PDK-ja në Zvicër mobilizon strukturat partiake

10 shkurt 2024 | 21:22

Partia Demokratike e Kosovës, dega në Zvicër ka mbajtur mbledhjen e radhës. Mbledhja është drejtuar nga kryetari, Ragip Xhaka.

Në këtë takim është vendosur që fillojnë angazhimet me strukturat dhe anëtarësinë e gjerë për pëgatitjen dhe mobilizimin e mërgatës, që mos të jetë i kontestueshëm suksesi i PDK-së.

Kështu ka bërë të ditur Ragip Xhaka.

“Pas vendimit të Këshillit Drejtues për mobilizim, dega e PDK-së në Zvicër ka filluar takimet me struktura dhe anëtarë të Këshillit Drejtues dhe nëndegët”, është shprehur Xhaka.

Njoftimi i plotë i tij:

Pas vendimit të Këshillit Drejtues për mobilizim, dega e PDK-së në Zvicër ka filluar takimet me struktura dhe anëtarë të Këshillit Drejtues dhe nëndegët.

PDK në Zvicër do të punojë shumë së bashku me gjithë anëtarët që suksesi të jetë i pa diskutuar në Mërgat.

Na priftë e mbara!

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Një rast i rëndë ka ndodhur sot në një gurthyes…