Oda Ekonomike e Kosovës dhe ajo e Kroacisë diskutojnë për bashkëpunim

24 nëntor 12:45

Kryetari i Odes Ekonomike të Kosovës (OEK), Lulzim Rafuna, gjatë vizitës në Zagreb u takua me kryetarin e Odës Ekonomike të Kroacisë, Luka Burilovic.

Në takim palët diskutuan për zhvillimet e deritanishme dhe bashkëpunimin ekzistues ndërmjet OEK-ut dhe HGK-së si dhe mundësitë e bashkëpunimit në të ardhmen.

Pikë kryesore e diskutimit ishte procesi i digjitalizimit të OEK-ut dhe mundësitë e përkrahjes nga HGK-ja në këtë drejtim.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Shefi i grupit parlamentar të AAK-së, Besnik Tahiri, ka kërkuar…