR-I Hungarez,Spitali Medikus,Tregu me Shumicë,Betonjerka.

Arsyeja : Shqyrtimi i mbrojtjeve rele. 

4.

Nga TS 110/35/10kV Prishtina 1 do të ndërpritet:

LP 10kV j 04 Amortizatorët (kodi: 10000002)  nga ora 12:0013:00.

Vendet: Amortizatorët.  

Arsyeja : Shqyrtimi i mbrojtjeve rele. 

5.

Nga TS 110/35/10kV Prishtina 1  do të ndërpritet:

LP 10kV j 06 ENK Invest Group (kodi: 10000017)  nga ora 13:0014:00.

Vendet: ENK Invest Group.

Arsyeja : Shqyrtimi i mbrojtjeve rele. 

6.

Nga TS 110/35/10kV Prishtina 1 do të ndërpritet:

LP 10kV j 14 Jumco (kodi: 10000004)  nga ora 14:00 15:00.

Vendet: Jumko, Zona industriale një pjesë.

Arsyeja : Shqyrtimi I mbrojtjeve rele. 

7.

Nga TS 110/10kV Prishtina 6 do të ndërpitet:

TS 10/04 kV TS Faik Konica (kodi: 19100001070) prej orës 09:0017:00.

Vendet: Rr.Sejdi Kryeziu

Arsyeja: Realizimi i kyçjeve shtëpiake.

Gjilan:

1.

Nga TS 110/20(10) kV Kamenica  do të ndërpritet:

LP 10kV Tuxhevci (kodi: 62000004)  nga ora 10:00 i 15:00.

Vendet: Feriqevë,Tugjevcë, Gmicë, Zaiqevcë,Dogana kufiri,Grizime, Stralicë, Moqar.

Arsyeja : Mirëmbajtje preventive. 

Gjakova:

1.

Nga TS 35/10 kV Gjakova I  do të ndërpritet:

LP 10kV Beci (kodi: 80080010)  nga ora 10:00 15:00.

Vendet: Bec, Janosh, Lugbunar, Rr.Mark Malota, Novosellë e Epërme, Novosellë e Poshtme, Osek Pashë, Palabardhë, Qerim, Sopot, Trakaniq.

Arsyeja : Mirëmbajtje preventive. 

Peja:

1.

Nga TS 110/10kV Klina do të ndërpritet:

LP 10kV    Jashanica (kodi: 52000003)  nga ora 11:00 deri 12:00

Vendet: Pograxh, Qupev, Jellovc, Resnik, Jashanica .si dhe Led Light Tehnology.

Arsyeja : Rregullimi i ndarësit të tokëzimit., 

Vrejtje! LP 10kV Jashanica ka BRRE

2.

Nga TS 110/10(20)kV Istogu do të ndërpritet:

LP 10kV  Mojstiri (kodi: 54000001 ) nga ora 13:30 deri 14:30.

Vendet: Sine dhe Mojstir.

Arsyeja : Rregullimi i ndarësit të tokëzimit..

3

Nga TS 35/10kV Peja II  do të ndërpritet:

LP 10kV  Rugova (kodi: 50051006)  nga ora 10:0015:00.

Vendet: Rugova: Llazi, Shtupeqi i Madh, Llotovë, Pepaj, Koshutan, Shkrel, Bogë, Stankaj, Hagjaj, Kuqisht 1, Drelaj 2, Bregu Kuqisht.

Arsyeja :  Shtrëngimi i përçuesve dhe pastrimi i trasesë.

Punime në projekte investive

Peja

1.

Nga TS 110/10kV Deçani  do të ndërpritet:

Dalja 10 kV Deçani  (kodi: 53000003 ) prej orçs 09:00 17:00.

Vendet: Dani qyteti, Deçan KEDS, Deçan Policia, Deçan Gjimnazi, Ramosaj, Hazeraj, TMK, Demhasaj, Carrabreg .  

Arsyeja: Ndërrimi i kthinave të tensionit të mesëm.

Prishtinë;

1.

Nga TS 220/35/10kV Drenas do  të ndërpritet:

Dalja 10 kV Çikatovë (kodi: 16100011) prej orës 08:00-09:00.

Vendet: Çikatovë, Gllanasellë, Dobroshec.

Arsyeja: Energjizimi i rrjetit të ri dhe energjizimi i TS-ave me rrjet të ri

2.

Nga TS 220/35/10kV Drenas  do  të ndërpritet:

Dalja 10 kV Drenasi 2 (kodi: 16100002) prej orës 08:00 – 17:00.

Vendet: Drenas (një pjesë), Lagjja e Feroniklit, Çikatovë e Vjetër (TS Morinët).

Arsyeja: Energjizimi i rrjetit te ri dhe energjizimi i TS-ave me rrjet te ri.

28.09.2021
Punime në projekte investive

Prishtinë

1.

Nga TS 220/10kV Drenas do të ndërpitet:

TS.10/04 kV Komoran Kryqi i Madh (kodi: 16100005097) prej orës 09:00 17:00.

Vendet: Kryqi i Madh Komoran.

Arsyeja: Kyçja e konsumatorëve në rrjetin e ri.

Fjalët Kyçe:

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Gjithsej janë pesë shqiptaro-gjermanë pranë emrit të të cilëve votuesit…