Opozita lëshon sallën pasi LV-ja ndryshoi rendin e ditës

02 gusht 2021 | 13:11

Partitë opozitare: PDK-ja, LDK-ja, dhe AAK-ja kanë lëshuar sallën e Kuvendit, pasi u ndryshua rendi i ditës nga Lëvizja e Vetëvendosja.

Shefja e Grupit parlamentar të LV-së, Mimoza Kusari-Lila, ka propozuar një mocion për kalimin e pikës për debat parlamentar për 100-ditshin e Qeverisë, duke kërkuar kështu fillimisht hedhjen në votim të Zgjedhjes së kryesuesit dhe dy anëtarëve të Bordit të Zyrës së Rregullatorit të Energjisë si dhe zgjedhjen e tre anëtarëve të Komisionit të Pavarur të Mediave.

Ky mocion ka kaluar me 56 vota pro.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Skuadra e Vushtrrisë do të vazhdojë garat në Ligën e…