Për 24 orë policia gjobiti 731 qytetarë për mosrespektim të Ligjit për Pandeminë

06 mars 2021 | 11:58

Qytetarët të cilët nuk janë duke i respektuar  masat e marra nga institucionet shëndetësore e shtetërore për parandalimin e përhapjes së Covid-19, në vazhdimësi janë duke marrë gjoba nga Policia e Kosovës.

Vetëm gjatë 24 orëve të fundit Policia e Kosovës ka shqiptuar 731 gjoba për mosrespektim të masave anti-Covid-19.

Ndryshe, Ligji për Pandeminë ka 29 nene, ndërsa rregullon çështjen e parandalimit, menaxhimit dhe kontrollit të pandemisë Covid-19.

Në nenin 24 pika 5 të këtij Ligji, të gjithë ata të cilët nuk mbajnë maskë do të dënohen me 35 euro.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Kryetari i Nismes Socialdemokrate, Fatmir Limaj, ka bërë homazhe në…