Qyteti i Pejës mirëpret kampionët e argëtimit këtë fundjavë!

11 qershor 13:58

Peja do të jetë lokacioni i ardhshëm që do të vizitohet nga kampionët e argëtimi të brendit Jaffa
Champion.

Këtë fundjavë, më të vegjlit tanë do të kenë mundësinë të argëtohen nga brendi i kampionëve, Jaffa

Champion, në eventin ‘Champions of fun’.

Argëtim përmes muzikës dhe vallëzimit, këndit të fotografisë me maskota, face painting, e shumë
befasi të tjera për kampionët do të përcjellin eventin deri në fund.

Eventi ‘Champions of Fun’ mbahet me datat 12-13 Qershor në sheshin e Pejës, nga ora 17:00 deri
20:00.

Ejani dhe bëhuni pjesë e kampionëve në Pejë!

 

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Shtetet e Bashkimit Evropian janë pajtuar të premten që të…