PLAGË E MADHE E KOMBIT ASIMILIMI I SHQIPTARËVE ORTODOKS NË MAQEDONINË E VERIUT

17 gusht 16:46


Ismet Sylejmani

Shqiptare ortodokse nga Maqedonia e Veriut!
Video e famshme e gazetarit të shquar Marin Mema, deshmon shumë, fletë qartë!

Të këtillë kanë dashur të na shohin armiqt, të asimiluar!
Mjerisht e për fatin e keq për popullin shqiptar, në masë të madhe edhe ia kanë arritur!
Në Maqedoninë e Veriut, ka me mijëra shqiptar, që shqipen e flasin vetëm nëpër shtepitë e tyre, ose edhe nuk e flasin gjeneratat e reja më, por jane 100% shqiptar!
E tmerrshme, çfarë na kanë berë armiqt në mes të Europës!
Në vendëlindjen e Alfabetit të Gjuhës Shqipe në Manastir në Maqedoninë e Veriut, të gjithë banorët që nuk janë shqiptarë musliman, janë ortodoks shqiptar maqedon!
A do të arrijmë ti kthejmë në kontigjentin e madh të shqiptarëve, të deklaruar botërish si para kombit ashtu edhe para botës, mbetet të shihet në të ardhmen!
Udhëheqësi i popullit shqiptar Ali Ahmeti, çdo sekondë, minutë, orë, ditë, muaj e çdo vit e ka në mendjen e Tij të shëndoshë e largpamëse, të ua ndriqojë sa të jetë e mundur dhe të ua lehtësojë me çdo kusht rrugën e kthimit të vëllezërve e motrave ortodokse në pozita të tilla të deklarimit solemn se jam shqiptar ortodoks në Maqedoninë e Veriu!
Deputeti shqiptar në Parlamentin e Maqedonisë Branko Manojlovski, nga radhet e Partisë së dalur nga lufta e UÇK-së Bashkimi Demikratik për Integrim, ishte dhe mbetet dëshmia më e madhe se ata janë shqiptarë të pastër, pasardhës të denjë të rilindësit shqiptar Josif Bageri!

Prishtinë, 17 Gusht 2022!

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Ditë e re në gjyqin e Ryan Giggsit, i akuzuar…