Qytetari shanë live në RTS: “Serbia shtet m.t, Serbia shtet fashist” (VIDEO)

19 qershor 09:53

Një person i ka ndërhyrë gazetares së Radio Televizionit të Serbisë teksa raportonte në një lidhje të drejtpërdrejtë nga qendra e Beogradit.

Së pari ai e derdh një pije prej kanaçe para saj, ecën disa metra, më pas kthehet dhe live e shanë shtetin e Serbisë.

“Serbia shtet m.t. Serbia shtet fashist”- dëgjohet duke thënë.

Shikojeni videon:

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
I vetmi politikan që ishte president, kryeministër dhe kryetar i…