Qeveria ndanë 124 mijë euro për shtatoren e Adem Demaçit e cila do të jetë e gjatë katër metra

18 qershor 22:38

Qeveria e Kosovës, ka marrë vendim për ngritjen e shtatores së veprimtarit Adem Demaçi dhe ka nisur procedurat për realizimin e kësaj të fundit.

Tashmë është hapur tenderi për projektimin e shtatores së veprimtarit të çështjes shqiptare, Adem Demaçi, e cila do të vendoset  te rrethrrotullimi i spitalit në Prishtinë.

Në njoftimin e bërë publik në faqen zyrtare të Komisionit Rregullativ të Prokurimit Publik janë cekur edhe kushtet e pjesëmarrjes për konkursin e projektit me titull “Ndërtimi i shtatores së Adem Demaçit” .

Afati i fundit për pranimin e projekteve është data 17 korrik 2019.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Për herë të parë në Kosovë do të organizohet Kampionati…