QNR-ja rekomandon rinumërimin e votave në mbi 300 vendvotimeve

09 tetor 16:46

Qendra e Numërimit të Votave (QNR) i ka rekomanduar Komisionit Qendror të Zgjedhjeve (KQZ) që të rinumërohen votat në mbi 300 vendvotime.

Koordinatori i QNR-së, Burim Ahmetaj në mbledhjen e KQZ-së, ka treguar për disa parregullsi që kanë hasur gjatë procesit të numërimit të votave.

“Në QNR një numër i rezultateve nuk ka mundur të procedohet siç ishte ndërrimi i shiritave apo edhe mospërputhjet me faqe. Ne i kemi dërguar në karantinë dhe i kemi bashkangjitur raportet. Ky raport thotë se duhet patjetër te nunërohet. Në disa vendvotime mungon përputhja me fletëvotime”, është shprehur Ahmetaj.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Një kryetar bashkie në Meksikë është lidhur nga këmbët me…