Pezullohen pagesat e qirave për biznesin e vogël dhe familjarët që kanë ndaluar punën nga koronavirusi

02 prill 13:47

Kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama, ka njoftuar se do të ndalohen pagesat e qirave për bizneseve të vogla dhe familjarëve të regjistruar në punë, por që kanë ndaluar punën për shkak të masave të marra nga koronavirusi.

Sipas Ramës me aktin normativ për masat e veçanta do të ndalohen pagesat e qirave nga ana e bizneseve të vogla dhe familjarëve të regjistruar në punë, që kanë ndaluar punën për shkak të luftës!

“Kush ka humbur punën në të zezë dhe ka këtë hall, mund të përfitojë nga kjo masë vetëm duke denoncuar punëdhënësin!”, ka thënë Rama.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Rustu Recber vijon të jetë nën vëzhgimin e mjekëve, të…