Përfundon afati për aplikim për gjyqtar të Kushtetueses, ja kush janë kandidatët

29 prill 12:00

Administrata e Kuvendit të Kosovës ka bërë me dije se ka përfunduar afati i ftesës/thirrjes publike për një gjyqtar të Gjykatës Kushtetuese të Republikës së Kosovës.

Në këtë garë janë njëmbëdhjetë kandidatë: Vigan Qorrolli, Hava Bujupaj-Ismajli, Shukri Sylejmani, Gjylbehare Murati, Hashim Çollaku, Hilmi Jashari, Valbona Shala-Thaqi, Visar Morina, Haxhi Xhemajli, Zef Prenrecaj dhe Ramadan Gashi.

Proceduara e përzgjedhjes së gjyqtarit do të vazhdojë konform Ligjit për Gjykatën Kushtetuese të Republikës së Kosovës.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Edhe pse nuk është më pjesë e "Për'puthen", Tea Trifoni,…