Qatar Charity shpërndau 300 pako ushqimore dhe miell për familjet malishevase në nevojë

30 mars 2023 | 11:21

Nuk është ndihma e parë e Qatar Charity në komunën e Malishevës. Kjo organizatë me programin e vet përmes hapjes së puseve për ujë të pijes për familjet të cilat kanë nevojë po vazhdon programin e ndihmave edhe me shpërndarjen e 300 pakove ushqimore dhe miellit për familjet në nevojë.

E tëra kjo ndihmë po bëhet edhe me asistimin e zyrtarëve të Drejtorisë së Mirëqenies Sociale, të cilët kanë falënderuar Qatar Charity për këto ndihma që po i ndanë për familjet në nevojë të komunës së Malishevës në muajin e shenjtë të Ramazanit.

Përfaqësuesi i Qatar Charity ka theksuar se projekti për puset me ujë të pijes dhe kjo me pako ushqimore e miell nuk do të jenë ndihma të vetme.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Policia Rajonale e Ferizajt ka ndërmarrë një aksion në identifikimin…