Presidenti i FC Kosova Düsseldorf, njeriu i gjeneratës së sakrificës dhe diasporës!

03 shkurt 2024 | 22:42

Presidenti i FC Kosova Düsseldorf, Bujar Neziri, është njeriu i artë i gjeneratës së sakrificës dhe diasporës! Ky personalitet meriton mirënjohje speciale shtetërore nga Republika e Kosovës, për kontributin e tij madhor.

Bujar Neziri (aktualisht president i FC Kosova Dusseldorf) kontribues i madh sidomos në vitet e 90 – ta nuk kurseu asgjë por as në ditën e sotme nuk ndalet duke ndihmuar jo vetëm futbollin por edhe në poret tjera të jetës.

Njeriu i artë i gjeneratës së sakrificës dhe diasporës.

Padyshim që duhet kujtuar këtë personalitet të artë, kur shpenzoi rreth 200 mijë marka në fund të vitit 1997 (18-20 dhjetor) në organizimin e turneut, për akomodimin e kombëtares së Kosovës në Dusseldorf dhe ekipin e Fadil Vokrrit nga Franca, ishin 53 veta dhe për rreth 2 javë.

Bujar Neziri përkundër se ishte halë në sy për regjimin serb dhe agjentët serbë që vepronin edhe në diasporë, për asnjë çast nuk u tremb por veproi fuqishëm në sensibilizimin e futbollit, sportit dhe çështjes kombëtares të Kosovës.

Ky personalitet meriton mirënjohje shtetërore!

Diaspora ka qenë edhe është shtyllë e fuqishme e shtetësisë së Kosovës.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Këshilltarja e kryeministrit Albin Kurti për Luginën e Preshevës, Ardita…