Petrol Company shpërblen qindra klient dhe vazhdon lojën për Jackpot  Banesë në fundvit

15 tetor 16:27

Petrol Company edhe këtë muaj shpërbleu klientët e saj me super shpërblime.

Në rrjetin e saj social “Facebook” ka publikuar listën e 19-të fituesve që ishin përfitues të shumë shpërblimeve në lojën me aplikacion. Loja u zhvillua nga data 30 Shtator deri më 3 Tetor.

Ju kujtojmë që loja do të vazhdojë deri në fundvit ku në fund të kësaj loje është edhe Jackpoti, mbrapa të cilit fshihet një Banesë. Shkarkoni aplikacionin e Petrol Company dhe anëtarësohu me Vip Card për të luajtur si dhe për të fituar deri në 6.5% zbritje.

Disa nga fituesit e lojës 30 Shtator  – 3 Tetor 2021 – Video:

 

 

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Gjenerata e 56-të e kadetëve policorë të Policisë së Kosovës…