Qeveria ofron ndihmën institucionale për ish-kryeministrin Mustafa

14 janar 2018 | 22:06

Qeveria e Republikës së Kosovës, përmes një njoftimi për media reagoi  lidhur  me përkeqësimin shëndetësor të ish-kryeministrit Isa Mustafa.

Sipas këtij njoftimi,  po  përcjellën nga afër zhvillimet rreth gjendjes shëndetësore të tij.

“Qeveria e Republikës së Kosovës dhe kryeministri Haradinaj janë me familjen Mustafa për t’i ofruar mbështetjen dhe përkrahjen për shërimin e shpejt të ish-kryeministrit Isa Mustafa. Qeveria e Republikës së Kosovës do të ofrojë gjithë ndihmën institucionale për shërimin e z. Mustafa”, thuhet në njoftimin e Qeverisë.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Një person i moshës 43 vjeçare nga fshati Dol i…