Postierit përtac i gjenden mijëra letra të padorëzuara

01 shkurt 2018 | 10:42

Mijëra letra të padorëzuara janë gjetur nga policia italiane në shtëpinë dhe garazhin e një postieri në Vicenza, i cili duket se nuk e kishte me shumë qejf ta bënte punën.

Agjentët e policisë ushtruan kontrolle dhe gjetën mijëra letra e pako të padorëzuara që postieri 56-vjeçar kishte fshehur që prej vitit 2010.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
“Mos iu trembni inteligjencës artificiale, por përqafojeni atë”. Ky ishte…