Qyteti më i errët në botë

11 qershor 11:26

Ka vende në botë ku njerëzit mësohen të jetojnë pa rrezet e diellit dhe shpesh iu nënshtrohen terapive me dritë.

Në përgjithësi kjo ndikon negativisht në shëndetin fizik dhe atë mendor, pasi një pjesë e madhe e njerëzve preken nga depresioni.

Kjo, gjithashtu, ndodh në Rjukan, në qytetin norvegjez të rrethuar me male, i cili nuk ka dritë të drejtpërdrejtë nga muaji shtator deri në mars. Ai njihet si qyteti më i errët në botë.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Një fshat në Indi është i dukshëm vetëm një muaj…