Prokuroria e Ferizajt e hapur për qytetarët

14 shtator 12:44

Prokuroria Themelore në Ferizaj, po vazhdon të mbajë takime të hapura me qytetarë, çdo të premte prej orës 10:00 -12:00 , të cilët po shprehin interesim që të takohen dhe të bisedojnë me Kryeprokurorin e kësaj prokurorie Shukri Jashari.

Kryeprokurori Jashari, ka biseduar për çështje dhe kërkesa të ndryshme me palët e interesuara duke u dhënë atyre sqarimet e duhura dhe duke ofruar mbështetjen e Prokurorisë që ai udhëheq.

Prokuroria Themelore në Ferizaj do të vazhdojë të mbajë komunikim dhe bashkëpunim me publikun me qëllim të transparencës së punës së kësaj prokurorie.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Kryetari i Kuvendit të Republikës së Kosovës, Kadri Veseli, ka…