Qeveria ndan 500 mijë euro për shënimin e 11-vjetorit të pavarësisë

12 shkurt 14:36

Qeveria ka ndarë mjete financiare në shumë prej 500 mijë eurosh për shënimin e 11-vjetorit të pavarësisë.

Ky vendim është marrë në mbledhjen e sotme të Qeverisë së Kosovës.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Ministri i Tregtisë dhe Industrisë, Endrit Shala, ka pritur të…