Përfundon renovimi i hapësirave të administratës komunale në Podujevë

29 maj 2024 | 11:54

Komuna e Podujevës ka njoftuar se ka përfunduar renovimi i hapësirave të administratës komunale në katin përdhesë.

Nga tani e tutje, një zyrtar nga çdo drejtori do të qëndrojë në katin përdhesë për t’iu ofruar qytetarëve shërbimet e nevojshme, si dhe për t’iu ndihmuar në çdo kërkesë ose pyetje që kanë.

Komuna ka njoftuar se ky ndryshim është bërë me qëllim të përmirësimit të shërbimeve dhe lehtësimin e marrjes së shërbimeve për qytetarët.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Aktorja e “Gone Girl”, Emily Ratajkowski ka marrë vëmendjen e…